Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(Rola @ 2008 10 22, 10:46)
Ir kokioj tiksliai maximoj?

Vakar radau HyperMaximoj Savanorių pr., yra dveijų rūšių, truputį "pakietintos" ir visai medvilninės, bet radau tik kūno spalvos. Neišvaizdžios jos, bet, ko gero, reikės nusipirkti, nes bet kokiu atveju vienos neužteks, tad namams galima ir pigesnes kelias įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2008 10 23, 21:07)
Vakar radau HyperMaximoj Savanorių pr., yra dveijų rūšių, truputį "pakietintos" ir visai medvilninės, bet radau tik kūno spalvos. Neišvaizdžios jos, bet, ko gero, reikės nusipirkti, nes bet kokiu atveju vienos neužteks, tad namams galima ir pigesnes kelias įsigyti.

Aha, as irgi maciau biggrin.gif ir nusipirkau medvilnine, juk nedideli pinigai biggrin.gif tik 9,99 lt. Namuose bus pats tas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 02 11, 19:02)
As pirkau  baltarusiska is apatinio trikotazo parduotuves, tokia minksta ir patogi, uz 29lt. O drauge sake kad ji labai gera nusipirko is vaiku miesto, bego ir antra pirkt, kazkur uz 40lt, tik firmos nzn..

as maciau ten tu liemeneliu tik vienos fiormos ir yra man jos irgi patiko ir kaina priimtina tik kad va mano dydzjio nebuvo jeigu didesnis dydis tai ir apimtis 90 ohmy.gif tai vat likau nenusipirkus...bet va maximos radau triju rusiu su pakietinimais 2 bet man dydziai per mazi o va be pakietinimo radau tokia kuno spalvos tai nei nesimatavus nusipirkau uz 10lt smile.gif pasimatavau gryzus nesuperinio grozio bet medvilnine ir atrodo patogi...tik va didoka kazkiek bet manau padides dar krutine kai pienukas gaminsis o jei ir netiks ji man tai negaila ismest uz tokia kaina smile.gif dar varyt reiks i baze paieskot nemaniua kad ten buna maitinanciom bet jei sakot kad buna butinai paieskosiu smile.gif manau geriau turet keleta tu pigesniu (aisku jeigu patogios) negu pirkti tas po 200lt..va matavausi triumfo tai man ji tokia palaida bala buvo paperasiau maitinanciom tai tik dvieju rusiu pasiule tai viena maza buvo o kita sakau krutine atrodo kaip be liemeneles prilaikymo jokio...taip kad nusivyliau..susidomejau tom kur auga su krutine bet neradau pati tokios unsure.gif
Atsakyti
aš irgi ieškau liemenėlių. pasirinkimas, sakyčiau, labai jau mažas. ypač kai ieškai A dydžio. ar mažų dydžių visai negamina, ar jas greit išperka g.gif reiks pažiūrėt dar maximose, bet kažin ar rasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 21, 13:58)
Sveikos, o liemenėlę reikia pirkti prieš gimdymą? Iš vienos pusės , tai neįmanoma žinoti kokios reiks, iš kitos pusės, o kada pagimdžius lėkt pirkt blink.gif  biggrin.gif ?Kaip jūs darėte?

Tai vat, galas žino kaip čia geriau...Aš jau buvau susiruošusi pirkti prieš gimdymą, bet pakalbėjau su viena apatinio trikotažo pardavėja, tai sako, kad neapsimoka, nes negali žioti kiek padidės krūtinė.Būna, kad padidėja dviem dydžiais...man jau ir vienu dydžiu didesnė baisiai didelė atrodo smile.gif Tai ko gero kad pirskiu tik po gimdymo.
Atsakyti
buvau snd liemeneliu paieskoj... tai vat isvaiksciojau urmo baze ir ten visos vienodos maitinanciom ir sakyciau lb jau skystos man labiau patiko maximoje uz 9.99 pirkta taigi susinervavau ir be vilties nuvaziavome su MB pavalgyti i Pramones maxima ten uzejau i triumph parduotuve ir tokia patogia nusipirkau lb dziaugiuosi... sumokejau 65lt bet superine nors be jokiu kauseliu ir lankeliu bet prilaiko gerai vadinas mamabel Micro N gauila kad tik balta spalvele buvo bet manau kaip triumph turetu gerai nesiotis ir gerai skalbtis thumbup.gif
Atsakyti
As turiu triumph nesciosioms skirta liemenele ale auganti kartu su krutine, ka as galiu apie ja pasakyt, ganetinai patogi, bet skalbiasi klaikiai, jau neatsiskalbia pilkai purvina paliko ji pas mane verysad.gif kaip uz tokia auksta kaina tikejausi kazko geresnio.
Beje buvau dar nusipirkus irgi brangia tik kitos firmos ir is priekio uzsegama tai uzsidejau gal kokius 5 kartus, nes ji pastoviai bent iki puses atsisega verysad.gif ir tada pradeda apacia trint verysad.gif taip kad 80lt i bala ismeciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evute2008 @ 2008 10 27, 16:44)
Tai vat, galas žino kaip čia geriau...Aš jau buvau susiruošusi pirkti prieš gimdymą, bet pakalbėjau su viena apatinio trikotažo pardavėja, tai sako, kad neapsimoka, nes negali žioti kiek padidės krūtinė.Būna, kad padidėja dviem dydžiais...man jau ir vienu dydžiu didesnė baisiai didelė atrodo smile.gif Tai ko gero kad pirskiu tik po gimdymo.

Nu va, iš pradžių per kelias dienas padidėja kokiais dviem dydžiais( bent jau man taip pieno gamyba vyko-uch doh.gif) , o paskui susinormalizuoja, gaminasi tik tiek , kiek vaikutis suvartoja ir krūtinė sumažėja truputį. O po gimdymo pirkimą labai jau nesinori atidėti rolleyes.gif , nes taip neramu palikt vaiką ir lėkt paskubom( jau nekyla noras ilgai valkiotis) ir pirkti g.gif Aš , matyt , pirksiu prieš gimdymą (vieną jau turiu) ir nusiteiksiu neliūdėt dėl pinigų, jei ir nepataikysiu (nurašysiu į buitinius nuostolius lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Reikės ko gero ir man nusipirkti bent jau vieną....nes jaučiu, kad po to ir taip rūpesčių užteks....bus ką veikti smile.gif
Atsakyti
O gal kuri nors pirkot internetu liemeneles skirtas po gimdymo maitinancios mamytems blush2.gif radau labai neblogu sitame puslapyjeBabymarket.lt
Tik va pirmas vaikelis pilvukyje ir nzn koki dydi reiktu pasirinkti po gimdymo doh.gif Gal galite ka patarti? blush2.gif
Atsakyti
Aš šiandien "Eurovaistinėj" radau latviškų maitinimui skirtų liemenėlių tik už 38.99 lt blink.gif Ta pati firma, kaip ir jau įsigytos liemenėlės , tik "Nuke" mokėjau 56.00 lt "Eurovaistinėj" modeliukas pats pats paprasčiausias, o "Nuke" pirkau tokį su gražiom petnešėlėm ir šiaip labai jau dailų . Pagalvojau, kad kitą pirksiu iš "Eurovaistinės" biggrin.gif -reikia pasikeitimui , galima ir paprastenį.
Beje, dar apžiūrėjau ir "Triumfo" liemenėles maitinančioms , sakyčiau latviškos netgi gražesnės, be to pigesnės ir iš natūralių audinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir buvusios nestukes nestuke.gif
Matau snekate gera tema thumbup.gif Manau kad tokiems dalykeliams pinigeliu gaileti tikrai nereikia, nes svarbu ne kaina o komfortabilumas kuri suteikia gera kokybe thumbup.gif
Panasias liemenes ir as pirkau internetu ir man nepalyginimas komfortabilumas su jomis buvo nei maximines good.gif
Atsakyti