Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

Aš nėščiai tik Triuph Klaipėdoje teradau. Labai faina iš karto palengvėjo, nes senosios jau buvo pradėjusios spaust. Pastebėjau, kad gerai palaiko krūtinę, ne be taip tysta.
Atsakyti
As keliose Maximose kaune ziurejau irgi ju nemaciau. Bet nuziurejau Eurovaistonej latviu Tonus elast yra liemeneliu miatinanciom, apie 44 Lt kainuoja. bet dar irgi nenusipirkau ax.gif
gal kas turejot tokia? kaip ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2009 02 03, 12:19)
As keliose Maximose kaune ziurejau irgi ju nemaciau. Bet nuziurejau Eurovaistonej latviu Tonus elast yra liemeneliu miatinanciom, apie 44 Lt kainuoja. bet dar irgi nenusipirkau  ax.gif
gal kas turejot tokia? kaip ji?  g.gif

Man sios firmos patinka ax.gif tiek liemeneles tiek dirzai
Atsakyti
dirzus as irgi 2 turiu mirksiukas.gif man patinka. tai gal ir liemenele nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
rasakila turi viena super duper naturalia

http://www.rasakila....itinancioms.htm
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 01 27, 20:24)
Turejau ta Maximine, kur visos cia labai ieskot, bet nenesiojau, ismeciau iskart, spaudzia ir krutys maitinant jautrios buna, tai reikia brangesnio komforto  mirksiukas.gif

na čia turbūt labai individualu, nes prieš tai turėjau "brangesniąją", kurios nebenorėjau dėtis atradus "maximinę", nes patogesnė man buvo pastaroji.
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 02 05, 13:46)
na čia turbūt labai individualu, nes prieš tai turėjau "brangesniąją", kurios nebenorėjau dėtis atradus "maximinę", nes patogesnė man buvo pastaroji.

Zinoma kad kiekvienai individualiai, juk ir krutines formos skiriasi ir pojuciai (ypac nestumo metu), o modeliuku taip pat labai daug. Todel geriausia matuotis pries perkant.
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 02 05, 14:46)

As turiu dvi tas paprastas maximines be lankeliu smile.gif Ir man jos labai patogios, galvojau, kad tik nakciai jas naudosiu, kol maitinu, bet nesioju pastoviai smile.gif Forma gal nera tokia jau grazi, bet ziema po drabuziais nieko, svarbu dabar patogu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(colka @ 2009 01 04, 20:42)
as uz 10lt(juk dabar nuolaidos) nusipirkau MAXIMOJ  ir visai esu patenkinta...

Va as irgi tokias pirkau, yra dar man atrodo, prie paprastu liemeneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Triumph mėgėjoms: yra naujas modeliukas (baltas su piešiniais), sudėtyje yra šiek tiek elastano, tad neisšitampo taip, kaip 100% medvilnė (pirkau Mada/Miglė)

Beje, turguje pirktą tai tik nakčiai naudoju (išsitampė po 1mėn.), bet tada laisvesnė gal net geriau
Atsakyti
vakar iskilo man toks klausimas, o kada ta liemenele reiketu nusipirkt? (pries gimdyma ar po) rolleyes.gif
Akropolio Eurovaistinej norejau nusipirkt Tonus elast liemenele, pasirodo tokio dydzio kokio man reikia, net nebuvo gave. Visokiu yra isskyrus 85B. beje spalvu pasirinkimas irgi nekoks schmoll.gif , nors gamintojo puslapy nurodomos trys spalvos (balta, kuno ir juoda)
Paskui uzsukom i ortopedija, tai va ten patare iki gimdymo geriau nepirkt (mum dabar 33 sav. nestuke.gif)
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 10 vasario 2009 - 07:30
QUOTE(Saulutė @ 2009 02 10, 07:16)
vakar iskilo man toks klausimas, o kada ta liemenele reiketu nusipirkt? (pries gimdyma ar po)  rolleyes.gif
Akropolio Eurovaistinej norejau nusipirkt Tonus elast liemenele, pasirodo tokio dydzio kokio man reikia, net nebuvo gave. Visokiu yra isskyrus 85B. beje spalvu pasirinkimas irgi nekoks schmoll.gif , nors gamintojo puslapy nurodomos trys spalvos (balta, kuno ir juoda)
Paskui uzsukom i ortopedija, tai va ten patare iki gimdymo geriau nepirkt (mum dabar 33 sav.  nestuke.gif)

Siaip galima pirkti ir iki gimdymo. Liemeneles medvilnines laisvai pasiduoda, dar galima ir ikloteli isidfeti. Jei jau labai bijot jog padides krutine, pirkit taip - kauseli suimkit dviem pirstais, jei pasiduoda suimamas (t.y. audinys neislenda uz pirstu bet telpa tarp ju) jums sios liemeneles tikrai uzteks.
Atsakyti