Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

pirkau kalvariju g. vilniuje busimu mamyciu parduotuvelej.. kaina apie 40 LTL
nepasakyciau kad l patogi...
gal tiesiog su dydziu nepataikiau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agė: 05 lapkričio 2008 - 08:16
Nusipirkau gariūnuose naturalią kūno spalvos su įdėkliukais- tikrai faina atsidžiaugt negaliu 18 litų (reik prašyti geresnės firmoms) tiesa aš norėjau kad liemenėlė ne tik būtų neatūrali 100 procentų bet ir graži su kokiais nėrinukais daugiau. Tai maniškėj nėrinukų tik palei kraštelį, bet patogi tik va dydį pirkau 75 D- nes ten nėra kitokių tik D doh.gif bet realiai mano dydis 80C tai pataikiau.

Pirkau Triumph tysena tokia- sintetinę doh.gif tai taip pasikeitimui turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 05, 10:16)
pirkau kalvariju g. vilniuje busimu mamyciu parduotuvelej.. kaina apie 40 LTL
nepasakyciau kad l patogi...
gal tiesiog su dydziu nepataikiau sad.gif

Va del ko as perku siek tiek brangesnes blush2.gif
Atsakyti
Manau nereiketu pagaileti $ liemenelei, geriau medvilne negu sintetika. Na o sintetika aisku kad pigesne bus. Manau kad liemenuku galima rasti visose spec. parduotuvese mamoms www.olialiamama.lt , www.mamzona.lt www.mamlux.lt ir kt.
Atsakyti
Teisingai Mamyyte drinks_cheers.gif Pinigeliu tokiems dalykams tikrai gaileti nereikia.
O kas del internetiniu puslapiu tai radau nerealias nuolaidas liemenelems www.babymarket.lt puslapyje blink.gif
Pasiziurekite thumbup.gif CIA
Atsakyti
super, super biggrin.gif na as taip pat planuoju bent viena maitinancioms isigyti, aisku dar ankstoka bet apsiuostymui puiki tema thumbup.gif aciukas visoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes
As maciau Vilniuje Panoramoj mothercare parduotuveje yra, ir medvilniniu ir pora tokiu puosniu atlasiniu, atrodo labai graziai, kaip del patogumo sunku pasakyti, bet viena puosnesne gal reiks ikirsti ax.gif
Atsakyti
man kol kas pats didziausias geris Audimo liemeneles sportuojancioms - jokiu lankeliu, 86% medvilnes - odos neerzina ir puikiai prilaiko... sintetines mane tiek uzkankindavo, kad po pusdienio noredavosi nusidraskyti - ziauriai perstejo oda verysad.gif
Atsakyti
Vilniuj kotrynoj radau 75F 119 lt.reikejo 70 F, bet ir si tinka.user posted image

emma jane
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2008 11 18, 15:00)
man kol kas pats didziausias geris Audimo liemeneles sportuojancioms - jokiu lankeliu, 86% medvilnes - odos neerzina ir puikiai prilaiko... sintetines mane tiek uzkankindavo, kad po pusdienio noredavosi nusidraskyti - ziauriai perstejo oda  verysad.gif

Mane irgi sintetines labai erzina - po keliu valandu norisi sveisti liemenele i sona lotuliukas.gif todel dabar renkuosi tik 100% medvilne thumbup.gif
O su neriniukais tai man tokia labai miela - paprasta ir elegantiska thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2008 11 18, 23:24)
Mane irgi sintetines labai erzina - po keliu valandu norisi sveisti liemenele i sona  lotuliukas.gif  todel dabar renkuosi tik 100% medvilne  thumbup.gif
O su neriniukais tai man tokia labai miela - paprasta ir elegantiska  thumbup.gif

Ice Tea, o su nerinukais kur tokia galima nusipirkt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkele: 19 lapkričio 2008 - 10:01
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2008 11 06, 22:28)
Teisingai Mamyyte  drinks_cheers.gif  Pinigeliu tokiems dalykams tikrai gaileti nereikia.
O kas del internetiniu puslapiu tai radau nerealias nuolaidas liemenelems www.babymarket.lt puslapyje  blink.gif
Pasiziurekite  thumbup.gif  CIA

puikus tinklapis...
Atsakyti