Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

Man irgi idomu, ka tie skaiciai reiskia? Gal kas zino? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 12 01, 13:43)
Labukas mamkos  4u.gif

Man skubiai reikia pagalbos del anglišku dydžiu.. 4u.gif  Noriu užsisakyti iš mothercare liemenele maitinimui ..nesuprantu ka tie ju dydžiai reiškia.. 34, 36, 38, ir B, C, D, A net nera.. g.gif gal kas galite skubiai padeti kas esate susidure.. Aciukas 4u.gif
Papildyta:
LT mothercare tikrai brangiau nei UK  4u.gif

PVZ: 32B(uk) yra 70B(euro) ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyyte: 10 gruodžio 2008 - 12:25
tos turgines tai siaip slamstas - susiskalbe gana greitai, bet nakciai jos neblogos vistiek,
nes gerai krutine pridengia - nekrenta lauk krutys miegant...

dienai turiu keleta is mothercare nusipirkus, tai ir grazios, ir kokybiskos - patenkinta jomis labai... smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar nesiojot kokias spec liemeneles nestumo metu? ar tik maitinimui kitas pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 12 15, 12:51)
Sakykit, ar nesiojot kokias spec liemeneles nestumo metu? ar tik maitinimui kitas pirkot?  g.gif

Man tai visai patiko Triumfo firmos, speciali nesciosioms. Jos kauseliai be siuliu ir elastiniai, tai krutinei siek tiek padidejus neverzia. Tik tiek, kad sintetine, tai nelabai patiko.
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 10, 12:39)
tos turgines tai siaip slamstas - susiskalbe gana greitai, bet nakciai jos neblogos vistiek,
nes gerai krutine pridengia - nekrenta lauk krutys miegant...

dienai turiu keleta is mothercare nusipirkus, tai ir grazios, ir kokybiskos - patenkinta jomis labai... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(korytė @ 2008 12 17, 14:27)

Sveikutės,

Norėčiau paklausti gal kas pirkot liemenėlę maitinančioms bazėj. Kokios ten kainos? Pernai tai kiek pamenu kažkas minėjo, kad pirko už 15 litų. Ir dar, ar Jūs nešiojat kokius įklotėlius liemenėlėse, kad pienukas taip jų neišteptų. Jei taip tai kokius?
Atsakyti
QUOTE(korytė @ 2008 12 17, 15:31)
Ir dar, ar Jūs nešiojat kokius įklotėlius liemenėlėse, kad pienukas taip jų neišteptų. Jei taip tai kokius?

As nesiojau johnson&johnson firmos, visai patiko. Dar bandziau kazkokius lenkiskus (prie vaiko pampersiuku dovanu buvo, lygtai Bellos firmos, bet gerai nepamenu), bet labai nepatiko, kazkoki kieti buvo. O maitindama i kita liemeneles kauseli isidedavau toki AVON'o indeli pienukui surinkti. Nes pienelio nemazai buvo, tai maitinant is vienos kruties, is kitos savaime pienelis tekedavo. Tai paprasti idekliukai nepadedavo.
Atsakyti
Avento iklotao geri bet gana brangus, nuk'o -man tragiski buvo,
kol kas pilnai patenkinta johnson & johnson kokybe 4u.gif
Atsakyti
man irgi labai nepatogios tos paprastos liemeneles nes labai verzia krutine, gal pabandyti kokias be siuliu, bet trpfe jauciu brangokos g.gif aisku kokybe visada kainuoja ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 12 01, 13:43)
Labukas mamkos  4u.gif

Man skubiai reikia pagalbos del anglišku dydžiu.. 4u.gif  Noriu užsisakyti iš mothercare liemenele maitinimui ..nesuprantu ka tie ju dydžiai reiškia.. 34, 36, 38, ir B, C, D, A net nera.. g.gif gal kas galite skubiai padeti kas esate susidure.. Aciukas 4u.gif
Papildyta:
LT mothercare tikrai brangiau nei UK  4u.gif

32- 70, 34-75. o kaip nera A, B, C? gal ten tokios ale sportines? g.gif

QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 17, 20:11)

tragiskiau nei canpol nieko neradau lotuliukas.gif kaip su svitriniais popieriais kelias dienas pavaiksciojau, nutryne, tik tik alergijos neisivariau doh.gif
o nuk'o ir johnsono patiko. tik johnsosno kazkokie plaukeliai- medvilne truputi nervino.
ir is viso dabar neperku jokiu- pasisiuvau is marles keleta - praskalbi ir vel naudoji.nes taip tai apie 10 lt savaitei gaudavos- per men jau 40.
Atsakyti
Galiu pasakyti tiek, kad man klaikiai nepatogios maitinanciom skirtos liemeneles. Turiu is Etamo, is Tiumpho ir uzsisakius... tai visgi nesioju paprastas, kurios 100 kart patogesnes, o ir kruti istraukti nera problemu.. zodziu pinigus ismeciau i bala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 12 17, 19:11)

Man irgi Johnson &johnson geriausi, budavo, kad liemenukas spaudzia , tai as juos prisiklijuodavau prie naktinuku vidines puses ir laikydavosi.
Atsakyti