Aš nėščiai tik Triuph Klaipėdoje teradau. Labai faina iš karto palengvėjo, nes senosios jau buvo pradėjusios spaust. Pastebėjau, kad gerai palaiko krūtinę, ne be taip tysta.
As keliose Maximose kaune ziurejau irgi ju nemaciau. Bet nuziurejau Eurovaistonej latviu Tonus elast yra liemeneliu miatinanciom, apie 44 Lt kainuoja. bet dar irgi nenusipirkau
gal kas turejot tokia? kaip ji?

QUOTE(Saulutė @ 2009 02 03, 12:19)
As keliose Maximose kaune ziurejau irgi ju nemaciau. Bet nuziurejau Eurovaistonej latviu Tonus elast yra liemeneliu miatinanciom, apie 44 Lt kainuoja. bet dar irgi nenusipirkau

Man sios firmos patinka

dirzus as irgi 2 turiu
man patinka. tai gal ir liemenele nusipirksiu

QUOTE(Inculto @ 2009 01 27, 20:24)
Turejau ta Maximine, kur visos cia labai ieskot, bet nenesiojau, ismeciau iskart, spaudzia ir krutys maitinant jautrios buna, tai reikia brangesnio komforto 

na čia turbūt labai individualu, nes prieš tai turėjau "brangesniąją", kurios nebenorėjau dėtis atradus "maximinę", nes patogesnė man buvo pastaroji.
QUOTE(akviliux_ @ 2009 02 05, 13:46)
na čia turbūt labai individualu, nes prieš tai turėjau "brangesniąją", kurios nebenorėjau dėtis atradus "maximinę", nes patogesnė man buvo pastaroji.
Zinoma kad kiekvienai individualiai, juk ir krutines formos skiriasi ir pojuciai (ypac nestumo metu), o modeliuku taip pat labai daug. Todel geriausia matuotis pries perkant.
QUOTE(akviliux_ @ 2009 02 05, 14:46)
As turiu dvi tas paprastas maximines be lankeliu

Papildyta:
QUOTE(colka @ 2009 01 04, 20:42)
as uz 10lt(juk dabar nuolaidos) nusipirkau MAXIMOJ ir visai esu patenkinta...
Va as irgi tokias pirkau, yra dar man atrodo, prie paprastu liemeneliu

Triumph mėgėjoms: yra naujas modeliukas (baltas su piešiniais), sudėtyje yra šiek tiek elastano, tad neisšitampo taip, kaip 100% medvilnė (pirkau Mada/Miglė)
Beje, turguje pirktą tai tik nakčiai naudoju (išsitampė po 1mėn.), bet tada laisvesnė gal net geriau
Beje, turguje pirktą tai tik nakčiai naudoju (išsitampė po 1mėn.), bet tada laisvesnė gal net geriau
vakar iskilo man toks klausimas, o kada ta liemenele reiketu nusipirkt? (pries gimdyma ar po)
Akropolio Eurovaistinej norejau nusipirkt Tonus elast liemenele, pasirodo tokio dydzio kokio man reikia, net nebuvo gave. Visokiu yra isskyrus 85B. beje spalvu pasirinkimas irgi nekoks
, nors gamintojo puslapy nurodomos trys spalvos (balta, kuno ir juoda)
Paskui uzsukom i ortopedija, tai va ten patare iki gimdymo geriau nepirkt (mum dabar 33 sav.
)

Akropolio Eurovaistinej norejau nusipirkt Tonus elast liemenele, pasirodo tokio dydzio kokio man reikia, net nebuvo gave. Visokiu yra isskyrus 85B. beje spalvu pasirinkimas irgi nekoks

Paskui uzsukom i ortopedija, tai va ten patare iki gimdymo geriau nepirkt (mum dabar 33 sav.

QUOTE(Saulutė @ 2009 02 10, 07:16)
vakar iskilo man toks klausimas, o kada ta liemenele reiketu nusipirkt? (pries gimdyma ar po)
, nors gamintojo puslapy nurodomos trys spalvos (balta, kuno ir juoda)
)

Siaip galima pirkti ir iki gimdymo. Liemeneles medvilnines laisvai pasiduoda, dar galima ir ikloteli isidfeti. Jei jau labai bijot jog padides krutine, pirkit taip - kauseli suimkit dviem pirstais, jei pasiduoda suimamas (t.y. audinys neislenda uz pirstu bet telpa tarp ju) jums sios liemeneles tikrai uzteks.