Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52)
Mačiau ir tas maitinančioms Triumpho, tikrai labai gražiai atrodo tie nėrinukai, o viduj medvinlė, žodžiu pirksiu ir tą smile.gif
user posted image

o kiek šita kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 12 31, 22:00)
o kiek šita kainuoja? smile.gif

Na dabar visiškai neatsimenu doh.gif Bet kažkas apie 70 litų lygtai, nu žodžiu, kiek pamenu, nepigi tokia, bet galvoju vieną tokią gražesnę norėčiau turėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 12 31, 22:45)
Na dabar visiškai neatsimenu  doh.gif Bet kažkas apie 70 litų lygtai, nu žodžiu, kiek pamenu, nepigi tokia, bet galvoju vieną tokią gražesnę norėčiau turėt  ax.gif

jo... vieną "darbinę" kitą išeiginę lotuliukas.gif
o kuriam triumfe matei? irgi flagmane?
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52)

Aš tokią irgi turiu drinks_cheers.gif Labai faina, tik gaila, kad jas tik baltas gamina verysad.gif

QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 17:04)
Labai tingejau visus komentarus skaityneti  ax.gif Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  tongue.gif  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas.

Priklausomai nuo poreikio 4u.gif Aš tą augančią pirkau pirmame trimestre ir dėdavausi eidama miegoti, nes krūtinė didėjo ir buvo labai skausminga- atsikėlusi iš lovos krūtinę laikydavau rankose, nes kiekvienas žingsnis keldavo nemalonius jausmus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2008 01 01, 15:31)
jo... vieną "darbinę" kitą išeiginę lotuliukas.gif
o kuriam triumfe matei? irgi flagmane?

Aha, jo, išskirtinėm progom pasipuošt mirksiukas.gif biggrin.gif
Šiaip visuose Triumph'uose šitas mačiau, tame tarpe ir Flagmane.

QUOTE(Will @ 2008 01 01, 16:36)
Aš tokią irgi turiu  drinks_cheers.gif  Labai faina, tik gaila, kad jas tik baltas gamina  verysad.gif

Aha, šita faina labai thumbup.gif Jo, šitos tik baltos, bet aš juodą kitokią paėmiau, tuo pat metu pardavėjos pasiūlė ir man patiko, tokią paprastą medvilninę su nedideliais nėrinukais viršuj, šiaip irgi labai patogi ir faina. Buvau čia temoje irgi įmetus nuotraukėlę smile.gif
Dar iš Triumph'o ir kelnaitės yra specialios, irgi nusipirkau. Na mano pilvukas joms galėtų gal šiek tiek didesnis būti, bet vistiek jas nešioju, man patinka visai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamyte, atrodo lyg ir perskaiciau jusu pasisakymus, bet neuzstrigo akis uz mane dominancios info. Todel klausiu jusu, kada geriau pradeti nesioti spec. liemenele besilaukianciai. Krutine jau dabar atrodo gerokai padidejusi, bet kazin ar jau vertetu pradeti ja nesioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 01 01, 23:26)
Dar iš Triumph'o ir kelnaitės yra specialios, irgi nusipirkau. Na mano pilvukas joms galėtų gal šiek tiek didesnis būti, bet vistiek jas nešioju, man patinka visai smile.gif

Kelnaites ir aš planavau pirkti (tuomet, kai žiūrėjau, anksti dar buvo, nes tik antras mėnuo laukiausi blush2.gif ), o vėliau pasikalbėjau su gydytoja ir ji sakė, kad geriau jau diržas, nes jos nelabai laiko, tai nusprendžiau nepirkti blush2.gif Bet kai žiūrėjau, tai pamenu, kad labai fainos ir atrodė itin patogios wub.gif

QUOTE(Vaidusia80 @ 2008 01 02, 16:42)
Sveikos mamyte, atrodo lyg ir perskaiciau jusu pasisakymus, bet neuzstrigo akis uz mane dominancios info. Todel klausiu jusu, kada geriau pradeti nesioti spec. liemenele besilaukianciai. Krutine jau dabar atrodo gerokai padidejusi, bet kazin ar jau vertetu pradeti ja nesioti g.gif

Pradėti nešioti reikėtų pagal poreikį 4u.gif Man ji kol kas reikalinga tik naktį ir namie, kasdieniniam dėvėjimui puikiai tinka ir įprasta liemenėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 01 02, 22:44)
Kelnaites ir aš planavau pirkti (tuomet, kai žiūrėjau, anksti dar buvo, nes tik antras mėnuo laukiausi  blush2.gif ), o vėliau pasikalbėjau su gydytoja ir ji sakė, kad geriau jau diržas, nes jos nelabai laiko, tai nusprendžiau nepirkti  blush2.gif  Bet kai žiūrėjau, tai pamenu, kad labai fainos ir atrodė itin patogios  wub.gif
Pradėti nešioti reikėtų pagal poreikį  4u.gif  Man ji kol kas reikalinga tik naktį ir namie, kasdieniniam dėvėjimui puikiai tinka ir įprasta liemenėlė  thumbup.gif

Man irgi ginė iš pradžių sakė geriau nešioti diržą, nes dar šitos kelnaitės, kaip sakiau, buvo kiek per didelės mano pilvukui ir kaip reikiant neapspausdavo. Bet man diržas kažkaip "neprilipo" visai, nu nepatogu man su juo visai doh.gif Tai ir ginei pasakiau, kad nepatinka man tie diržai, o dabar jau ir pilvukas didesnis, tai ginė pažiūrėjo ir sakė nešiot kelnaites. Man jos kažkaip labai fainos. Nors tiesa nežinau, ar taip reikia, bet aš jas beje nešioju ant savų, nes kai ant nuogo kūno ne medvilnė man nelabai.
Nu bet žiūriu, aš čia offtopic visai, nes tema tai apie liemenėles biggrin.gif Sorry blush2.gif
Tiesiog apie Triumph'o produkciją kalbant norėjau paminėt smile.gif
Atsakyti
mano akusere dar pirmo nestumo metu dave superini patarima - nuo 37 savaites nesioti liemenele ir diena, ir nakti. kodel? nes krutines raisciai yra vienintelis organas, kuris moteriai po gimdymo neatsistato. pacios suprantate, ka tai reiskia. jei pienelis krutine nusvere, ji ten ir liks. liemenele padeda.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, gavau reikiama info. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2008 01 03, 08:04)
mano akusere dar pirmo nestumo metu dave superini patarima - nuo 37 savaites nesioti liemenele ir diena, ir nakti.

aš nešioju taip jau nuo 15 sav kažkur.... nes kitaip negalėjau... atrodė nuplyš ji man doh.gif
ir nuo tol. tik 1 nakty miegojau be liemenėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 18:04)
Sveikutes,

Labai tingejau visus komentarus skaityneti  ax.gif Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  tongue.gif  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele smile.gif Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti?  ax.gif

Nuo kada nešioti - labai individualu. Man iki gimdymo liko 10 d., o krūtinė visai nepadidėjusi - nešioju tas pačias. Bandžiau matuotis maitinančioms - mažiausias dydis gerokai per didelis doh.gif tai ir nepirkau - jei ką - atvažiuosiu po gimdymo. O su pirmu vaikeliu tai turėjau ne vieną specialią liemenėlę...
Atsakyti