Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

labas nestuke.gif
o as nusipirkau turgui uz 15 lt ir galvoju mest i siuksledeze vien todel kad liemeneles kitoje puseje sintetiniai isiuvai kurie labai griauzia, tai kad bukite atidzios ir atkreipkit demesi is ko kita puse pasiuta nes bus kaip man isiduriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 21, 20:17)
šiandien buvau Flagmane ir Vilniaus g. kur Triumfai - tai išvis maitinančiom nėra.
sakė neprekiauja blink.gif

blink.gif O as Megoj Triumphe klausiau, tai man sake, kad tik maitinanciom turi tongue.gif Tai ir neziurejau, bo as nestukines norejau...
Atsakyti
nu pieva... reiks dar ieškot cool.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi pries nestuke.gif man reikejo liemeneles 75E, tai galvojau, kad bus neimanoma rasti, kai nestuke.gif bet labai puikiai krutis laiko is LAUMOS pirktas liemenukas, kurio dydis 75H blink.gif nors jis nera skirtas butent nescioms. Zinoma, grozio tai nera, taciau, krutims tai thumbup.gif dar viena nukaliau is ROSME tai biski nesmagus, bet uztat pakankamai grazus. O siu firmu liemunukai dar ir paknkamai normalios kainos: 50-80 Lt. Yra ir TRIUMPH nieko tokiu, tik jie apie 130 Lt kainuoja. smile.gif Sekmes beieskant tinkamo ax.gif
Atsakyti
jau rasiau, kad Kaune Megos triumphe nieko neradau, siandien buvau Hyper maximos triumphe, ten irgi tik maitinancioms turejo doh.gif Nu bet neiskenciau ir nusipirkau viena maitinancioms. Toki visai paprasta medvilnini liemenuka. ner ten jokio grozio, bet gal patogiau bus nei paprasti... g.gif
reiks kada i Akropoli nulekt, gal ten ka grazaus tures nestuke.gif . Nes as pripratus prie tokiu, kur paformuoja papukus, o ca man tokie labai jau "smaili" gaunasi su tuo liemenuku blink.gif O as tu smailu nelabai megstu (tiksliau, visai visai nemegstu), bet isbandysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 12, 23:37)
Ka manot apie AVENT'o aliejuka nuo striju?

As pirkau Triumph'e is Sloggi serijos. Labai gerai prilaiko nestumo metu, be to ji be lankeliu ir nespaudzia sonkauliu.

Vilniaus Akropolio eurovaistinej vyksta ispardavimas liemeneliu maitinancioms. Tiesa, ne 100% medvilne, bet didzioji dalis. Uztat labai elastinga medziaga, todel tilps esant reikalui ir pieno iklotelis. Tiesa, dydziai ten idomus-3, 4, 5. Nera nei kauselio dydzio, nei apimties, todel prasykit pasimatuoti-jie ileidzia i sandeliuka, ten yra uzuolaideles. Uzsimest ant virsutiniu rubu ar maikutes tikrai pakanka. Kainavo po 40 Lt, pirkau uz 26 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 01 28, 22:21)
As pirkau Triumph'e  is Sloggi serijos. Labai gerai prilaiko nestumo metu, be to ji be lankeliu ir nespaudzia sonkauliu.

Vilniaus Akropolio eurovaistinej vyksta ispardavimas liemeneliu maitinancioms. Tiesa, ne 100% medvilne, bet didzioji dalis. Uztat labai elastinga medziaga, todel tilps esant reikalui ir pieno iklotelis. Tiesa, dydziai ten idomus-3, 4, 5. Nera nei kauselio dydzio, nei apimties, todel prasykit pasimatuoti-jie ileidzia i sandeliuka, ten yra uzuolaideles. Uzsimest ant virsutiniu rubu ar maikutes tikrai pakanka. Kainavo po 40 Lt, pirkau uz 26 Lt  thumbup.gif

Aciu uz info thumbup.gif reiks butinai nulekt pasimatuot. Butu super nukaut uz tokia kaina. Kaip tik ketinau dar viena isigyt.
Atsakyti
Kazkurioje temoje (atrodo, butent sitoje!)pries gera savaite radau info, kad Vilniuje, Flagmane "Mamos stilius" parduotuveje (jei kas neradot: antras aukstas, maza parduotuvyte salia Zygio batu, liemeneles sudetos istiklintoje spinteleje) vyksta maitinimo liemeneliu ispardavimas. Nuvaziavau kita diena ir nusipirkau pora EMMA JANE liemeneliu (po 55 Lt, kainavusios - po 92 Lt). Patogios ir geros!!! Aciu informacija apie tai paskelbusiai! Ir kitoms mamytems labai rekomenduoju!!! Beje, Flagmano TRIUMFE liemeneliu maitinancioms jau nebebuvo, sake po savaites vel turetu buti, bet as labai patenkinta ir EMMA JANE liemenelemis is Mamos stiliaus".
Beje, turiu ir 2 liemeneles is turgaus, po 10 Lt, bet jas tik nakti naudoju, nes nusiskalbe ir burbuliukais nuejo per savaite. Geriau nepagailekit pinigeliu. Tas pigias pirkau iki gimdymo, kol dar neaisku buvo ar seksis paciai maitinti, bet kai jau pieno fabrikelis atsidare nepagailejau ir geresnes liemeneles isgijau.
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 01 29, 14:36)
Kazkurioje temoje (atrodo, butent sitoje!)pries gera savaite radau info, kad Vilniuje, Flagmane "Mamos stilius" parduotuveje (jei kas neradot: antras aukstas, maza parduotuvyte salia Zygio batu, liemeneles sudetos istiklintoje spinteleje) vyksta maitinimo liemeneliu ispardavimas. Nuvaziavau kita diena ir nusipirkau pora EMMA JANE liemeneliu (po 55 Lt, kainavusios - po 92 Lt). Patogios ir geros!!! Aciu informacija apie tai paskelbusiai! Ir kitoms mamytems labai rekomenduoju!!! Beje, Flagmano TRIUMFE liemeneliu maitinancioms jau nebebuvo, sake po savaites vel turetu buti, bet as labai patenkinta ir EMMA JANE liemenelemis is Mamos stiliaus".
Beje, turiu ir 2 liemeneles is turgaus, po 10 Lt, bet jas tik nakti naudoju, nes nusiskalbe ir burbuliukais nuejo per savaite. Geriau nepagailekit pinigeliu. Tas pigias pirkau iki gimdymo, kol dar neaisku buvo ar seksis paciai maitinti, bet kai jau pieno fabrikelis atsidare nepagailejau ir geresnes liemeneles isgijau.

Neatkreipei demesio, ar ten buvo didesniu dydziu?
Atsakyti
aš flagmane mamos stiliuje pries savaite ziurejau - nieko gero nebuvo...
pirma- mano dydzio nebuvo jau verysad.gif

o siandien pirkau Buks Mama - uz 47 - ir esu patenkinta thumbup.gif
antr1 pirksiu tik triumfe jauciu, grazia ir ciut kietesne - dienai - kad gerai papukus laikytu ax.gif
Atsakyti
Kaune, urmo bazej, superines , Latviskos po 12lt. tik pasiieskot ju, kitaip sakant pabraidyt po baze, bet nesunkiai rasit nes beveik visos kurios prekiauja apatiniu trikotazu tui.

Buvau ir triumpfe, kas is to kad jos po 65-67lt bet man nei viena nei kita nebuwo patogios schmoll.gif viena papus viena salia kito suglaudzia o kita isvis palaida bala doh.gif
bet zinoma kiekvienai individualiai mirksiukas.gif

kodelge pirkosi is eurovaistines, bet jei buwo nelabai ax.gif
Atsakyti
Visa nestuma isvaiksciojau su paprasta liemenele, tik didesne, nei iprastai smile.gif O po gimdymo nesiojau Triumpho. Buvo keliu spalvu, bet mano dydzio turejo tik rozine smile.gif Man ji buvo tikrai patogi. Del patogumo, tai cia jau labai individualu-vienai vienos firmos gerai, kitai kitos-jokiu budu negalima sakyti vienareiksmiskai, kad vienos firmos blogos liemeneles, o kitos super.
Vaika maitinau pati viena menesi, tai liemenele liko, kaip nauja, nors ir ilgiau naudojat manau sios firmos liemenele savo atitarnautu.
Kiek pamenu mokejau 65 lt ir pirkau Megos Triumpho parduotuveje.
Jei buciau maitinus ilgesni laika, manau dar buciau isigijus kelias liemeneles, bet turbut pigesnes-namuose, manau ji turi buti patogi ir svari, o brangus apvedziojimai nebutini, tad butu pakake ir vienos brangesnes, kad einant i zmones uzsideti smile.gif
Atsakyti