QUOTE(Lachesė @ 2013 11 11, 18:23)
Pasibėdavosiu... taigi dar 3 porcijos kažkokių ne tokių makaronsų. Išvaizdoje su jais viskas neblogai, bet prakandus jie neturi masės, vidus stambiom akim pasipūtęs ir nieko panašaus į nuotraukose matytus prakąstus makaronsus. Jau bloga nuo tų morengų, manieji net skonio labiau morengo, aiškiai jaučiu kiaušinį. O norisi kažko tauraus ir pakylėjančio.
Lietuviškuose bloguose nerandu aiškių nuotraukų, kaip atrodo prakąstas makaronsiukas. Na bet esu įsitikinus, kad su maniškiais kažkas ne taip.
Gal nutuokiat, kas negerai?
Ačiū už pamąstymus!
Bėdų gali būti labai daug. Įdėkit savo rezultato foto, bus aiškiau matyti problema. Turiu įtarimą, kad gali būti baltymai perplakti. Gal ir tešla neteisingai užmaišyta. Žodžiu, priežasčių daug, reikia pažingsniui viską žiūrėt.
QUOTE(HēiBai @ 2013 11 11, 19:26)
Aš tai macaronsus darau pagal šį recepta, bet jau matau kad reiks bandyti daryti su itališka morenga. Gal skirtumas koks bus - juk reikia viska išmeginti :>
http://www.youtube.c...h?v=xJ636Y8N6E8
Aš savo pirmuosius (tie rožiniai ir geltoni ankstesnėse nuotraukose) būtent pagal šį receptą dariau
Va mano prakąsto macaron'o vidus: