Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

Sveikos visos mamos. Mano dukra lanke darzeli "Delfinukas" nuo 4 metu. Siais metais jau keliaus i mokykla. Per ta laika tikrai neturejau jokiu problemu su tuo baiseinu. Eidavo 3 kartus i savaite ziema vasara. O dar ir sestadieniais kartais. Galima sakyti - nesirgo. Juk sloga - tai ne liga smile.gif Direktore, gal kam ir atrodo, kad per daug aktyvi ar kokia tai dar kitokia. Bet per tuos metus tiek buvo visokiu svenciu, kuriose dalyvavo vaikai!!! Ojoi kiek. Ir Siemens arenoje scenoje ir Pasaku parke. O kiek dar siaip buvo suorganizuota visokiu estafeciu ir sportiniu varzybeliu!!! O vaikams - tai tik dziaugsmas.
Net nenoriu klausyti, kad vaikai kaip nors buvo nepriziureti ar panasiai. Jei kas nori pakalbeti, tai prasom smile.gif

Sekmes visoms
Jurate
8 674 73305
juuu@xxx.lt
Atsakyti
Mes lankėme lopšelį Kaune - buvo tikras košmaras, pasilikdavo dukra tik su baisiausiom isterijom. O kai persikėlėm į Vilnių, mum rekomendavo Delfinuką vien dėl baseino. Vedėja paprašė paramos pirmiausia - bet užpildėm visus popierius tvarkingai su parašais, bent jau žinau, kad mano vaikui ir išleido. O dukra į lopšelį su malonumu eina, vakarais kartais vos namo ištempiu. Pilna gražiausių žaislų, puikus remontas - be abejo, vedėjos veiklumo dėka. Esu labai patenkinta Delfinuku.
Atsakyti
a dirbau viena menesiuka siame darzelyje...eina sau jauciausi kaip buvau mazyte ir lankaiu savo darzely...viduje taip negrazu...viskas traska...aplinka irgi baisi...valgys tai fujj...palyginus su kitu darzeliu kur mano mama dirba..ten isvis paligynys...viskas suremontuota..aplinka thumbup.gif o kaip skaniai valgyt daro... thumbup.gif vaikuciai viska suvalgo... be to tame delfinuke patalyniu nekeicia nzn kiek laiko...pati aukletojos padejeja nesa namo arba plauna darzelyje savo rankomis...o seip tai tos patalynes viso geltonos...pilkos...zodziu ziauru...normaliam darzelyje turi but valykla kur tos patalynes skalbiamos ir kas savaite keiciamos...taigi apie delfinuka pas mane ne kokia nuomone...be to nuo to baseino taip smirda...kaip prie kokio apleisto ezero jautiesi...kai eidavau maziucius vaikucius pasiimti is ten tai maciau kaip ji moka juo plaukiot...mazas vaikelis bijantis vandens verkia o ji jega stumia jo galva i vandeni...tai prisisiurbes vandens issigandes kita diena manes prase kad tik jo ten nevesciau...tai kas cia per budas mokyti plaukiot...nesamone...
Atsakyti
QUOTE(Sweetstrawberry @ 2005 06 29, 14:06)
a dirbau viena menesiuka siame darzelyje...eina sau jauciausi kaip buvau mazyte ir lankaiu savo darzely...viduje taip negrazu...viskas traska...aplinka irgi baisi...valgys tai fujj...palyginus su kitu darzeliu kur mano mama dirba..ten isvis paligynys...viskas suremontuota..aplinka  thumbup.gif  o kaip skaniai valgyt daro... thumbup.gif  vaikuciai viska suvalgo... be to tame delfinuke patalyniu nekeicia nzn kiek laiko...pati aukletojos padejeja nesa namo arba plauna darzelyje savo rankomis...o seip tai tos patalynes viso geltonos...pilkos...zodziu ziauru...normaliam darzelyje turi but valykla kur tos patalynes skalbiamos ir kas savaite keiciamos...taigi apie delfinuka pas mane ne kokia nuomone...be to nuo to baseino taip smirda...kaip prie kokio apleisto ezero jautiesi...kai eidavau maziucius vaikucius pasiimti is ten tai maciau kaip ji moka juo plaukiot...mazas vaikelis bijantis vandens verkia o ji jega stumia jo galva i vandeni...tai prisisiurbes vandens issigandes kita diena manes prase kad tik jo ten nevesciau...tai kas cia per budas mokyti plaukiot...nesamone...

Nu zinai, sweetstraberry, pavarei, tai kaip ispaikusi mergiukste, kuri mol labai daug zino ir nusimano... viskas negrazu, viskas neskanu... visi tokie anokie, o tu ir tavo mamos darzelis dieviski...
Tu bent isivaizduoji kiek pinigu kainuoja atremontuoti grupe? Ar tu bent zinai kaip ir kur tame darzelyje vaiksto pinigai?
O as zinau. Kiek pinigeliu yra gaunama, tiek yra investuojama i remontus, kuriu gal tu ir nepastebi ir nematai.
Ar tikrai ja tau taip visos grupes negrazios? Jeigu taip teigi, tai turiu pasakyti, kad nevaiksciojai po darzeli.
Del patalyniu ir skalbimu, bei skalbyklos darzelyje. Kad jau dristi taip rasyti, tai tau pries gerus 1,5 metu reikejo pamatyti ta patalpa, kurioje vyko skalbimai ir kuriai svietimo skyrius ne grasio neskyre. Tavo ziniai, tuo klausimu buvo surinktas tevu komitetas ir buvo nuspresta, kad neverta investuoti nezmonisku lesu i tos patalpos atnaujinima, geriau vaikams irengti jaukia salyte, kur jie gales uzsiimineti sportais, sokiais ir panasiai. O patalyne tikrai nera toks jau kosmariskas dalykas, kad tevai negaletu patys isskalbti. Beje, tie, kas tikrai negali, ju vaiku patalyne isskalbia darzelyje.
Beje, is ko darzeliui susiremontuoti, jeigu pernai skirti 2 proc. pasimete kazkur svietime ir darzelis ju negavo. Del to paties reikalo buvo nepatingeta ir sukurtas paramos fondas, i kuri teveliai gali tiesiai pervesti pinigelius, o esan reikalui visada gali paprasyti parodyti kur jie yra isleisti.
Taip, kad is pradziu normaliai issiaiskink padeti, o paskui varyk. Labai noreciau paziureti ka tu darytum jeigu butum tos vedejos viteoje.
Atsakyti
O, beje, kad ir ka tu sakytum, parodyk man bent viena darzelio vedeja, kuri darzelio vaikams suorganzuotu vasara stovykla prie juros. Labai abejoju ar tavo mamos prabangus ir kvepiantis darzelis tai kada nors darys.
Bet bet kokiu atveju, tegu jis bus toks grazus, skanus ir nesmirdintis. Sekmes tau rasti darba tokiame.
Atsakyti
biggrin.gif thnx kad praskaidrinai nuotaika... buvau ir kituose grupese nesijaudink...ir tikrai zinau su kuo galiu palygint..ir tikrai ne su vienu darzeliu....aj zodziu dar turiu labai daug priekaistu..bet nerasysiu kad nesinervuotum...gal ir esu ispaikusi mergiukste...koks finansavimas toks ir darzelis...bet del vaiku mokymo plaukiot tai zinok as net pati buvau issigandus...o jei ir tuose stovyklose tokie dalykai...tai saunu..valio...veskit savo vaikucius i ta darzely...gal aikcioti prades ar dar kazka geresnio jiems atsitiks...wink.gif
Atsakyti
Nu jau, galiu pasakyti, kad buvau ne vienoje plaukimo pamokoje ir maciau, kaip vaikai eina plaukti, maniskis per puse metu ismoko pats plaukti, o jam 5 metai.
Vedeja, jei ir praso paramos, tai aiskaii, kam ir ko reikia, su visais cekiais ir nieko sau i kisene, man negaila, tureciau daugiau laiko, pati gal nuslifuociau sales grindis, ar isklijuociau plyte;emis baseina.
Baseinas tikrai nesmirdi, gal persirengimo kambariuose dregniau, nes patalpos nepritaikytos tokiam tikslui ir nepakankama ventiliacija. Maista, galiu pasakyti, pati valgiau ir nieko slykstaus nemaciau ir nepajutau.
Man tik idomu, kokia ten to nuostabaus kvepiancio darzelio kaina?
kaip turinti patirti su darzeliais, tiek privaciais, tiek valstybiniais, galiu pasakyti ir manau, daug mamu man pritars, kad vienas svarbiausiu komponentu gero darzelio yra - nuosirdumas su vaikais. Nemanau, kad visa grupe vaiku pultu staiga apsikabinti direktore, jei ji ten juos skandintu. Vaiko nepriversi suvaidinti netikru jausmu.
Taip as sutinku, kad gal materialine baze to darzelio prastesne, bet mano vaikui patinka zaisti ir su pagali ar kastonais, o nebutinai ten barbe ar kox robotas transformeris. Patalyne, noriu atsinesu pati, noriu iskalbiu apti. As matau, akd mano vaikas psichologiskai daug geriau jauciasi nei dviejuose privaciuose ir viename valstybiniame darzelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 05 rugpjūčio 2005 - 21:39
Sveikos mamytes smile.gif

Mes pradejome lankyti si darzeli ir noreciau paklausti kiek mokate uz darzeli
Atsakyti
Užrašiau savo pupą į Delfinuką - į varliukų grupę pas auklytę Violetą. Gal kas nors pas ją lanko, lankė, lankys. Pakomentuokit ax.gif .
Beje, kiek tos paramos reikėtų pervesti? Nelabai iš užuominų supratau. g.gif
Atsakyti
Mes grupeje rinkome uz menesi 10 lt, kadangi reikia perdazyti tualeta, tai surinkome iki nauju metu, t.y. 40 lt iki nauju metu. Uz tuo pinigus perka ir higienos priemones ir lavinimo priemones.
As pati asmeniskai manau, kad paremsiu grupe gal radiatorium, nes darosi vesu, kol nesildo ir reikia kur padziovinti ranskluoscius ir maudymukus. Sia kaip aks gali prisideti.
Atsakyti
Aš "parėmiau" į saskaitą, kurią man davė direktorė. Sakė, kad sudėjo plastikinius langus naujose drabužinėse prie baseiniuko ir reikia lizingą mokėti.

Tai kaip ten visgi vaikučiams sekasi? Papasakokit. Su nerimu laukiam pirmadienio blink.gif .
Atsakyti
Sveikos,
mums dabar darzelyje sekasi gerai. Labai dziaugiuosi, kad mano vaika aukletojos nuosirdziai myli, bent jau jis jas tikrai (o jis isrankus zmonems) negana to is kitos grupes dar yra seiminine Irena, kurios jis labai klauso ir gerbia. Matau, kaip vaikas daro pazanga tiek klausymo, tiek elgesio, nors vedeja nera labai laiminga, kad jis po medzius karstosi.
dabar salu darbe ir mastau, akd tuirbut paremsiu grupe kokiu radiatorium, nes jiems ten ir ranksluoscius reik sildyti ir patalpas, kol ijungs centrini, vis delto vesoka.
Pas mus grupeje aukletoja Marina, o kita pagyvenusi, labai gera, bet vardo nezinau doh.gif
Atsakyti