Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

na ir kainos doh.gif bet kiek ziurinejau is pigesniu, tai labai jau baisios jos man pasirode biggrin.gif o sakykit, ar tos spec liemeneles isvis labai reikalingos? ar galima kazkaip apsieiti su paprastomis? na juk namie bunant pamaitinti galima bet kaip, o kazkur isejus, viesoj vietoj ar sveciuose, taip pat galima susirasti atokesne vietele, juk neisitrauksi vidury akropolio ir nepradesi maitinti lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš ką tik nusipirkau iš Miglės Naturana liemenėlę, pasimatavau ir tiko, kaina 49 lt.
O vat matavausi TRIUMP, tai man visai netiko doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2009 08 06, 18:53)
O aš ką tik nusipirkau iš Miglės Naturana liemenėlę, pasimatavau ir tiko, kaina 49 lt.
O vat matavausi TRIUMP, tai man visai netiko  doh.gif.

Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 22:39)
Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau  doh.gif

O man triumfe tiko liemenele nesciajai. Nusipirkau. Bet panesiojus paaiskejo, kad ji ne velnio nelaiko didejancios krutines sad.gif taip kaip as tikejausi:( O ji "atseit" skirta nesioti tuomet kai krutine ima dideti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiux21: 07 rugpjūčio 2009 - 17:55
as irgi pirkau liemeneles turguju,jos ten daug pigesnes ir laiko labai gerai.tuk aisku ne tokios grazios,bet svarbiausiai kad geros. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 21:39)
Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau  doh.gif

Aš triumfe pirkau liemenėlę spec. nėščiosioms. SU galimybe temptis. O prieš tai buvau ten nusipirkus dvi sportines, tai išaugau ir pradėjo veržt šonkaulius. O dabar ir turiu tik 1 tinkančią liemenėlę. Baisu net. Ir dar balta. Tai skalbiu ir skalbiu.

O jūs ir namie liemenėles dėvit? Man tai labai nepatogu su jom, tik nežinau ar nepakenks jei nenešiosiu, o jei nešisiu tai skalb prakaitų ir etc. nespėsiu

Ir kaip moterys sovietmečiu išgyveno g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 08 04, 11:51)
Liemeneles (maitinimui) pirkau Gariunuose, minkstos, medvilnines, kainavo po 12 ar 15 lt. blush2.gif

mes su vyru kaip tik rytoj planuojam į gariūnus palėkt, apsidairyt vežimukų ir lovyčių, tai sakau tuo pačiu irgi kokią liemenėlę prigriebčiau ax.gif Gal galite parašyti, kuriam ten skyriuj jomis prkiauja, gal čia ten, kur baltarusiai pardavinėja savo prekes? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju ax.gif bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari blush2.gif taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 20:42)
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju  ax.gif  bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari  blush2.gif  taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif  tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles  doh.gif

Nu pas mane D dabar (buvo C) Ir per apimty padidėjo, tai baisu ir žiūrėt į tas blogai išsirinktas liemenėles, kurias viso labo tris mėn panešiojau ir teko keist. Bet gal dar suvartosiu kada.
Dabar negaliu nešiot liemenėlių su lankeliu...
Atsakyti
Aš kai nėščia tapau, tai namie stengiuosi visad liemenėlę nešioti, na žinoma išskyrus ilgą rytą kol su pižamom vaikštau ir ilgą vakarą biggrin.gif Šiaip krūtinė mano nedidelė, bet vis tiek padidėjus kažkiek, tai senos nelabai tinka jau liemenėlės ax.gif Nesinori, kad sutrūkinėtų ar nukartų labai, tai geriau panešiosiu unsure.gif O dėl tų liemenėlių nėščioms baisumo tai tikrai pritariu doh.gif Kaip kokiom bobom visos, jokio delikatumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 21:42)
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju  ax.gif  bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari  blush2.gif  taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif  tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles  doh.gif

As ir namie vaikstau dabar be liemeneles,kaip patogu smile.gif Tik jei kas i svecius zada ateiti,tada jau uzsidedu biggrin.gif
O siaip maitinimui nusipirkau bazese papigiai tokia,tik kad nelabai isvaizdi,o ar bus patogi paziuresim dar.
Atsakyti
aiskumelis, reikes ir man bazese pasisukioti mirksiukas.gif tik manau, kad bus vien tik baltos ir tokios carskajos biggrin.gif o uz kiek bazese pardavineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytej: 09 rugpjūčio 2009 - 14:20