QUOTE(Monrutė @ 2009 01 07, 14:20)
sveikos,
kur visos dingę?
na, va skaitau aš tą "Netradicinę rinkodarą"
nu pasakykit man, kliūna man teigimas, kad ilga reklama efektyviau už trumpą, kalba apie reklaminius tekstus, žinutes, el. laiškus ir pan.
nu ką aš žinau....iš savo darbo patirties žinau, kad kuo trumpiau, tuo geriau, svarbu - į temą, į tašką....
arba svetainės....kas dabar skaito ilgus tekstus????
Hm, manau reiktų vistik įvertinti ką reklamuosi (nepatinka žodis, kitaip norėčiau paaiškinti). Kas per įmonė, kas per produktas. Gal kažkam X ir tinka - greitas, trumpas ir į tašką.O, bet , tačiau..
O dėl ilgų svetainių, kitaip vertinau jo pasiųlymą. Nu gali ilgą ilgą straipsnį įdėti į erdvę ir tai tau nieko nekainuos. O kad skaito tai faktas. Irgi iš savo patirties kalbu. TIkrai negalvojau, kad tiek skaito. Tik teisingą vietą reikią parinkti. O įsitikinimas paprastas. Įdėjau naujo produkto straipsnelį, gana techninį...Pakuotė "lieva", nes kitos tiesiog neturim...Įdėjau kontaktus dėl info, tai vadybininkas po poros trejų val. atvarė į kabinetą prašydamas daugiau nebeplatint ir taip nebedaryt, nes jis tipo nepasiruošęs dar konsultuoti

Tai va, o prisiekiu, straipsnelis buvo parašytas praktiškai be jokių marketinginių triukų
Juk nereikai iškart nete visą išklotinę pateikt, keli sakiniai esmės, kam įdomu, klikins toliau.