Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(bedugne @ 2006 04 19, 16:10)
Sumokejom uz menesi i prieki, nes galvojom lankyti baseineli.Bet...
Vedeja iskart pasake, kad jei lankysim ju baseineli, vaika i darzeli priims be eiles g.gif
Baseino vanduo nechloruotas.Tai vaikams gal ir gerai(i akis, burnyte chlorkes nepakliuna), bet juk visos salygos veistis visokiom bacilom ir vieniems nuo kitu pasigauti ligas :hmCia siaip, pamastymai...
Na, sekmes visiems vaikuciams

mus prieme be jokios eiles ax.gif o kad sumokejot ir manet lankysit, o nelanket cia jau jusu beda... einant i sporto kluba ar kitur, jei susimoki tai viskas, tau niekas pinigu negrazina, o kodel cia turi buti kitaip?
O kad nechloruotas manau, kad labai gerai. Mano dukryte lanke si baseina, o juokingiausia, kad susirgdavo tada, kai i baseina neidavom (keliones, sventes ir pan.) tongue.gif o kai eidavo reaguliariai ne karto mirksiukas.gif cia siaip pamasymui...
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2006 04 20, 13:10)
mus prieme be jokios eiles  ax.gif o kad sumokejot ir manet lankysit, o nelanket cia jau jusu beda... einant i sporto kluba ar kitur, jei susimoki tai viskas, tau niekas pinigu negrazina, o kodel cia turi buti kitaip?
O kad nechloruotas manau, kad labai gerai. Mano dukryte lanke si baseina, o juokingiausia, kad susirgdavo tada, kai i baseina neidavom (keliones, sventes ir pan.) tongue.gif o kai eidavo reaguliariai ne karto mirksiukas.gif cia siaip pamasymui...

Mokejau uz baseina, nes(kartoju doh.gif )-mums vedeja pasake, kad eile, i darzeli priims be eiles tik tada, jei lankysim ju baseina.Nesiparinu ir neverkiu del tu keliasdesimt litu.Esme cia kita blink.gif
O prie ko cia chloruotas ar nechloruotas vanduo ir persalimo ligos? blink.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 04 20, 13:32)
O prie ko cia chloruotas ar nechloruotas vanduo ir persalimo ligos? blink.gif  unsure.gif  doh.gif

As tik prasiau savo patirti mirksiukas.gif o tau jau sprest ar vaika vesti i darzelio baseina ar ne. Tu parasei, kad nechloruotame vandenyje daugiau ligu, sutinku thumbup.gif bet mes kazkodel tom ligom nesigome unsure.gif tai gal tas vanduo ne toks ir blogas biggrin.gif
O i chloruota baseina as savo 2men. vaiko nevesciau schmoll.gif
tai kas tada lieka? kaip toje patarleje: "bijai vilko neik i miska"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strika: 20 balandžio 2006 - 12:48
QUOTE(Mefkiukas @ 2006 04 19, 15:39)
Mums irgi arčiausiai yra šitas darželis. Gal kas žinote kokie ten reikalavimai, nuo kokio amžiaus priima, ar yra ten vietų? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Mano mažiui rudenį bus du metai, kažin ar yra šansų ten pakliūti?Nors mums gydytoja  rekomandavo, kiek įmanoma ilgiau laikyti vaiką namuose, nes sako kai pradeda eiti į darželį, tai paprastai serga ir serga...
Papildyta:
Mums irgi arčiausiai yra šitas darželis. Gal kas žinote kokie ten reikalavimai, nuo kokio amžiaus priima, ar yra ten vietų? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Mano mažiui rudenį bus du metai, kažin ar yra šansų ten pakliūti?Nors mums gydytoja  rekomandavo, kiek įmanoma ilgiau laikyti vaiką namuose, nes sako kai pradeda eiti į darželį, tai paprastai serga ir serga...

Cai aisku gydytoja labai gera... maniskis pvz. nustojo sirgti, nes nuejes i darza nebelakstydavo nuogas ir basas, o namie iki 3 metu neislaikydavau jo apsirengusio, tik aprengi, po pusvalnadzio vel nuogas laksto.
Atsakyti
Tiek blogu dalyku perskaiciau apie si darzeli, bet vistiek nutariau su vyru nueit ir paziuret kaip is tikruju.
Nors aplinka is tikruju laaaabai baisi, mes lankem darzeli "Ruta" Zirmunuose, ir Zveryne, tai yra su kuo palygint.
Pirma karta vedeja buvo maloni, viska parode, ir iskarto dave suprast, kad darzeliui reikia nemazai "musu" lesu blink.gif . Antra karta, po savaites, nuejau su drauge, jau uzsirasyti doh.gif g.gif schmoll.gif blink.gif sad.gif ohmy.gif unsure.gif wacko.gif fear.gif
Baisu!!! blink.gif Be kysio i tave ziuri, kaip i priesa. Reketas, ne tas zodis. Iskarto pasake kad vietu jau nebera, ir paklause ar as su vyru dirbu g.gif blink.gif Kai pasakiau, kad vyras dirba, o as dabar isejau i dekreta, paaiskino, kad vieta gali atsirasti, ir pakiso uzpildyti 2% pajamu mokesti ohmy.gif Ir kad vienas is tevu tures lankyti baseina kiekviena sestadieni nestuke.gif blink.gif doh.gif
Ne, as nieko pries, jei reikia paremt darzeli. Visur darzeliose renkami pinigeliai zaislams ir visokems reikmenims, ir cia normalu. Bet gi ne taip naglai!!! blink.gif
Zodziu, nei uz ka neleisiu savo vaika i sita darzeli! schmoll.gif
Atsakyti
Mes del viso pikto taip pat esame uzsirase i sita darzeli, bet tikiuosi i ji eiti neteks. Kai pazistami papasakojo apie tevus izuliai reketuojancia vedeja, nesinorejo tiketi, bet is jusu pasakojimu supratau, kad tai tiesa. Idomu, kaip gali buti, kad nera vietu, o vos teveliai susimoka iskart vietu darzelyje atsiranda. Cia tiesiog apiplesinejimas vidury baltos dienos! Gal tos, kurios taip liaupsina vedejos nagluma galetu patarti tiems teveliams, kurie vos pragyvena is savo uzdirbamu pinigeliu, is ko dar remti darzeli. Kaip supratau sita savanoriska parama sitame darzelyje yra PRIVALOMA! Panasu, kad sita vedeja dar neuzsirove ant rimto zmogaus, kuris jau ja moketu patvarkyti ir pastatyti i vieta. Manau, kad kiekviena vedeja moketu ka nors suremontuoti is svetimu pinigu. Va kodel jinai nesugeba surasti siaip sponsoriu arba pramusti is savivaldybes, kad tokia sauni. Jos naglumu ir izulumu stebisi net kitu darzeliu vedejos.
Atsakyti
Na, merginos, jus ir ziaurios. Tokia nuostabi vedeja: visam Vilniu, o ir turbut vioj Lietuvoj nerasi! smile.gif Teko ir man su ja tureti reikalu. Is pradziu teko isklausyti, koks jos nuostabus darzelis, paskui, kokie nuostabus teveliai, kurie ji remia, tada pasake, kad jau nuo kitos savaites galesim pradeti lankyti, o galiausiai pakiso paramos ceki. Kai paklausiau, ar mes privalom sita darzeli remti, atsake, kad darzelyje vietu nera. Sita pokalbi, kuris buvo netrumpas, as isirasiau i diktofona. Tai manau, kai nebusiu tokia uzsiemusi kaip dabar ir busiu labai pikta, bet neturesiu ant ko ta pykti islieti, pasirupinsiu musu didziai gerbiama vedeja. Berods yra Baudziamajame kodekse toks straipsnis apie turto prievartavima is kito asmens. Taigi miela ponia, laikyk spygas, kad man niekas nuotaikos nesugadintu tongue.gif Nes tavo darbo metodai mane ziauriai nustebino. Tokios naglos bobos dar neesu maciusi. Manau, mamkos, metas suvienyti jegas ir ja gerai papurtyti thumbup.gif
Atsakyti
Ogo! Gerai tu čia pavarei! thumbup.gif Reikia vienakart į vietą pastatyt smile.gif Nes naglumas aukščiausio laipsnio blink.gif
Mes dar vis daržo neišsirenkam, o jau greit rugsėjo 1. Dar mąstysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynelis @ 2006 08 30, 15:26)
Na, merginos, jus ir ziaurios. Tokia nuostabi vedeja: visam Vilniu, o ir turbut vioj Lietuvoj nerasi! smile.gif Teko ir man su ja tureti reikalu. Is pradziu teko isklausyti, koks jos nuostabus darzelis, paskui, kokie nuostabus teveliai, kurie ji remia, tada pasake, kad jau nuo kitos savaites galesim pradeti lankyti, o galiausiai pakiso paramos ceki. Kai paklausiau, ar mes privalom sita darzeli remti, atsake, kad darzelyje vietu nera. Sita pokalbi, kuris buvo netrumpas, as isirasiau i diktofona. Tai manau, kai nebusiu tokia uzsiemusi kaip dabar ir busiu labai pikta, bet neturesiu ant ko ta pykti islieti, pasirupinsiu musu didziai gerbiama vedeja. Berods yra Baudziamajame kodekse toks straipsnis apie turto prievartavima is kito asmens. Taigi miela ponia, laikyk spygas, kad man niekas nuotaikos nesugadintu tongue.gif  Nes tavo darbo metodai mane ziauriai nustebino. Tokios naglos bobos dar neesu maciusi. Manau, mamkos, metas suvienyti jegas ir ja gerai papurtyti thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynelis @ 2006 08 30, 15:26)
Na, merginos, jus ir ziaurios. Tokia nuostabi vedeja: visam Vilniu, o ir turbut vioj Lietuvoj nerasi! smile.gif Teko ir man su ja tureti reikalu. Is pradziu teko isklausyti, koks jos nuostabus darzelis, paskui, kokie nuostabus teveliai, kurie ji remia, tada pasake, kad jau nuo kitos savaites galesim pradeti lankyti, o galiausiai pakiso paramos ceki. Kai paklausiau, ar mes privalom sita darzeli remti, atsake, kad darzelyje vietu nera. Sita pokalbi, kuris buvo netrumpas, as isirasiau i diktofona. Tai manau, kai nebusiu tokia uzsiemusi kaip dabar ir busiu labai pikta, bet neturesiu ant ko ta pykti islieti, pasirupinsiu musu didziai gerbiama vedeja. Berods yra Baudziamajame kodekse toks straipsnis apie turto prievartavima is kito asmens. Taigi miela ponia, laikyk spygas, kad man niekas nuotaikos nesugadintu tongue.gif  Nes tavo darbo metodai mane ziauriai nustebino. Tokios naglos bobos dar neesu maciusi. Manau, mamkos, metas suvienyti jegas ir ja gerai papurtyti thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad atsiranda tokiu protingu zmoniu. Manau seniai buvo metas ta vedeja pasodinti i vieta. Nes vis delto per daug sau bobike leidzia. Tvarkosi kaip savo kieme UAB "Delfinukas".
Atsakyti
Šitas darželis prie mūsų namų, dar turėjau minčių į jį vesti dukriuką, bet kai paklausiau draugų pasakojimų apie "paramos akcijas", tai noras praėjo. Sumoki į saskaitėlę 200 lt. vieta tavo vaikučiui visada atsiras, nors ir sekančią dieną, nemoki- ačiū ir viso gero- darželis perpildytas.
Suprantu dar kai renka priemonėms į mėnesį po kelis lt. kituose darželiuose, tai visada prašom, bet kai į mėnesį būna ir po 50 lt. paprašo, neva naujoms durims ir t.t., tai jau atsiprašau. Tų durų jau porą metų nieks nekeičia, o už surinktus pinigus seniai galėjo, bent teritoriją nauja tvora aptverti, baisu pažiūrėti koks ten kiemas aggressive.gif. Vaikai išėja eina kur nori, kad ir į gatvę ar iš vis į miškelį.
Atsakyti
Taigi aš irgi buvau nuėjusi ieškoti ten vietos savo mažiui...Bet atrodo ten laukiami tik tie kurie turi pinigų... Na mes aišku galime įnešti į tą kažkokį fondą ar užmokėti kažkokiam staliui (kuris gal yra jos vyras:)) bet man labai gaila žmonių kurie turi kokius tris vaikus ir negali vis nešti ir nešti...tai atrodo jeigu turi daugiau vaiku tai be sansu ten patekti...visiškai neaiškūs priėmimo kriterijai...tiesa pirmas klausimas kur dirbi ka vyras dirba...ir uzsiveda kiek viskas kainuoja koks nerealus jos darželis....ir įnešus neaišku ar ką gausi...o tvora išties baisi. toks veikejas kaip mano vaikas man atrodo ten greitai pabegtu pro tokia tvora:((
idomu kaip jos speja be tvoros visus suziureti?o gal i lauka is viso neveda?
Atsakyti