Aš nusipirkau Gariūnuose, dvi maitinančioms, viena už dešimt, kita už dvidešimt penkis litus, beje viena tai dar ir nelabai bobiška Ir dar paėmiau porą nemaitinančioms, kad dabar gerai prilaikytų Pas mane krūtinė nedidelė, tai net Gariūnuose problematiška, pačias mažiausias matuojuos maitinančioms, o visos vis tiek per didelės Tai vieną tokią didoką nupirkau, tikiuosi, kad per tris mėnesiukus priaugsiu iki jos
as tai smutkyne visai atsitiktinai radautokia kaip sportine, panasiai maikutes tipo kuri po krutimis pasibaigia. placios petnesos ir pasiseke kad visai nauja. tai jau db kai papuliai kaip pas lolo ferari tai patikekit koks geras daiktas. petnesos istisai vienos medziagos tai man ir nakciai jos nesinori nusiimt nes kai neprilaikomi papukai tai pradeda skaudet. tik trukumas vienas nes balta ir pusiau sintetine. tai tebka paskalbt daznokai. reiks pasieskot dar kokia panasia.
apsvieskit mane neismanele - kuom nesciosios liemenele skiriasi nuo paprastu liemeneliu, maitinancioms skirtas zinau, bet va apie nesciuju isgirdau pirma karta
Prisipažystu, esu blogas... aišku tai nieko blogo, tai juk kūrybinis procesas. Bet didžiausias procesas yra šeima!!!
Vakar CUP'o pirmam aukšte (kur Laumos ir kt. produkcija prekiauja) radau lėmenėlę maitinančioms. Kaina 32,10 Lt. Čia labai gerai toms, kurių apimtis nedidelė - ėmiau 70D (kaušelis dar didelis, ale ėmiau taip sakant su rezervu ateičiai). Šiaip tvirta ir gerai prilaiko, grožio sakyčiau neypatingo, bet kitos lėmenėlės man per apimtį per didelės būdavo...
apsvieskit mane neismanele - kuom nesciosios liemenele skiriasi nuo paprastu liemeneliu, maitinancioms skirtas zinau, bet va apie nesciuju isgirdau pirma karta
geriau prilaiko, kad nenukartu dabar ir ateity, o tokios sportinio tipo, tai su jomis ir miegoti patogu. na bet man neprireike nesciuju, nes neturiu jau tokiu turtu, kad labai temptu i apacia, ar skaudetu ir tt