Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

QUOTE(stirna_Liu @ 2008 10 22, 10:57)
Gal galima būtų sužinoti kur arba ką reklmuojate  g.gif  blush2.gif

Užsuk į www.biok.lt ir pamatysi biggrin.gif

O kas svarbiausia - metinį biudžetą tvirtina akcininkai. O jie pakankamai protingi žmonės ir linkę investuoti ilgam, o ne vaikytis trumpalaikio pelno, tai jų nuomonė apie kitus metus: nemažinti rinkodaros biudžeto (mes daug investuojam ne tik į komunikaciją, bet į naujų produktų kūrimą). Tai jau didelė sėkmė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 08:24)

O kas svarbiausia - metinį biudžetą tvirtina akcininkai. O jie pakankamai protingi žmonės ir linkę investuoti ilgam, o ne vaikytis trumpalaikio pelno, tai jų nuomonė apie kitus metus: nemažinti rinkodaros biudžeto (mes daug investuojam ne tik į komunikaciją, bet į naujų produktų kūrimą). Tai jau didelė sėkmė mirksiukas.gif

Esu tikra, kad labai teisingas požiūris bei žingsnis BIOK PRODUKCIJAI DIDIDNTI MARKETINGINES IŠLAIDAS.
Sukuosi toje rinkoje jau ilgą laiko tarpą, tad žinau, kad yra pakankamai daug užsienio gamintojų (tikrai gerų brand'ų), kurie planuoja žengti į mūsų rinką artimiausiu laiku.
Dabartinė situacija sukelia užseniečiams kiek dvejonių kaip sėkmingai šiuo laikotarpiu įšokti, o tuo tarpu BIOK promo tikrai puikiai ir laiku pateikiama biggrin.gif .
Stebiu ir analizuoju rinką ir visada džiaugiuosi, kai lietuviški produktai moka save pateikti laiku ir vietoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 10 23, 09:21)
Stebiu ir analizuoju rinką ir visada džiaugiuosi, kai lietuviški produktai moka save pateikti laiku ir vietoje. smile.gif

Smagu girdėti smile.gif Dažniau tenka išklausyti, kad lietuviai nieko nemoka ir nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 10 22, 21:13)
Nu kaip smagu, kad ne aš viena pokalbiuose būsiu atostogaujanti mamytė -marketingistė  smile.gif

Aš nuo sausio ir pradedu ilgas atostogas.

QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 10:43)
Smagu girdėti smile.gif Dažniau tenka išklausyti, kad lietuviai nieko nemoka ir nedaro schmoll.gif

Ir moka ir daro, tik mano žinoiomis dažnai Lietuvos gamintojai per maai reikšmės skiria marketingui, bet BIOK pastaruoju metu labai stipriai dirba šitoj srity. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 09:24)

O geras, pas mus jusu reklama yra smile.gif tik gaila, kad su mano kolege tuo klausimu bendraujat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2008 10 23, 11:47)
O geras, pas mus jusu reklama yra  smile.gif tik gaila, kad su mano kolege tuo klausimu bendraujat smile.gif

O čia kur "pas jus"? ax.gif
Papildyta:
Šiom dienom jaučiuosi profesiškai pakylėta wub.gif
Praeitą penktadienį prezidentūroje atsiėmėm Žinių ekonomikos įmonės apdovanojimą kaip geriausia įmonė tradicinės pramonės srityje. Vakar - Cosmo grožio apdovanojimą už geriausią rankų priežiūros priemonę (rankų kremas Margarita). Beveik kaip kalėdos mano skyriuje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 13:01)
Papildyta:
Praeitą penktadienį prezidentūroje atsiėmėm Žinių ekonomikos įmonės apdovanojimą kaip geriausia įmonė tradicinės pramonės srityje. Vakar - Cosmo grožio apdovanojimą už geriausią rankų priežiūros priemonę (rankų kremas Margarita). Beveik kaip kalėdos mano skyriuje bigsmile.gif

Oi sveikinu labai. Tikrai pas Jus jau kalėdos 4u.gif
Ir beja kai turit kokių pranešimų spaudai tai atsiųsk ir man 4u.gif Paviešinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:

SVEIKINU 4u.gif
Atsakyą parašiau į AŽ bigsmile.gif
Atsakyti

vau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 14:01)
Papildyta:

Sveikinu smile.gif
maniske darboviete deja negavo nieko ZEI.

jau savaite kaip naujame darbe, tai kuo toliau tuo labiau matau, kiek daug yra darbo. Bet vistiek labai laiminga biggrin.gif
Gal galit ka nors rekomenduoti pasiskaityti del B2B straispniu spaudai? Cia mano silpniausia vieta ir nieks negali perduoti patirties:(
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 23, 10:01)
Papildyta:

Faina.
Gal žinai ką nors apie Metų gaminį (planuojam paraišką paduoti..Ką planuojam šiandien vešim, be dar yra laiko, tai norėjau paklausti, gal pasiūlymų kaip parašyti ar paduoti, kad pastebėtų???) Gali į AŽ.

QUOTE(populi @ 2008 10 23, 10:06)
Oi sveikinu labai. Tikrai pas Jus jau kalėdos  4u.gif
Ir beja kai turit kokių pranešimų spaudai tai atsiųsk ir man  4u.gif Paviešinsiu  mirksiukas.gif

Gal viešųjų ryšių srityje dirbi?? Ieškau naujos agentūros, tai gal galėtum savo kontaktus atsiųsti?

Atsakyti
QUOTE(Borūūūžėlė @ 2008 10 27, 11:51)
Faina.
Gal žinai ką nors apie Metų gaminį (planuojam paraišką paduoti..Ką planuojam šiandien vešim, be dar yra laiko, tai norėjau paklausti, gal pasiūlymų kaip parašyti ar paduoti, kad pastebėtų???) Gali į AŽ.

Kadangi jų reikalavimai ar vertinimo kriterijai labai migloti, tai nesakyčiau, kad man aiški ta sistema ax.gif Mes tai rašom viską, ką turim gero pasakyti, ypač apie unikalumą ir naudą vartotojui. Turėjom ir pernai medalį, šiais metais vėl pridavėm paraišką bigsmile.gif
Atsakyti