Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(džiaugsmelis @ 2009 06 19, 08:13)
siaip tai yra apatinis drabuzis. jie tikrai turi teise nekeisti.

Aišku mirksiukas.gif na nieko nepadarysi, pati esu kalta, kad paskubomis matavausi doh.gif Pabandysiu, o gal g.gif
Atsakyti
as paprasta medvilnine gariunuose po 7 lt dabar ispardavimas vakar pirkau. isperdavimas visu ne tik maitinancioms liemenuku tai ir nusipirkau labai faini aisku be papuosimu bet patogus as uZsidejau tai man jis ir pril;ipo. thumbup.gif . atsisegas kauseliai su plasmasiukais atskirai nereikia nusiimt liemeneles smile.gif
Atsakyti
Gariunuose? bisk sudetinga i juos patekt... na, bet jei dar tesis ispardavimai tai butu gerai nulekt pasijeskot tu liemeneliu... gaila, kad dbr kkrutine trbt nebe C o D ar E dydzio... vargas.
Atsakyti
as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos.
Atsakyti
QUOTE(Vaivoraa @ 2009 06 22, 21:31)
as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos.

as irgi galvoju apie bent viena emma jane, bet vis nenusliuogiu iki antakalnio. ar naturalaus pluosto jos. ir kokios kainos? aciu
Atsakyti
Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele thumbup.gif Su antru suneliu irgi tos firmos turejau, tai labai patiko jos kokybe, o ypac patogumas mirksiukas.gif
Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 06 24, 00:12)
Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele  thumbup.gif Su antru suneliu irgi tos firmos turejau, tai labai patiko jos kokybe, o ypac patogumas mirksiukas.gif
Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra g.gif

O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti doh.gif nes is atsiliepimu, tai kaip suprantu liemeneles labai geros ir kokybiskos, bet pati dar nesu bandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 12:44)
O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti  doh.gif nes is atsiliepimu, tai kaip suprantu liemeneles labai geros ir kokybiskos, bet pati dar nesu bandziusi  smile.gif

Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios ax.gif
Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 06 25, 21:56)
Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios ax.gif
Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe mirksiukas.gif

O super dar kazkur turiu nukisusi nuolaidu kortele, reiks pasieskoti smile.gif kaip sakoma uz gera kokybe reikia kiek brangiau sumoketi, bet manau verta 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Vaiku mieste ir berods uz 37lt ar panasiai.Turejau ir zymiai brangesne,taciau nebuvo patogi...
Atsakyti
aš vakar matavausi Emma-Janne liemenėles. Na, vienas modelis man kaip ir patiko, bet labai jau uždaras... ir medžiaga storoka..... o viena buvo labai nebloga, bet beveik visa sintetinė.... nusivyliau jūsų išgirtomis Emma-Janne.... unsure.gif
Atsakyti
Liemeneles (maitinimui) pirkau Gariunuose, minkstos, medvilnines, kainavo po 12 ar 15 lt. blush2.gif
Atsakyti