Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 13, 18:58)
mergyt, luktelk iki 32-35 sav. - va tada pamatysi kokia krūtinė bus.
o kai pagimdysi - pati savęs nepažinsi smile.gif

+ ikloteliai, kad pienas neprabegtu. Iki B dydzio turetum datempt tongue.gif
Atsakyti
Pirkau TRIUMPH dvi liemeneles, paklausius jūsų patarimų - viena su mezginukais, kita be smile.gif. Kainavo virš 60 lt, bet patogios labai. Va jau dabar pradėjau nešioti blush2.gif . Turiu ir iš turgaus gal tris nuo praeito karto - man jos patogios buvo, tik negražios, nuskalbtos - nebenoriu jų... Maitinau metus, tai tik pirmus mėnesius nešiojau specialias, paskui jau norėjosi normalių, gražių liemenėlių, o maitint įsigudrinau su jomis bet kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angel16 @ 2008 02 13, 22:18)
o tai triumph'e pikot medvilnines su pakietinimu ar visiskai tas plonytes paprastas  g.gif , nes man gine parare su pakietinimu pirkt

aš pirksiu su pakietinimu, na joks ten pakietinimas, tik storiau šiek tiek. na formai palaikyti gal padės.
turiu iš Būk mama su nėriniis be pakietinimo - tai sakiau naktinė bus...
o šita - dienai.

QUOTE(tusiukas8 @ 2008 02 13, 22:31)
+ ikloteliai, kad pienas neprabegtu. Iki B dydzio turetum datempt tongue.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2007 11 16, 18:51)
Jau rasiau> taip, tikrai gerai prilaiko mano nemaza krutine (buvo 75E, dabar jau 70D dydzio). Ir labai patogios techniniu atzvilgiu smile.gif Ir kas nemaziau svrabu> graziausios is visu, kokias maciau Vilniuje (kodel turiu atsisakyti neriniu tapus mama? wink.gif)

Na,as triumph'o nmusipirkau... bet esme tame,kad ten medvilniniu radau tik D dydzio... Db reikia didesnes... O ten man pasake,didesniu neturi... Nescioms parduotuvej klausiau irgi dydziai baigiasi ties C... D retai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite patarti - kada krutines dydis po gimdymo ,,stabilizuojasi,, - t.y. kada jau verta pirkti liemenele tikintis, kad ji tiks ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 02 18, 22:53)
Sveikos,
gal galite patarti - kada krutines dydis po gimdymo ,,stabilizuojasi,, - t.y. kada jau verta pirkti liemenele tikintis, kad ji tiks ilgam  bigsmile.gif

Manyčiau, kad po pirmo mėnesio. Pirmą mėnesį kol nenunistovi pieno gamyba, tai krūtys būna visokios - ir tuščios, ir baisiausiai ištinusios. O nuo antro normalizuojasi ir daugmaž vienodos. Kadangi aš nešioju Triumph'o liemenėlę, kuri prisitaiko, tai man puikiai tinka visais atvejais thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Carewell ir kitų firmų, bet labiausiai patiko prancūziškos La Redoute, ypač nakčiai ir nebaisios ir kaina prieinama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runa @ 2008 02 21, 19:43)
Išbandžiau Carewell ir kitų firmų, bet labiausiai patiko prancūziškos La Redoute, ypač nakčiai ir nebaisios ir kaina prieinama.  smile.gif

Na, jei jie užsakomi internetu, tai liemenukai man yra tokia prekė, kad nesimatavus užtaikyti ant tinkamo dėvėti daikto šansai 1:100. Taip kad jau ką ką, bet šitą rūbą šventai matuojuos doh.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti ka aptikau smile.gif ogi vienoje parduotuveje, mamalux vadinasi, radau tikrai geru liemeneliu thumbup.gif medvilnines, minkstos ir tikrai patogios.
Atsakyti
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 02 22, 20:43)
noriu pasidalinti ka aptikau  smile.gif  ogi vienoje parduotuveje, mamalux vadinasi, radau tikrai geru liemeneliu  thumbup.gif  medvilnines, minkstos ir tikrai patogios.

O kainytė g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta0218 @ 2008 02 23, 00:49)
O kainytė g.gif

Liemeneles kaina 90 - 100 lt
Atsakyti
ieskau kur galima butu isigyti liemeneles matinanaciosm, BET BUTINAI SU PAKIETINIMU
Atsakyti