Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

as uz 10lt(juk dabar nuolaidos) nusipirkau MAXIMOJ ir visai esu patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2009 01 04, 20:42)
as uz 10lt(juk dabar nuolaidos) nusipirkau MAXIMOJ  ir visai esu patenkinta...

kurioje maximoje, as neradau niekur.... ax.gif blush2.gif
Papildyta:
kokioje maxsimoje pirkot.... nes as ten nerandu... kuriame skyriuje jos randasi?
Atsakyti
Tikrai, kurioj cia Maximoj? Planuoju pirktis viska Buk Mama parduotuveje, bet jeigu Maximoj tokios kainos, tai neapsimoka visai pinigu tiek laidyt!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai kur cia tokios kainos? Gal cia kokia akcija buvo pries menesi ir tiek
Atsakyti
Paskutiniu metu Maximose nebematau jau tų spec. liemenėlių schmoll.gif Aš turiu dvi nusipirkusi. O buvo jos apatinių skyriuje, prie kitų liemenėlių.
Atsakyti
Jeigu Vilniuje randates ir isshsirinkote ka nors is www.mamosstilius.lt ir nedrasu internetu pirkti, galite susitarti del pasimatavimo 4u.gif tik is pradziu reikia susitarti tel arba skype.. ax.gif
Atsakyti
na man irgi is pradziu MAXSIMOJ apsizvalgyt reiks, nes ner ko laukt smile.gif smagu kad yra toks puslapis thumbup.gif
Atsakyti
Sesuo tai pat maxei pirko,bet cia vasara...sake geras...nedaug mokejo...ziurejau pardei vaiku,tai 41 lt .kainuoja...bet nepirkau,taipogi maxei reiks pazet ar dar yra ju pirkt.
Atsakyti
sveikutes! o gal zinote kur yra dideliu dydziu liemeneliu maitinancioms? mano dydis dabar yra 80FF,ar net 80G. tai kas bus veliau? dar jei dviem dydziais paaugs krutine?tai butu 80H? ar tokiu gamina? man dar net nesciai nebunant buvo sunku susirasti liemenele,tai kaip as surasiu kad tiktu po gimdymo??? verysad.gif
Atsakyti

Man pati geriausis liemenele maitinanciai buvo firmos Emma Jane, pirkau Mazylio pasaulyje, Antakalnyje
Atsakyti
Maciau O LIALIA MAMA parduotuveje dideles nuolaidos iki 70%. Rodos ir apatiniam trikotazui,tai ir liemenelem turi buti.... thumbup.gif
Atsakyti
Turejau ta Maximine, kur visos cia labai ieskot, bet nenesiojau, ismeciau iskart, spaudzia ir krutys maitinant jautrios buna, tai reikia brangesnio komforto mirksiukas.gif

Atsakyti