Man irgi idomu, ka tie skaiciai reiskia? Gal kas zino?

QUOTE(Poskis @ 2008 12 01, 13:43)
Labukas mamkos
Man skubiai reikia pagalbos del anglišku dydžiu..
Noriu užsisakyti iš mothercare liemenele maitinimui ..nesuprantu ka tie ju dydžiai reiškia.. 34, 36, 38, ir B, C, D, A net nera..
gal kas galite skubiai padeti kas esate susidure.. Aciukas 
Papildyta:
LT mothercare tikrai brangiau nei UK

Papildyta:

PVZ: 32B(uk) yra 70B(euro) ir t.t
tos turgines tai siaip slamstas - susiskalbe gana greitai, bet nakciai jos neblogos vistiek,
nes gerai krutine pridengia - nekrenta lauk krutys miegant...
dienai turiu keleta is mothercare nusipirkus, tai ir grazios, ir kokybiskos - patenkinta jomis labai...
dienai turiu keleta is mothercare nusipirkus, tai ir grazios, ir kokybiskos - patenkinta jomis labai...

Sakykit, ar nesiojot kokias spec liemeneles nestumo metu? ar tik maitinimui kitas pirkot?

QUOTE(Dolita @ 2008 12 15, 12:51)
Sakykit, ar nesiojot kokias spec liemeneles nestumo metu? ar tik maitinimui kitas pirkot? 

Man tai visai patiko Triumfo firmos, speciali nesciosioms. Jos kauseliai be siuliu ir elastiniai, tai krutinei siek tiek padidejus neverzia. Tik tiek, kad sintetine, tai nelabai patiko.
[SIZE=1]
Papildyta:
Sveikutės,
Norėčiau paklausti gal kas pirkot liemenėlę maitinančioms bazėj. Kokios ten kainos? Pernai tai kiek pamenu kažkas minėjo, kad pirko už 15 litų. Ir dar, ar Jūs nešiojat kokius įklotėlius liemenėlėse, kad pienukas taip jų neišteptų. Jei taip tai kokius?
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 10, 12:39)
tos turgines tai siaip slamstas - susiskalbe gana greitai, bet nakciai jos neblogos vistiek,

Papildyta:
QUOTE(korytė @ 2008 12 17, 14:27)
[SIZE=1]
Sveikutės,
Norėčiau paklausti gal kas pirkot liemenėlę maitinančioms bazėj. Kokios ten kainos? Pernai tai kiek pamenu kažkas minėjo, kad pirko už 15 litų. Ir dar, ar Jūs nešiojat kokius įklotėlius liemenėlėse, kad pienukas taip jų neišteptų. Jei taip tai kokius?
QUOTE(korytė @ 2008 12 17, 15:31)
Ir dar, ar Jūs nešiojat kokius įklotėlius liemenėlėse, kad pienukas taip jų neišteptų. Jei taip tai kokius?
As nesiojau johnson&johnson firmos, visai patiko. Dar bandziau kazkokius lenkiskus (prie vaiko pampersiuku dovanu buvo, lygtai Bellos firmos, bet gerai nepamenu), bet labai nepatiko, kazkoki kieti buvo. O maitindama i kita liemeneles kauseli isidedavau toki AVON'o indeli pienukui surinkti. Nes pienelio nemazai buvo, tai maitinant is vienos kruties, is kitos savaime pienelis tekedavo. Tai paprasti idekliukai nepadedavo.
Avento iklotao geri bet gana brangus, nuk'o -man tragiski buvo,
kol kas pilnai patenkinta johnson & johnson kokybe

man irgi labai nepatogios tos paprastos liemeneles nes labai verzia krutine, gal pabandyti kokias be siuliu, bet trpfe jauciu brangokos
aisku kokybe visada kainuoja ar ne?

QUOTE(Poskis @ 2008 12 01, 13:43)
Labukas mamkos
Noriu užsisakyti iš mothercare liemenele maitinimui ..nesuprantu ka tie ju dydžiai reiškia.. 34, 36, 38, ir B, C, D, A net nera..
gal kas galite skubiai padeti kas esate susidure.. Aciukas 
Papildyta:

Papildyta:

32- 70, 34-75. o kaip nera A, B, C? gal ten tokios ale sportines?

QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 17, 20:11)

tragiskiau nei canpol nieko neradau

o nuk'o ir johnsono patiko. tik johnsosno kazkokie plaukeliai- medvilne truputi nervino.
ir is viso dabar neperku jokiu- pasisiuvau is marles keleta - praskalbi ir vel naudoji.nes taip tai apie 10 lt savaitei gaudavos- per men jau 40.
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 17, 19:11)

Man irgi Johnson &johnson geriausi, budavo, kad liemenukas spaudzia , tai as juos prisiklijuodavau prie naktinuku vidines puses ir laikydavosi.