Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(coliuke115 @ 2006 03 31, 17:06)
Mano abu vaikai lanko Delfinuka. Aukletoju galiu pasakyti yra visokiu... Deja... Bet apie vedeja galiu tik gerai atsiliepti. Ejome be isankstinio uzsirasymo. Kaip jau kazkas minejo vedeja praso paremti darzeli, bet visos paramos aisku kur pasideda, jei grupej grindims, tai reiskias bus grindys. Jei neturi dazu, tai gali dazu, o ne pinigu paprasyti. O pinigines paramos tik i saskaita arba po parasu... Kad paremei darzeli. Visi vaikai ja pazysta ir ji visus vardais pazysta. Ir saldainiais ir staigmenom nuolat dziugina. Ji tikrai darzelio siela. Daugiau tokiu svietimo sistmoje smile.gif

Coliuke115, o tavo mazasis kartais ne lopseline grupe lanko. Gal musu vaikai i ta pacia eina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, šį pirmadienį (04.10) darželyje "Delfinukas" bus kažkas panašaus į atvirų durų dieną. Mano merginos grupė rengia pasirodymą, bus paskaitos ir kt.
Mums darželyje jau paskutinė vasarėlė teliko. Bet, manau, vaikams tikrai geri prisiminimai išliks ilgam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Mano mazoji pradejo lankyti si darzeli, kaip supratau kartu su Dagne grupeje yra rolleyes.gif
Mes sitam darzeli baseiniuka lankeme, todel kazkaip ir toliau nusprendeme jame likti ir ji laikyti, tai kolkas viskas patinka, tik va bendros tvarkos dar nesupratau. Buciau labai dekinga jei Dagnes mamyte ar kokia kita mamyte man i az parasytu.
Kolkas supratau tik kad reikia atnesti sausainuku ar kitu uzkandziu maziesiems, lyg ir patalynes antra komplekta reikia pasisiuti ir paskui kiekviena savaitgali ji issiskalbti. Labai sunku suprast, nes auklytes tik kazkokiom uzuominom metosi, pasakytu viska ir butu aisku, o tai as turiu jas kalbinti kad ka pasakytu g.gif
Bukit geros parasykit 4u.gif
Atsakyti
Strika, parasiau tau i AZ mirksiukas.gif

O kaip tavo mazyliai sekasi darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2006 04 12, 19:08)
Strika, parasiau tau i AZ mirksiukas.gif

O kaip tavo mazyliai sekasi darzelyje?

Aciu 4u.gif
sekasi kasdien vis geriau thumbup.gif sian net atskyra kambari gavo, t.y. nutare kad jai rubineje linksmiau, tai sau viena ir prasikrapste ten, matyt dar prisibijo didesniu vaiku. Geguze zadejo didesniuosius iskelti i vyresniuju grupe, tai gal tada jegos apsilygins, nes berniukai gana museikos, tai maniske dar nelabai pripratus kad kas ja stumdytu doh.gif
Mergytes tai visos ten labai ramios ir draugiskos thumbup.gif labai graziai zaidzia, padeda auklytem susitvarkyti su mazaisiais biggrin.gif
Ziuriu taviske jau nemaza, greit dvieju metuku bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strika: 13 balandžio 2006 - 12:46
Galvojau savo maziu vesti i si darzeli, bet...
Apylinkes daktare pasake, kad jis-prasciausias visoj apylinkej, didziausias sergamumo lygis jame, lovu trukumas(nes apskaiciuota, kad puse vaiku visad turi sirgti blink.gif ).
Nezinau, kiek tame tiesos, bet eisim i kita darzeli.
O vedeja ta...Bendravau as su ja.Sovietinio sukirpimo.Nuejom 1 k. i ta baseineli, vedejai sumokejom uz menesi i prieki(uz baseina), bet neisim daugiau schmoll.gif ...
Reketas nuo pirmo karto g.gif .
Aukletoju nemazai pagyvenusiu, be jokios sypseneles veide verysad.gif .Tik vedeja pamaciusios , visos dirbtinai "nusvito" doh.gif .
Gal tik man tas darzas toks nekoks pasirode, nzn.
O vaikuciu vardus vedeja laaaabai daznai painiojo, kiek maciau ir girdejau.Cia tarp kitko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bedugne: 13 balandžio 2006 - 13:02
Bedugne, nezinau kiek tame tiesos kiek melo, taciau mes einame i si darzeli, nors jis mums toli nuo namu smile.gif .

Vedeja prie manes dar niekada mano vaiko vardo nesupainiojo, o jeigu ir supainiotu, tai tame nieko blogo nematau 4u.gif

Musu aukletoja yra pagivenusi, taciau labai nuostabus zmogus, geresnes aukletojos as neysivaizduoju mirksiukas.gif . O vaikai ja tiesiog baba vadina.

MUms geras sitas darzas, o jums galbut geriausias kitas. Svarbiausia manau, kad jusu leliukai ten gerai jaustusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 04 13, 13:58)
Galvojau savo maziu vesti i si darzeli, bet...

Mes lankem baseineli rolleyes.gif jau tada vaiko varda atsimindavo, nors kai maziuke buvo tai kartais ir sumaisydavo, bet tikrai ne is blogos valios, labai daug tuo metu maziuku leliuku plaukiojo tai jai sunku buvo visus isiminti, bet kai isimine tai iki sol nepamirsta ax.gif
O kad sumokejote uz baseina ir nejote tai cia jusu paciu kalte, is kur jai zinoti kad daugiau jus neisite blink.gif siaip galima ir uz karta susimoketi wink.gif Ar jus norite uz dyka eiti? Reketo cia nematau unsure.gif

Del aukletoju kol kas nieko negaliu pasakyti (atrodo neblogos), bet reikia laiko, is pirmo zvilgsnio sunku ka nuspresti rolleyes.gif
Atsakyti
Del aukletoju, tai galiu pasakyti, kad yra super geru ir yra ne tokiu, cia dar nuo vaiko priklauso. Laimei, maniskis yra grupeje, kur viena aukletoja, jam kaip mociute. jis labai ja myli ir ji myli ir manau, kad didele pazanga bendravimo ir socialumo pasiekta tik jos deka, nes viska dare su meile ir tai tiesiog matosi is vaiko reakciju. O kai iejus i grupe vedejai vaikai supuola ja apkabinti, manau, kad niekas neprivers to daryti vaiku, jei tai ne nuosirdu. vedeja, kaip ukio vedeja yra viena, o santykis su vaikais yra kita. O vadovauti darzui, kai is tikro neskiriami pnigai net tualetiniam popieriui, tai yra vis delto sudetinga
Atsakyti
Mums irgi arčiausiai yra šitas darželis. Gal kas žinote kokie ten reikalavimai, nuo kokio amžiaus priima, ar yra ten vietų? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Mano mažiui rudenį bus du metai, kažin ar yra šansų ten pakliūti?Nors mums gydytoja rekomandavo, kiek įmanoma ilgiau laikyti vaiką namuose, nes sako kai pradeda eiti į darželį, tai paprastai serga ir serga...
Papildyta:
Mums irgi arčiausiai yra šitas darželis. Gal kas žinote kokie ten reikalavimai, nuo kokio amžiaus priima, ar yra ten vietų? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Mano mažiui rudenį bus du metai, kažin ar yra šansų ten pakliūti?Nors mums gydytoja rekomandavo, kiek įmanoma ilgiau laikyti vaiką namuose, nes sako kai pradeda eiti į darželį, tai paprastai serga ir serga...
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2006 04 13, 18:28)

MUms geras sitas darzas, o jums galbut geriausias kitas. Svarbiausia manau, kad jusu leliukai ten gerai jaustusi.  smile.gif

Parasiau tai, ka teko isgirsti.Ir viskas.Kaip yra is tikruju, nezinau, nes mano vaikas nelanke ir nelankys sito darzelio. tongue.gif Dziaugiuosi, kad jusu vaikuciams ir jums jis patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2006 04 14, 10:19)
O kad sumokejote uz baseina ir nejote tai cia jusu paciu kalte, is kur jai zinoti kad daugiau jus neisite  blink.gif siaip galima ir uz karta susimoketi wink.gif Ar jus norite uz dyka eiti? Reketo cia nematau unsure.gif

Sumokejom uz menesi i prieki, nes galvojom lankyti baseineli.Bet...
Vedeja iskart pasake, kad jei lankysim ju baseineli, vaika i darzeli priims be eiles g.gif
Baseino vanduo nechloruotas.Tai vaikams gal ir gerai(i akis, burnyte chlorkes nepakliuna), bet juk visos salygos veistis visokiom bacilom ir vieniems nuo kitu pasigauti ligas :hmCia siaip, pamastymai...
Na, sekmes visiems vaikuciams
Atsakyti