Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 13, 15:00)
Man tai jaučiasi, kad vasara artėja - darbų mažiau ax.gif O tuoj reikės pradėti rudeniui ruoštis.... kai pas mus gamyba, tai viskas iš anksto labai turi prasidėti. Birželio mėnesį jau reikia pradėti galvoti apie kalėdinius rinkinius doh.gif

Na, pas mane pats pats doh.gif Kaip generalinis išsireiškė, darbas vejasi darbą...
Mus nupirko žiauriai stambus koncernas, tai logo pasokeitimai, reikalavimai vizitinėms, bažlankams, iškaboms ant ofiso ir gamyklų..Dabar paroda artėja tai apskritai...Net negalvojau, kad gali taip būti, bet viską nuo nulio reikėjo pradėt...Turėjau tam mažiau negu du mėn. Tikiuosi bent kiek liksiu patenkinta paroda, nors laikas tirpsta neraliai...

Po parodos, neformalus meetas su žiniasklaidos atstovais, paskui gamyklos atidarymas Kaune, šiokia tokia atrakcija Vakarų regiono žurnalistams...Kelionė VIP dileriams jau suorganizuota, liko tik išlydėt rolleyes.gif

O tada vasaros maratonų darbai...nuo dovnų, iki vasaros švenčių dileriams, akcijos...

jaučiu apie Kalėdas apie rugsėjį pradėsiu kažką mąstyt rolleyes.gif
Atsakyti
O Kaune darbuotojų neieškot? 4u.gif

QUOTE(Borūūūžėlė @ 2008 04 18, 22:16)
Na, pas mane pats pats doh.gif  Kaip generalinis išsireiškė, darbas vejasi darbą...
Mus nupirko žiauriai stambus koncernas, tai logo pasokeitimai, reikalavimai vizitinėms, bažlankams, iškaboms ant ofiso ir gamyklų..Dabar paroda artėja tai apskritai...Net negalvojau, kad gali taip būti, bet viską nuo nulio reikėjo pradėt...Turėjau tam mažiau negu du mėn. Tikiuosi bent kiek liksiu patenkinta paroda, nors laikas tirpsta neraliai...

Po parodos, neformalus meetas su žiniasklaidos atstovais, paskui gamyklos atidarymas Kaune, šiokia tokia atrakcija Vakarų regiono žurnalistams...Kelionė VIP dileriams jau suorganizuota, liko tik išlydėt rolleyes.gif

O tada vasaros maratonų darbai...nuo dovnų, iki vasaros švenčių dileriams, akcijos...

jaučiu apie Kalėdas apie rugsėjį pradėsiu kažką mąstyt rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos likimo seses, jungiuosi ir as prie jusu, tik dabar atradau sia tema...
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 04 20, 17:18)
Sveikos likimo seses, jungiuosi ir as prie jusu, tik dabar atradau sia tema...

Sveika 4u.gif
Pasipasakok kur dirbi, ką veiki darbe, kokius mokslus baigus ir t.t.
Atsakyti
Sveikos merginos, kas galėtų paaiškinti ką reiškia PR`as? (tarkim:
Tu- “brandas”(Tavo įvaizdžio “kampanija”, PR'as, “pardavimų skatinimas”, komunikacijos priemonės ir pan.-įtikinkite mus, kodėl Tavo “brandą” “pirkti”, “vartoti”, “pamilti”)...
Papildyta:
Čia tipo Public Relation?
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 04 22, 15:16)
Sveikos merginos, kas galėtų paaiškinti ką reiškia PR`as? (tarkim:
Tu- “brandas”(Tavo įvaizdžio “kampanija”, PR'as, “pardavimų skatinimas”, komunikacijos priemonės ir pan.-įtikinkite mus, kodėl Tavo “brandą” “pirkti”, “vartoti”, “pamilti”)...
Papildyta:
Čia tipo Public Relation?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, populi smile.gif kažkaip pati atsikapsčiau smile.gif Nors ir baigus esu reklamos vadybą, bet kažkaip įprasta man atrodė netrumpinti smile.gif kadangi šioje srityje kasdien nedirbu, tai jau ir primiršau smile.gif O šiaip tai sritis šita fantastiška. Ypač kūribiškos sielos žmogeliukams. Norėčiau ir aš darbuotis kur nors panašiai smile.gif bet vis likima pasuka keliuką kita linkme. Sėkmės visom dirbančioms ir mylinčioms šią veiklą. Užsuksiu Jums leidus pas Jus čia dažniau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 04 22, 17:40)
Dėkui, populi smile.gif kažkaip pati atsikapsčiau smile.gif Nors ir baigus esu reklamos vadybą, bet kažkaip įprasta man atrodė netrumpinti smile.gif kadangi šioje srityje kasdien nedirbu, tai jau ir primiršau smile.gif O šiaip tai sritis šita fantastiška. Ypač kūribiškos sielos žmogeliukams. Norėčiau ir aš darbuotis kur nors panašiai smile.gif bet vis likima pasuka keliuką kita linkme. Sėkmės visom dirbančioms ir mylinčioms šią veiklą. Užsuksiu Jums leidus pas Jus čia dažniau. smile.gif

užsuk dažniau 4u.gif mums reikia norinčių pakalbėti, nes labai jau rami temelė pasidarė 4u.gif

Galėtum papasakoti kokioj srity darbuojiesi, ar susiję su Marketingu?
Atsakyti
Dar visai neseniai dirbau paslaugas teikiančioje įmonėje, automobilių švaros centre. Pradėjau pardavimų vadybininke, paskutiniu metu dirbau komercijos vadove. Šalia kasdieninių darbelių (įmonė nebuvo didelė, tai ir administravimas ir darbuotojai, tiekėjai viskas buvo mano žinioje), dar šiek tiek užsiėmiau savo iniciatyva ir įvairiais rinkodaros bei marketingo darbeliais. Pakeičiau įmonės logotipą, nes ankstesnysis niekaip neatitiko įmonės veiklos. Pati ruošdavau apklausas klientams, rinkdavau duomenis apie konkurentus, analizuodavau, darydavom pasitarimus su direktoriumi ir atitinkamus sprendimus priiminėdavom. Pardavimų skatinimui akcijas sugalvodavau. Nedaug, manau, mano to indėlio ten, bet vis tiek pliusiuką sau dedu už pastangas. Manau, geriausi vertinimai, tai klientų padėkos, šypsenos ir be abejo, tam tikri finansiniai rodikliai smile.gif Prieš tai teko dirbti reklamos agentūroje. O nuo rytojaus pradedu darba aktyvių vadybininkų sektoriuje smile.gif Nežinau kaip man ten seksis, nes IT sritis man žinoma mažai. Pagyvensim, pamatysim smile.gif Žinau, kad toje įmonėje yra marketingo skyrius, tai jei kas, bus dar viena alternatyvi galimybė smile.gif Prirašiau tiek daug, gal net neįdomu čia tie mano paistalai smile.gif Žinot, turiu pasiūlymą. Manua, visai įdomu ir vertinga būtų, išgirst, aišku, tiek jūsų pasakojimus, bet jei žinote kokią įdomią nuorodą ar gerą straipsnį, kodėl nepasidalinus su visomis ? wink.gif Savo ruožtu įkeliu nuorodą, kurią atsitiktinai radau vakar. Žinot, visai smagiai pasiskaitinėjau. Gal patiks ir Jums.
http://www.pozicionavimas.lt/
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 04 21, 09:03)
Sveika  4u.gif
Pasipasakok kur dirbi, ką veiki darbe, kokius mokslus baigus ir t.t.

As dar visai naujoke sioje srityje. Siuo metu baigineju magistra, visai nesusijusi su marketingu, tiesiog manimi patikejo, irodziau, kad esu kurybiska ir isisukau i sia sriti. Darbas nera sudetingas akcijos, internetinis puslapis, pora mazu leidinu, bendravimas su reklamos agenturomis, spaustuvemis, zodziu prisidedu prie imones ivaizdzio kurimo ir gerinimo, skatini pardavimus...Deja jauciu, kad mane dabartine darbo vieta slegia...galvoju pradeti dairytis svetur...
Atsakyti
Kokios įdomios tendencijos: temoje pasisako Baccardi, jai atsako Mojito, gal ir man laikas tapti kokia p.Sobieski? lotuliukas.gif

p.s. einu, įsipilsiu gramelį ir varau miegot... vyras išlėkė verslo vakarienės, tai as prie kompo blūdinu..... reik išsimiegot, rytoj vėl kelsim Lietuvos ekonomiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 28, 21:49)
Kokios įdomios tendencijos: temoje pasisako Baccardi, jai atsako Mojito, gal ir man laikas tapti kokia p.Sobieskilotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Geras pastėbėjimas.
Atsakyti