Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

man tai klausimas iskilo del lemeneles maitinancioms ..dydzio..planuoju pora isigyti, bet nezinau kokio dydzio pirkti..kai lelius gims nelabai noresis lakstyti po parduotuves..patarkit..
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 01 11, 17:40)
man tai klausimas iskilo del lemeneles maitinancioms ..dydzio..planuoju pora isigyti, bet nezinau kokio dydzio pirkti..kai lelius gims nelabai noresis lakstyti po parduotuves..patarkit..

kai pagimdysi, papukai per nakty paugeti gali ne vienu, bet keliais dydziais mirksiukas.gif
nusiziurek kokios nori, parodyk vyrui - kai reikes, jis nupirks, tik tada jau reikiamo dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm0nytė: 12 sausio 2008 - 23:03
kazkaip susimasciau,kad ir man jau reiktu apie tai galvot g.gif
pasiziurejau parduotuvese jau tokios nesvaizdzios doh.gif o kainos irgi nemazos...kazkaip ejau pro muge ziuriu tokios pacios medvilnines ir trigubai pigiau tai tikrai pirksiu is ten smile.gif
o pamasciau kad pasipuosti po gimdymo galima ir tomis kur per prieki segasi ju buna grazuciu ax.gif
Atsakyti
pirmiausia, tai aš nesiūlau pirkti liemenėlės iškart po gimdymo, kai pieno gamyba dar nėra susireguliavusi. tuo metu krūtinė būna ištinusi trigubai. nusipirkus milžiniško dydžio liemenėlę (pagal to laikotarpio dydį) po mėnesio jos jau nebesegėsite.
paprastai sakoma, kad tinkamą liemenėlę galima nusipirkti apie 36 nėštumo savaitę. dabar prisiminus, iš savo pavyzdžio galiu patvirtinti, kad tame tiesos yra.
mėgstančioms užsisakinėti internetu įmetu nuorodą liemenėlės, kuri man patiko tuo, kad ne tik atsisega priekis kaip visų maitinimo liemenėlių, bet dargi galima keisti petnešas, t.y. atsegti ir žemyn nuleisti visą kaušelį. pradžioje, kai krūtinė buvo kaip reikiant ištinusi ir skausminga, aš atsisegdavau ne ta skyrių, skirtą krūtinei iškišti maitinimo metu, o visą kaušelį - tokiu būdu nei kiek nespausdavau krūtinės, kuri ir taip skausminga tokiu metu.
Nuorodele

Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:19)

o pamasciau kad pasipuosti po gimdymo galima ir tomis kur per prieki segasi ju buna grazuciu ax.gif

tik nepamirškite, kad maitinimo metu negalima segėti liemenėle su kietais kaušeliais ir su įstatytais virbukais - užspausite pieno liaukas, susidarys guziukai, gali kilti uždegimas
Atsakyti
Mielos mamytes, jei reikia liemeneliu maitinancioms, nuo siandien parduotuvej Mamos stilius, Flagamane 2 a. uz Zygio batu didziulis ispardavimas. Paskubekit, nes poto gali nebelikti dydziu.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti kaunieciu, kur galima rasti siu liemeneliu? g.gif Pries savaite buvau Megoj, tai triumphe ten ju nebuvo... doh.gif Mastau, gal kuri nors zinote, nes labai jau nemegstu dideliu zygiu per visas parduotuves... Gal i Akropoli geriau lekt? Ten daugiau parduotuviu... unsure.gif Nes paprastos liemeneles man biskuti alergizuoja krutine ir siaip nelabai patogios jau atrodo, ne tiek del dydziu, bet kazkaip nestipriai prilaiko... doh.gif
Atsakyti
na triupfe tikrai yra. reikėjo paklausti gal. o jei nebuvo. tai į kitą nueik, turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 13, 00:03)
kai pagimdysi, papukai per nakty paugeti gali ne vienu, bet keliais dydziais mirksiukas.gif
nusiziurek kokios nori, parodyk vyrui - kai reikes, jis nupirks, tik tada jau reikiamo dydzio mirksiukas.gif

Cia is patirties taip? blink.gif Is mano dvieju vaiku gimdymo-maitinimo patirties- tas pats dydis, kaip ir pries gimdyma. Septintam-astuntam menesy galima ramiai pirkti, dydis nesikeis. Ir apskritai- jei nepriaugai keliu desimciu kilu, jei ne riebalu sluoksnis krtine didina, tai kiek nuo to pieno krutine gali padideti?- vienu dydziu.

Gal kam tikrai po gimdymo vyksta grand pokyciai, bet dar negirdejau apie tokius... blink.gif
Atsakyti
Šiandien perėjau per nemažai parduotuvių Kaune, ieškodama liemenėlės. Visgi, daugiausiai variantų pasiūlė Triumphe. Beje, Triumphuose pasirinkimas variantų skiriasi: vienam turėjo liemenėlių nėščiosioms, bet neturėjo mano dydžio, kitam neturėjo specialių nėščiosioms, tai paklausiau apie liemenėles be pakietinimo ir lankelių. Tai tokių turėjo trejetą variantų, iš jų vieną išsirinkau ir labai patenkinta. smile.gif

Tiesa, tos nėščiosioms visgi yra pačios patogiausios, ir jeigu laukiatės ir randat dydį, geriausia pirkt tokią, nes jos medžiaga tempiasi, na daug kas ten reguliuojasi, tai visą nėštumą galima ją nešiot, tą patį dydį. Bent taip aiškino pardavėjos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 20 sausio 2008 - 19:45
O as is turgaus nusipirkau latviska uz 15 lt ir patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 01 20, 20:51)
O as is turgaus nusipirkau latviska uz 15 lt ir patenkinta  smile.gif

as irgi suzinojau,kad turguje yra liemeneliu maitinancioms thumbup.gif tai varysiu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 01 01, 23:26)
Šiaip visuose Triumph'uose šitas mačiau, tame tarpe ir Flagmane.

šiandien buvau Flagmane ir Vilniaus g. kur Triumfai - tai išvis maitinančiom nėra.
sakė neprekiauja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 21 sausio 2008 - 20:17