QUOTE(sigutele @ 2007 05 08, 08:34)
Jei neklystu tai taip...
Bet tai buvo prieš 3-4 metus. Tai pavardžių nelabai prisimenu.
Bet tik pervedus į kitą darželį (nors ir kitam Vilniaus gale) Supratau, kad yra ir tikrai savo darbą mylinčių auklėtojų.
O delfinuką tai ir aš ir mano vaikiukas (jau dabar mokyklinukas) prisimena su siaubu.
Vedėja irgi labai tinkanti prie bendros aplinkos. Atvirai prievartaujanti kyšius, konkrečiai nurodydama sumą. Iš mūsų buvo paprašyta :" Bent jau 1 mėnesio auklės uždarbio", davus 300 litų pakomentavo: "kažin kur Vilniuje už tokią sumą galima auklę rasti"...O su savo metodais kaip vaiką plaukti išmokyti, tai buvo baimę ne tik baseinui įvariusi, bet ir bendrai vandeniui.
Žodžiu iš vaikų ten atvirai tyčiojamasi, užgauliojama, jie žeminami...Nesakyčiau jei nebūčiau įsitikinusi savo akimis.
Nuoširdžiai linkiu surasti gerą darželį savo pypliui, gerus žmones dirbančius jame.
Įpatingai kol vaikiukas mažas, ir nepasakoja kas vyksta.
Sutinku, kad yra laaaaabai nekokiu aukletoju.

Viena is ju yra maniskes. Pavardes neminesiu, nes neseniai ji buvo pamineta. Zmogus gana nervingas ir is paziuros piktas. Gerai tik tiek, kad maniske uz save pastovi. Ji man jau minejo, kad gavo per uzpakali. Pradzioje, nepatikejau. Po to, gavau patvirtinimu. Galeciau is principo vesti i kita darzeli, bet beda ta, kad maniskei ten patinka, draugu turi, o uz pleksnojima atsako tuo paciu ir pagrumojimu, kad "vaiku must negalima!" Tai vat ir mastau, "ka daryt?" (Radzi

) Is esmes galima palikti viska, bet kokios bus pasekmes???? Gal kas psichologai ir gali patart?
O pries tai ji lanke pas tokia Violeta. Grieztoka, bet moko tvarkos, ugdo, pasako tiesiai sviesiai viska i akis. Gaila, kad pakeite i dabartine....
Labai gera, sauni, rami ir is veziu neismusama yra
Jurate. Siemet ji paruosiamukus turi. Zaviuosi ja. Ji buvo antroji aukletoja ankstesnej grupej.
O siaip, mielosios, net nebezinau ka besakyt. Vienoms tragedija yra dazu nupirkt, kitoms tualetinio popieriaus, bet visa tai vardan musu ziogiuku.