Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

sveikutes,
mes luobele panaikinom taip - patare musu sesele: gerai istrinti aliejuku, o paskui svelniai su nagu po truputi gramdyti, tai per pora vakaru ir nuvalem, is pradziu bijojau momeneli valyti, juk jis toks minkstas, tai sesute pati nuvale:)
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2006 09 12, 19:43)
sveikutes,
mes luobele panaikinom taip - patare musu sesele: gerai istrinti aliejuku, o paskui svelniai su nagu po truputi gramdyti, tai per pora vakaru ir nuvalem, is pradziu bijojau momeneli valyti, juk jis toks minkstas, tai sesute pati nuvale:)

Su nagu ? blink.gif čia mamytės prirašę ir paprastesnių būdų lotuliukas.gif
Atsakyti
Istepiau aliejuku, palaukiau keleta valandeliu ir sukytem issukavau, visai lengvai nusieme visas luobas. mirksiukas.gif
Atsakyti
labai padeda cutibaza kremas yra vaistineje kaina 10lt
Atsakyti
2 valandom prieš maudynes ištepiau vaikišku aliejuku. Po to švelniai su tankesnėm šukutėm iššukavau. Labai gražiai viskas nusiėmė thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi yra luobele bet jauciu tikrai netoke kaip pas jus nes mes po kiekvieno maudymo tepames exipialio kremu bet ta luobele kaip nedinksta taip nedinksta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes tepam vaikisku aliejuku ir sukuojam sukytem. Suneliui net prie antakiu luobele uzsidejo g.gif tai valau aliejuku sudrekinta vata, nes antakiu juk sukom nesukuosi biggrin.gif su nagu tai ir as bijociau krapstyt g.gif
Atsakyti
mano mazylei 3 men. luobele atsirado pirma menesi bet vis dar nieko nedariau nes bijau pazeisti momeneli, bet dabar paskaiciau jusu patarimu ir nuo rytojaus imsiuos darbo
Atsakyti
Mano mažėliui irgi pradeda atsirasti luobelė. O taip džiaugiaus, kad gal jau nebebus...
o su tuo išnaikinimu tai baisu... Mano trijų metų sūnučiui niekaip negaliu išnaikint. Taip kaip ir rašot - tai nusivalo, tai žiūrėk, ir vėl suaktyvėja... Kartą kirpėjai pasiguodžiau, kad man tiesiog gėda tokį vaiką į kirpyklą vesti. O ji man pasakė, kad ji savo 5 metų dukrai negali niekaip nuvalyti tos luobelės. Tiesiog taip būna...
Ai, žodžiu, ryt maudomės, ir vėl viskas iš naujo verysad.gif
Atsakyti
[Mano spurgytei 2.gif: 5 mėnesiukai ir jokios luobelės nebuvo. Tikiuosi ir nebus.
Mielosios, parašykite kokio amžiaus buvo jūsų leliai, kai atsirado luobelė.
Atsakyti
bigsmile.gif Mano vaikeliui išplovus galvą sumažėja,bet greit vėl luobas susidaro.Gyd.rekomenduoja Excipial lipolosjoną, tik dar nebandžiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matka @ 2006 10 12, 21:24)
bigsmile.gif Mano vaikeliui išplovus galvą sumažėja,bet greit vėl luobas susidaro.Gyd.rekomenduoja Excipial lipolosjoną, tik dar nebandžiau. mirksiukas.gif

Pas mus atsirado pleiskanyciu, bet dar nedaug, gal dar neverta is karto jas pradeti naikinti, gal pranyks pacios? Siaip mus visokie aliejukai labai alergizuoja, gal tikrai pabandyti Excipial, nes mes jau seniai visa vaiko kuneli tepam ir hidro ir lipo losjonais pakaitom. O paskui butina galvyte isplauti ir issukuoti?
Atsakyti