skaitau ir negaliu patiket, kad yra kam patinka ta Irena, ir taip pat negaliu patiket, kad ji vis dar dirba darzelyje. Kazkur jau rasiau apie tai, seniai tai buvo,
tada as ja pasmaugt norejau, bet apsiribojau tik skundu, del ko ji ir gavo ispejima.

jeigu trumpai ir be emociju, jeigu pavyks. Manoji buvo kukuciu ( ?), nepamenu pavadinimo-priesmokyklinei, bet prailginta buvo pas Irena zuikuciu grupej. Ateinu ziuriu manoji vaiksto per sniega su basutem, atbega ir sako man , mamyte as susalau labai, aukletojos tuo metu lauke nebuvo, lakste tik vaikai. Dukra buvo pries tai pries kelis menesius persirgusi pulingu inkstu uzdegimu

kai pamaciau ja su basutem vos nenualpau, nepamatyti kad ji be batu buvo neimanoma, jeigu kas nors ziuretu, basutes baltos, pedkelnes juodos, labai gerai sviete ant sniego. ji sitaip isbuvo beveik valanda(!) lauke, kaip jau pavyko nesusirgt pakartotinai nezinau, stebuklai ne kitaip. nuvedziau perrengiau, zinoma aukletojai pasakiau ir paprasiau kad kita karta ziuretu kaip vaikai i lauka iseina, jos reakcija buvo idomi, apreke mane, tipo kaip as vaika aukleju kad ji (6m) nesugeba pasirupinti savimi ir kad ne jos reikalas ziureti kaip apsirenge vaikai iseina i lauka, tipo jos reikalas pasirupinti vaiku saugumu o ne apranga. Po musu "pokalbio" pradejo kersyt dukrai. Girdejau kaip ji rekia ant vaiku ir ne tik ant manosios, kol galvoja kad nieks nemato, daug dar ka man maniske pasakojo paskui, nes kazkaip anksciau neklausinejau. tai ir galvoju gerai maniske buvo jau didele sugebejo papasakot man, bet jus i sita grupe vaiksto visai maziukai, ka jie gali papasakot.
taigi galiu palinket tik sekmes nepatekti pas sita "aukletoja".
P.S. trumpai nepavyko, be emociju irgi, nors tai buvo pries 2m