Sorry, vakar tokia užimta diena buvo, kad vakare nebeturėjau ūpo rašyti
Tai pradedu viską iš pradžių.
Vieną dieną mano kolegė tiesiog parekomendavo savo eks kursiokę, kuri dirbą Personalo atrankose, nes kaip ir viena patikima ir gera įmonė ieško Rinkodaros ir viešųjų ryšių projekto vadovo. JAu nakščiau esu minėjusi, kad viešieji ryšiai yra artimi mano sielai...Na ką, paskutinę dieną nusiunčiu CV į tas pozicijas...CV senas, dar net nepakoreguotas, bet pakviečia į pokalbį mano kolegės draugė, po valandos pokalbio, pasako, kad kaip ir tinku ir daabr laukia pokalbis su įmonės vadovu.
Tuomet prašiau jūsų kumščius laikyti...Pokalbis bent mano manymu pavyko, nes žmogus nu nerealus, pati aplinka įmonės šilta (nes atėjau specialiai šiek tiek ankščiau).
Po pirmo pokalbio generalinis direktorius rinkosi iš dviejų: manęs ir kitos merginos.
Tai vakar buvo lemiamas pokalbis...O šiandien paskambino ir atsirinko mane...Kas keista, jau vakar gen. minėjo, kad mano kaina yra didesnė negu mano konkurentės...Bet, tiesiog turbūt gražiai pakalbėjau, kad šiuo metu aš tiek verta ir nenorėčiau gauti mažiau. Šiaip, manau vakar prajuokinau jį

Tai dirbti pradėsiu, jegiu niekas nesikeis nuo vasario 27 d. O jeigu pardavimų direktorius neturėtų laiko (ens grįš iš atostogų tik 19 d.), tuomet nuo kovo 11 (nes kovo pradžioj gen. direktorius išvaro atostogų). O pavaldumas mano yra tiesiogiai generaliniui. Iki manęs tokio žmogaus ten nebuvo ir nėra. Bet jis reikalingas, nes
1. Įmonė nemaža, tarptautinė, centrinė būstinė Suomijoje, o Lietuvoje jie jau 15 metų. Yra keli ženklai, kurie labia jau padriki...Ir manau tiek mažai žinotųk, kad tai ta pati įmonių grupė.
2. Tai susiję su statybom ir NT - tad yra konkurentų. Beto, statybos vistik dar auga.
3. Ne vienas "pirkėjas"
4. Vidinės komunikacijos - nulis...
5. Interneto svetainė - patyliu...
Žodžiu, tikrai jau po pirmo pokalbio mačiau ką galėčiau ir ką reiktų padaryt...Tiesiai šviesiai ir sakiau, bet ir prajuokinau gerai

Tai va, šiai pesu patenkinta...Turbūt kils klausiams, kodėl į savo seną darbovietę negrįžau...O ten...Žodžiu, gen. direktorius pasikeitė ir sitiacija tokia, kad mano direktorė tiesiai šviesiai pasakė, kad ji nežino ar bus man vieta...Na, ant bajerio pabandžiau ir pirmas bandymas pasisekė. Tai ir pradėsiu, nes jaučiu, akd mano smegenim reikia darbelio...
O dar taip gerai man įmonę apibūdino, tai rammu ir eiti

Tai tiek..Sorry, kad padrikai, vaikas zyzia, tai noriu ir greičiau ir gražiai, o gavosi, kaip visada