QUOTE(wenita @ 2007 12 04, 16:26)
o kur sakykit ta augancia liemenele galima butu nusipirkti?Cia triumpho?Ir kokia kaina?aciu uz atsakyma
Taip, čia Triumpho. Kaina 65 Lt. Na man tai sekėsi sunkiai jos ieškot, nes kiek teiravausi parduotuvėse, tai jų vis nebūdavo, daugumoje parduotuvių pardavėjos išvis apie jas net girdėjusios nebuvo ir primygtinai siūlė pirkt iškart maitinančioms, neva tai vistiek reikės
Galiausiai galvojau pasiskambinsiu per parduotuves, kad nereikėtų visur važinėti ir klausinėti. Ir pasirodo pats pirmas informacijoje duotas numeris buvo pačios Triumph savininkės ar direktorės. Ji labai mielai bendravo ir man pati užsakė. Reikia tik dydį savo nurodyti. Užtruko kažkur 1,5 savaitės. Ir po to paskambino, kai gavo, atsiėmiau Flagman'e Vilniuje. Pardavėjos sakė, kad šitos liemenėlės tokios retos yra nes dažniausiai jas išperka sportuojančios, todėl

nelieka
Šiaip patariu nueit į Flagmaną, ten, jei nebus, Jums tikrai turėtų užsakyt. Beje, kai buvau pirmą kartą, dirbo kažkokia prietranka pardavėja, kuri sakė, kad užsakyti negalima ir pan. nors man pati savininkė buvo nurodžius ten nueiti ir sakė, kad užsakys

Nu žodžiu, tikiuosi neužtaikysit ant tos prietrankos
Tiesa, nežinau, iš kokio Jūs miesto, bet tikiuosi pavyks Jums gauti tą liemenėlę