Įkraunama...
Įkraunama...

Macarons- receptai

QUOTE(Lachesė @ 2013 11 06, 23:34)

gal perplonuciai, bet kaik skonis ?



as tai paskaiciau komentrus po video, tai ta kulinare apie kiausinius parase, kad del sendinimo blefas, bande ji visokius budu, tai su sveziais kiausiniais iseina geriausiai

ir dar pridure, jej miltai yra nepirktiniai, tai labai gerai ideti 20gr. miltu, tai daug geriau iseina macaroon ( ПШЕНИЧНОЙ МУКИ ,СРАЗУ УЛУТШИТСЯ КАЧЕСТВО МАКАРОНС.)

VIDEO http://www.youtube.c...h?v=pu2o-aTdx7k


ir dar pasake, jej naudosite popieriu kepimo, tai rudas netinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 07 lapkričio 2013 - 12:01
tik dabar radau zinute :
Я думаю, что это миф ! я пробовала по разному,но свежими работать лучше.
Atsakyti
Miltai malti su blenderiu, bet nedžiovinti.

Man irgi plonumas kelia įtarimą, bet ateityje visokių išmėginsiu.Ryt drožlių kokį kilogramą nusipirksiu smile.gif kad ramiai galėčiau terliotis. O skonis kaip saldaus oro biggrin.gif norėtųsi daugiau masės, gal storumas ir ne toks ilgas džiovinimas pataisys situaciją.

Tiesa, apie kaimiškus kiaušinius, ar turite pamąstymų?

Atsakyti
Lachesė, aš sakyčiau, kad tešla buvo netinkamai užmaišyta ir buvo skystoka. Bent iš sausainiukų taip atrodo. Tešla turėtų pakėlus mentelę su tešla lėtai tekėti vientisa juosta, kaip kad lava. Jei krenta gabalais - per tiršta, jei per greitai nubėga - per skysta. Išspaudus macarons ant skardos, jie turėtų vos vos išsivaikščioti, uodegytės susilygina, bet forma išlieka.

Skeptiškai žiūrėčiau į kvietinių miltų pridėjimą į tant-puor-tant (migdolų miltų ir cukraus pudros mišinys), nes nei vieno prancūzų šefo recepte apie jokius miltus kalba neeina.

O ar kaimiški kiaušiniai, ar parduotuviniai, manau, skirtumo neturėtų būti. Svarbu tik laikytis gramatūros ir tiek.
Šiandien vakare manęs laukia bandymas su šviežiais baltymais. Kaupiuosi...

Dar pasidalinsiu savo bandymais: pirmos dvi foto - daryta su prancūziška merenga, oranžiniai - su itališka.
user posted image
user posted image
user posted image

O paskutinėj foto mano paskutinis bandymas, kuris baigėsi visišku fiasko. Tik nesijuokit garsiai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kati_: 07 lapkričio 2013 - 13:59
Visko gali būti, man irgi atrodo, kad bėdų ne viena. Na žiūrėsiu ir pasirodysiu ateityje.
Atsakyti
Kati, nuostabiai atrodo bigsmile.gif O kaip jums skonis prancūziškų ir itališkų, ar labai skiriasi? Lauksim eksperimento rezultatų 4u.gif

Beje, tikrų miltų aš irgi nedėčiau, čia jau visiškas recepto iškraipymas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 11 07, 17:19)
Kati, nuostabiai atrodo bigsmile.gif  O kaip jums skonis prancūziškų ir itališkų, ar labai skiriasi? Lauksim eksperimento rezultatų 4u.gif



Man itališki pasirodė šiek tiek mažiau saldesni ir švelnesni. Bet tik vienąkart pavyko jie man.
Atsakyti
Mano namuose šventė! Bandymas pavyko puikiai - švieži baltymai ir kepimas be džiovinimo.
Kokosiniai kol kas mano favoritai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Be dziovinimo ko? Miltu,ar paciu makaroonsu?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2013 11 08, 02:43)
Be dziovinimo ko? Miltu,ar paciu makaroonsu?


Macarons'ų smile.gif
Atsakyti
Nu super pavyko bandymas Kati 4u.gif O čia darėt itališkus, ar ne?
Atsakyti
Be galo įdomu, kad paneigėt kelis dalykus iš karto ir taip žavingai atrodo wub.gif
Atsakyti