Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

Sveikutes
aciu uz nuoroda ko gero yra triuph, uzsinorejuau ir as tokiu smile.gif uz kokiu 4-5 men reiks pirktis.
nes su pirmagime kai buvau tai turejau ta spec maitinancioms medvilnine. nepatiko visiskai, kadangi krutine didele, o dar ir ziurinti i sonus tai vaizdelio tikrai nebuvo, o ir ta medvilne nieko jos nepalaike, gal maitinti ir patogiau , bet paciai krutinei jokio pliuso. o kadangi dar ir problemu turejau su uzdegimais tai kruties nei pamasazuosi nei ka , viestiek nusisekt reikia.

Atsakyti
as zusisakiau viena leimenel maitinanciai nauja is vienos SM biggrin.gif o kita zadejo padovanoti mano mamyte KAledu proga is "Dar ne mama" parduotuves, sita tinka is nestukems nestuke.gif Tikiuosi prasiversti su 2 liemenelem...
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 11 30, 15:13)
Turiu tą nėriniuotą ir paprastą liemenėles iš triumfo. deja ta neriniuota man nepatogi - labai nervuoja ir graužia tie nėrinukai po krūtine - jei palaisvini apimtį, tai visas liemenukas "lipa" į viršų. O ta auganti su krūtine labai patogi- nešiojau ir nėštumo metu, ir dabar, kai maitinu. Dar neseniai pirkau iš Miglės liemenėlę maitinančiom - medvilninė, labai maloni prie kūno ir patogi. Kaina apie 50lt

Hm, na va matai, kai iš patirties, gal tikrai nėriniuota ir nėra labai patogi... Aš tik matavausi parduotuvėje, tai bent jau jautėsi tai gerai, bet aišku reik žiūrėt, kaip nešiojasi.
O ta auganti tikrai labai faina thumbup.gif Sakė ją labai perka sportuojančios moterys, šiaip nors ir ne nestuke.gif , nes ji labai gerai prilaiko krūtinę, o nėštumo metu irgi svarbu, kad prilaikytų gerai, nes raiščiai tempiasi.
Beje, tas modelis vadinasi Mamabel Micro Stretch N, jei kas ieškosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52)

Aš šitą liemenelę turėjau, labai patogi, gerai skalbiasi ir pakankamai gražiai atrodo. Jei dar bus ateity kleckiukų tai tik Triumpho liemenėlę pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 12 03, 15:29)
Hm, na va matai, kai iš patirties, gal tikrai nėriniuota ir nėra labai patogi... Aš tik matavausi parduotuvėje, tai bent jau jautėsi tai gerai, bet aišku reik žiūrėt, kaip nešiojasi.
O ta auganti tikrai labai faina  thumbup.gif  Sakė ją labai perka sportuojančios moterys, šiaip nors ir ne  nestuke.gif , nes ji labai gerai prilaiko krūtinę, o nėštumo metu irgi svarbu, kad prilaikytų gerai, nes raiščiai tempiasi.
Beje, tas modelis vadinasi Mamabel Micro Stretch N, jei kas ieškosit  mirksiukas.gif

o kur sakykit ta augancia liemenele galima butu nusipirkti?Cia triumpho?Ir kokia kaina?aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2007 12 04, 16:26)
o kur sakykit ta augancia liemenele galima butu nusipirkti?Cia triumpho?Ir kokia kaina?aciu uz atsakyma  4u.gif

Taip, čia Triumpho. Kaina 65 Lt. Na man tai sekėsi sunkiai jos ieškot, nes kiek teiravausi parduotuvėse, tai jų vis nebūdavo, daugumoje parduotuvių pardavėjos išvis apie jas net girdėjusios nebuvo ir primygtinai siūlė pirkt iškart maitinančioms, neva tai vistiek reikės blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Galiausiai galvojau pasiskambinsiu per parduotuves, kad nereikėtų visur važinėti ir klausinėti. Ir pasirodo pats pirmas informacijoje duotas numeris buvo pačios Triumph savininkės ar direktorės. Ji labai mielai bendravo ir man pati užsakė. Reikia tik dydį savo nurodyti. Užtruko kažkur 1,5 savaitės. Ir po to paskambino, kai gavo, atsiėmiau Flagman'e Vilniuje. Pardavėjos sakė, kad šitos liemenėlės tokios retos yra nes dažniausiai jas išperka sportuojančios, todėl nestuke.gif nelieka smile.gif
Šiaip patariu nueit į Flagmaną, ten, jei nebus, Jums tikrai turėtų užsakyt. Beje, kai buvau pirmą kartą, dirbo kažkokia prietranka pardavėja, kuri sakė, kad užsakyti negalima ir pan. nors man pati savininkė buvo nurodžius ten nueiti ir sakė, kad užsakys biggrin.gif Nu žodžiu, tikiuosi neužtaikysit ant tos prietrankos lotuliukas.gif

Tiesa, nežinau, iš kokio Jūs miesto, bet tikiuosi pavyks Jums gauti tą liemenėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssssss: 04 gruodžio 2007 - 18:49
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 11:52)
Aš irgi nusipirkau Triumpho nėščiosioms, labai patogi  thumbup.gif Čia ta, kur "auga" kartu su krūtine smile.gif
Va tokia:
user posted image

man labai patiko nuotraukoje thumbup.gif . Tik paaiškinkit, kaip suprasti auganti su krūtine, ar ji tempiasi, ar atsisega kas nors?

QUOTE(dolile @ 2007 11 30, 16:13)
Dar neseniai pirkau iš Miglės liemenėlę maitinančiom - medvilninė, labai maloni prie kūno ir patogi. Kaina apie 50lt

šita irgi labai sudomino, nors dar per anksti galvoti. Bandysiu ieškoti.
Atsakyti
Sveikutes,

Labai tingejau visus komentarus skaityneti ax.gif Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau tongue.gif O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele smile.gif Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstukas: 11 gruodžio 2007 - 17:05
QUOTE(groja @ 2007 12 10, 21:38)
man labai patiko nuotraukoje  thumbup.gif . Tik paaiškinkit, kaip suprasti auganti su krūtine, ar ji tempiasi, ar atsisega kas nors?
šita irgi labai sudomino, nors dar per anksti galvoti. Bandysiu ieškoti.

Na ji pagaminta iš tokios besitempiančios medžiagos, kuri kartu tempiasi, tiek, kiek krūtinė didėja. Aš pirkau tokio dydžio kaip visada nešiojau, na tiesa, dar vos vos vietos yra.
Ir šiaip labai maloni ir patogi, nes tikrai labai gerai prilaiko krūtinę, na taip tvirtai kažkaip jaučiasi, ir petnešos tokios platesnės, taip pat tokio tvirtumo priduoda smile.gif

QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 17:04)
Sveikutes,

Labai tingejau visus komentarus skaityneti  ax.gif Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  tongue.gif  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele smile.gif Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti?  ax.gif

Nuo kelinto mėnesio tai man rodos reikšmės nėra... Kol dar tilpau į savąsias, tai ir nešiojau, tai vat gal nuo kokio 5-6 jau taip pradėjau išauginėt, tai iškart šitą ir ėmiau. Nors gal kuo anksčiau, tuo geriau, na dėl to, kad tie raiščiai vis pamažu tempiasi, tai kad iš anksto prilaikyti krūtinę gal ir geriau anksčiau.
Atsakyti
o as tai pirkau turgu pora liemeneliu ir tai tik po gimdymo ir tik nakciai.O ssiaip nesiojau normalias liemeneles, tik tas kur nusisega petneseles. Neradaune vienos grazios maitinancioms, visos kzkokios jos man tokios jau negrazios. Tai radau iseiti pirkdama su petneselem nusegamom
Atsakyti
As irgi turiu "augancia" Triumph liemenele thumbup.gif . Pamaniau, kad ji turetu tikti ir maitinant, na tik kad techniskai bus kiek sunkiau...Bet namie tai puikiai tiks. Kas del liemeneles maitinimui tai tikrai reikia paklausti jau nepirmakarciu-kada patogiausia ja pirkti? Mano krutine nuo nestumo pradzios is c dabar sunkiai i D betelpa. Kiek is mamu girdejau, pirmaji menesi po gimdymo krutine dar labiau isdideja, paskui kai normalizuojasi ritmas, kiek pamazeja. Be to man pvz skirtingo modelio ir dydziai tinka skirtingai, taigi vyro i parduotuve "ant ura" nenusiusiu... doh.gif Turbut tada belieka spelioti...
Atsakyti
sveikutės 4u.gif Aš liemenėlės maitinančioms dar nenusipirkau, bet artimiausiu metu tikriausiai jau reiks pradėti ieškoti. g.gif o va su liemenėlė skirta nėsčiosioms tai nenuskilo. doh.gif nusipirkau parduotuvej buk mama, firmos neprisimenu, bet kazkokia latviška, kainavo apie 50 lt. Parduotuvėj kai matavausi atrodė liuks, bet pradėjus nešioti ji man nepatiko, buvo nepatogi ir krūtinės tikrai neprilaikė tip kaip norėtusi. schmoll.gif Paskui prisikirkau paprastu tik didesnio dydžio ir liuks thumbup.gif
Atsakyti