Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

girdejau kad maximoj galima isigyti neblogu uz nebrangiai
drauge pirko smile.gif
Atsakyti
Čia matau daugiau apie liemenėles maitinančioms kalbat. Mamytės, o nuo kokio mėnesiuko jus nėštumo metu pirkot jau kitokias liemenėles-didesnes, patogesnes? Na, tai yra ne savo įprastas. ax.gif Mums penktas mėnuo, o aš dar nešioju savo įprastas liemenėles. Krūtinė tikrai kiek padidėjo, bet į jas dar telpu. Bet kiek nerimauju, gal jei bus labiau suspaustos, pienuko gamyba sutriks blush2.gif
Atsakyti
Litexpo rytoj prasideda paroda "Vaiku salis" Prekes mamoms ir vaikams
Atsakyti
Kai aš ieškojau liemenėlės maitinančiai, tai patarė pirkti po gimdymo, nes krūtinė dar gali padidėti, bet kad važiuojant į ligoninę ją jau reikia turėti. Tai nusprendžiau nusipirkti nebrangia. Mokėjau gal 40 lt. pirkau Šiauliuose Prekybos namuose, bet ji nelabai man patiko. Dar prieš gimdymą domėjausi jomis,tai vienoje parduotuvėje patarė pirkti Chicco, jinai atseit su pakietinimais, krūtinė graziai stovi. Nu bet atsiprašau tokie pakietinimai, kad ne ačiū.
Aš klausiu pardavėjos, o kaip Canpol babies, sako kad šššššššššššš, tai nepirkau. O po gimdymo ir nusipirkau, tai labai patiko. Medžiaga labai gera ir užsegimai puikūs. Tai supratau, kad norėjo įkišti brangesnę. smile.gif
Atsakyti
Nupirkau čia http://www.tigridia....meneles/page/5/
user posted image
Dydžiai: 75,80,85 D
Kaina: 14Lt
Spalvos: Juoda, balta, pieno, gelsva, ružava
Pavadinimas:Nr. 18
Kategorija: Liemenėlės
Atsakyti
Mano nestumo antroj pusej buvo 70F (pries nestuma- E), tai ir dabar F nesioju- ka tik antras maitinimo menuo prasidejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 21 lapkričio 2008 - 22:54
Sveikutes as tai pora mamyciu liemeneliu maximoj nesenai nusipirkau po 10 lt. Labai patogios ir svelnios .... ax.gif smile.gif
Papildyta:
dar beja nesenai maciau kad ju nemazai dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 22, 00:11)
Nupirkau čia http://www.tigridia....meneles/page/5/
user posted image
Dydžiai: 75,80,85 D
Kaina: 14Lt
Spalvos: Juoda, balta, pieno, gelsva, ružava
Pavadinimas:Nr. 18
Kategorija: Liemenėlės

bet kiek suprantu tai internetu neina uzsisakyti???
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2008 11 19, 12:00)
Ice Tea, o su nerinukais kur tokia galima nusipirkt?  g.gif

Su nerinukais galima nusipirkti internetineje parduotuveje www.babymarket.lt
O dabar ten labai geros kainos thumbup.gif
Atsakyti
As esu ne lt, bet man rodos, kad 'mothercare' jau ir lietuvoje pasirode, bet nesu tikra. Tai as is ten esu pirkusi, tai jau labai labai patenkinta esu kokybe, o dar kai ir nukainuota pirkau, tai visai gerai. pabandykite mamos nueiti i uzsienio parduotuves, dabar politika yra daug maz vienoda.
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2008 11 26, 12:44)
As esu ne lt, bet man rodos, kad 'mothercare' jau ir lietuvoje pasirode, bet nesu tikra. Tai as is ten esu pirkusi, tai jau labai labai patenkinta esu kokybe, o dar kai ir nukainuota pirkau, tai visai gerai. pabandykite mamos nueiti i uzsienio parduotuves, dabar politika yra daug maz vienoda.

Taip, pasirode. Tik girdejau jog LT brangiau nei uzsieny unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 26 lapkričio 2008 - 15:17
Labukas mamkos 4u.gif

Man skubiai reikia pagalbos del anglišku dydžiu.. 4u.gif Noriu užsisakyti iš mothercare liemenele maitinimui ..nesuprantu ka tie ju dydžiai reiškia.. 34, 36, 38, ir B, C, D, A net nera.. g.gif gal kas galite skubiai padeti kas esate susidure.. Aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigitute @ 2008 11 26, 12:44)

LT mothercare tikrai brangiau nei UK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskis: 01 gruodžio 2008 - 12:42