Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

mums padėjo - exipialio kremuku patepti prieš maudynes kažkur 3val,poto su jonsons baby šampūnu išplauti ir su rankšluoščiu frotiniu patrint,pavalyt nestipriai.
suveikė thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus luobas buvo,ne tik galvytej,bet ir ant antakiu,kaktos.Padejo jonson aliejukas,tik mes ji tepdavom ir po maudyniu.kai jau visai isnyko,dar kelias dienas tepiau profilaktiskai,ir veliau bedu,kaip ir nebeturejom.O drauges dukros oda problematiska(sausa,alergiska),tai iki pusantru metuku su ta beda gyveno,net kirpo trumpai mazei plaukucius,kad lengviau issukuotu pleiskanytes.
Atsakyti
oi mum irgi taip buvo, bet nedaug. niekuo netepem. tik su Johnson shampunu galva ishsiplovem, tada paemiau smulkias shukutes. pashukavau priesh plaukus, po to i kita puse, tada vel i viena, ir vel i kita, ir po to pirmo karto viskas beveik ishbyrejo smile.gif buvo like bishki kai kuriose vietose. po to kai kita diena ishmaudziua, tai vel pashukavau... tai taip ir ihsnyko:) ir nebebuvo iki shiol.
Atsakyti
Pas mus irgi buvo luobele.Bet gana greitai per kelis kartus su Johnson aliejuku panaikinom.Ryte storu sluoksniu tepdavom aliejuka ant galvos,uzdedavom kepuryte ir palaikydavom kelias val. blush2.gif O ismaudzius patrindavom (nestipriai) frotiniu ranksluosciu ir issukuodavom. Tereikejo gal 3-4 kartu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 06 15, 15:36)
pas mus nebuvo labai ryski ta luobele,bet mes ja "naikinom" su vaikisku aliejuku jonson baby .istepu palaikau gera puse val ar daugiau o paskui su tankiom sukytem sukuoji kol leidziasi,o tada maudytis begam.mums tokios priemones padejo

mums taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 07 05, 15:55)
Luobelė - tai alerginė išraiška. Vadinasi ieškokit alergeno.

Netiesa!!! schmoll.gif
Tai sudziuves riebaliniu liauku sekretas! Ir nereikia isradineti dviracio! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisa2 @ 2006 08 19, 16:33)
Netiesa!!!  schmoll.gif
Tai sudziuves riebaliniu liauku sekretas! Ir nereikia isradineti dviracio!  blink.gif

nu ne dviratis, aš vienam žurnale taip skaičiau blink.gif
Atsakyti
o man daktare patare pasinaudoti suaugusiuju priemonemis - "Head&shoulders" sampunu, du kartus savaiteje istrinti galvyte ir palaikyti 10 min. Po to isplauti ir besluostant pabandyti tuos likucius nuvalyti.. Man uzteko 3 kartu (dariau tai per 10 dienu), kad visiskai isnyktu.. Kai isdziuna plaukuciai, dar su sukytemis pasukuoti likucius..
Atsakyti
gali but keistas klausimas, bet as nesu susidurus su tuo, ir nezinau kas tai yra luobele? blush2.gif
Atsakyti
mano vienam vaikui buvo, kitam nėra. jam jau penki mėnesiai. kažin ar dar atsiras g.gif
Atsakyti
Išmaudydavau, patepdavau visą kūnelį ir galvytę Johnson aliejuku ir su nagu atsargiai po vieną kitą kvadratinį cm nuiminėjau, kai dukra buvo geros nuotaikos ir tik tose vietose, kur tai įmanoma padaryti, kurios minkštos ir lengvas nusiima - net sakyčiau tiesiog nusivalo. Ir viskas.
Atsakyti
ryte patepk galvyte vaikisku aliejuku, vakare ismaudikit kudikeli ir mazomis tankiomis sukitemis pasukuokit. Turetu issisukuoti. Jei is pirmo karto viskas neissisukuos pakartokit dar karta. Mes taip pasalinom.
Atsakyti