Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

Monrute, čia visi neieško nieko iš marketingistų todėl,kad laukia kada mes baigsim motinystės atostogas biggrin.gif

O jei rimčiau, tai sužinojau jog vienos X įmonės vadovai kitiems metams pasirinko ypač "originalų" lėšų taupymo būdą-naikinti marketingo skyrių, atleisti visus marketingistus ir t.t. O marketingo darbą išskirstys kitiems darbuotojams...
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 12 18, 12:41)
O jei rimčiau, tai sužinojau jog vienos X įmonės vadovai kitiems metams pasirinko ypač "originalų" lėšų taupymo būdą-naikinti marketingo skyrių, atleisti visus marketingistus ir t.t. O marketingo darbą išskirstys kitiems darbuotojams...

Ir manau daug įmoniu taip taupys. 4u.gif
Aišku aš nemanau, kad tai geras sprendimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 12 18, 13:41)
Monrute, čia visi neieško nieko iš marketingistų todėl,kad laukia kada mes baigsim motinystės atostogas  biggrin.gif

mirksiukas.gif tikėkimės....

su tais atleidimais.....negalvoja, kad vis gi marketingas ir krizės metu gali taip būti naudingas, kaip niekada, beje, pr taip pat....
o sau algų mažinti vadovai net neketina..... doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,
Jungiuosi ir as i Jusu buri. Tik nelabai geromis nuotaikomis, kaip atleista marketingiste verysad.gif Tikiuosi priimsite i savo buri...laukia ilgas darbuko ieskojimi procesas.
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2008 12 18, 19:04)
Labas vakaras mergaites,
Jungiuosi ir as i Jusu buri. Tik nelabai geromis nuotaikomis, kaip atleista marketingiste  verysad.gif  Tikiuosi priimsite i savo buri...laukia ilgas darbuko ieskojimi procesas.

Labas 4u.gif
Užuojauta 4u.gif dabar reikia galvot, kad kiekvienas pasikeitimas tik į gerą mirksiukas.gif
Papasakok daugiau ką dirbai, koks išsilavinimas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2008 12 18, 19:04)
Labas vakaras mergaites,
Jungiuosi ir as i Jusu buri. Tik nelabai geromis nuotaikomis, kaip atleista marketingiste  verysad.gif  Tikiuosi priimsite i savo buri...laukia ilgas darbuko ieskojimi procesas.

Nelabai kas, tikrai užjaučiu 4u.gif šiais artėjančios krizės laikais bus be proto sunku rasti kokį darbuką 4u.gif bet, neprarask vilties ir tikėk, kad bet kokie pasikeitimai tik į gera 4u.gif
aš ir kurią dieną taip pamasčiau, kad ką pirmiausiai atleis taupymo laikais - tai pr. nors kita vertus, gal ir nelogiška būtų tokiu metu, kai ypatingai reikia stiprinti imonės pozicijas, ar kai įmonei gręsia krizinis laikotarpis, atleisti būtent tam reikalingą žmogų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2008 12 18, 20:04)
Labas vakaras mergaites,

Laba,

tik nepulk į neviltį.....net ir ne krizės metu gero darbo paieška užtrunka apie pusmetį...o db gal ilgiau, bet...užsiimk dabar savimi, domėkis, skaityk.....
aš kad ir mamytės atostogose, bet savotiškos atostogos dėl darbų, tai graužiu knygas, straipsnius....gerų minčių ateina.... thumbup.gif

darbo skelbimų tikrai sumažėję, bet db ir ne metas, šventės, sausį bus irgi štilius, paprastai vasarį padaugėja..ne visi gi bankrutoja, tiesa?
Papildyta:
dar viena mintis, o gal pats laikas pagalvoti apie kitą kryptį darbe? ...čia tik idėja..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(forever @ 2008 12 21, 13:26)
sveikos paneles ir moteris norejau pasiulyti labai pelninga versla 
as pati dirbu jau3 men gaunu papildomas pajamas labai dideles.nuo parduotu produktu 30 proc ,bet tai dar ne viskas ,susikuriau grupe ir nuo ju ,jau gaunu kas menesi nemazai gruodi buvo 900 sausi lygiai tiek pat,daug laiko neatima.produktai butu vitaminai,prieinama visiems kaina ,maisto papildai kosmetika higienos prekes,kas man labiausiai patiko kad istojimas nieko nekainuoja,vien del saves apsimoka istoti nes proc pigiau. 
galiu duoti pavz- vaikiski vitaminai kainuoja 46lt savikaina 32 lt pakuoteje yra 120 kaps,uztenka 4 men,kas pirko visi gire vaikai geriau valgo neserga jai kas susidomejo rasykite el pastu Algina.PreidienePZU@gmail.com

pirma rasyti ismok...
Atsakyti
Visoms kolegėms ir bendramintėms linkiu ramaus Kūčių vakaro, sotaus Kalėdų stalo, prasmingo tarpušvenčio, draugiškų Naujų Metų ir kuo geriausių profesinių laimėjimų biggrin.gif
Atsakyti
Reklamiste, ačiū

aš taip pat jungiuosi prie sveikinimų user posted imageDŽIAUGSMO, LAIMĖS IR RAMYBĖSuser posted image
Atsakyti
a6 dar darbine tema kišius- klausykit, kaip dirbti du delfi.....??????????????

Man jau visiškai kantrybės nebėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2008 12 23, 17:02)
a6 dar darbine tema kišius- klausykit, kaip dirbti du delfi.....??????????????

Man jau visiškai kantrybės nebėr  verysad.gif

trubūt "su delfi" mirksiukas.gif
Atsakyti