Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

Va, merginos,
mano bernūzas gimęs tarp jūsų mergaičių 2006 03 23. O to luobo neturi . kaip čia yr g.gif
Atsakyti
su luobele nieko negalima daryti, o krapstyti tuo labiau, pasui kaip atsiras randai tai zinosit, ji pati palaipsniui nusiplauna, ismuilini galvyte palaikai, luobele suminksteja ir po truputi nusiplauna, ji gi nemaiso.
Atsakyti
mum tuoi 11 men.luobeles irgi dar neatsikratem,nes pas sunu plaukai ilgi ir nelabai duodasi ten ziurimas ir krapstomas:)
Atsakyti
tai gal kas paaiskins kas yra luobele? g.gif
Atsakyti
Vyresniajam pleiskanų luobelė (seborėja) buvo nuo kelių mėnesių iki dviejų metų. Vis išnaikindavau aliejuko pagalba, bet vėl atsinaujindavo. Nepadėjo ir "Kerasal". Kai trūko kantrybė, nuvažiavom į 2-ą ligoninę pas dermatologę (siuntimo nereikia), padarėm tų pleiskanų tyrimą: pasirodė, kad tai visai ne seborėja, o "pliažinis" grybelis, kuriuo galima užsikrėsti kad ir smėlio dėžėje ar nuo kitų vaikų. Išrašė specialaus tepaliuko, mėnesį tepėm, ir išnyko tos pleiskanos visam laikui.
Kam vis atsinaujina ar ilgai nepranyksta, vertėtų ištirti tas pleiskanas.
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2006 08 26, 11:07)
tai gal kas paaiskins kas yra luobele? g.gif

Pleiskanos ant galvytės ax.gif Jų būna kartais visai nedaug,o dažniausiai tai užtektinai doh.gif
Atsakyti
na musiskiai irgi atsirado tik kokiu 3 men, is pradziu nieko nedariau, nes galvojau pati praeis, bet va niekaip, tai pora dienu tepu jonson aliejuku pries maudyma, poto pasukuoju sukytemis ir maudom, lyg ir maziau jau g.gif
Atsakyti
la mamulytes,mum 5 men bet luobele dar nesitraukia,tai as irgio tepu aliejuku ryte,o vekare maudau ja.Gal ir maziau,bet pakankamai.Bet kaip sake apelsinas juk ji netrukdo,tuo labiau kai pas mus kasos storos ir ilgos flirt.gif tai ir nesimato soske.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes pas mano mergyte pleiskanos atsirado 3savaite po gimimo.Dabar mums 4menuo o ji tai isnyksta,tai vel atsiranda.Tepu bolmodol aliejuku,bet reiks bandyt Kerasal tepala.Man gydytoja sake,kad taip valosi organizmas,todel ir atsiranda pleiskanos,bat as manau kad kiekvienam mazyliui skirtingai,nes pas vienus yra,o pas kitu ne. g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mums jau 4 mėn., bet tą luobelę valėm tik vieną kartą. Prieš maudynes gerą valandą ištepiau galvytę aliejuku ir po to palengva iššukavau. Ir viskas. O tą luobelę naikinti reikia (mano nuomone), nes po to, kai ji susidarys didesnė, tai jau oi bus vargelio. O be to ir koks čia grožis vaikiukui. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikruole: 02 rugsėjo 2006 - 12:06
QUOTE(vikcius @ 2006 09 02, 11:30)
bet reiks bandyt Kerasal tepala.

aš išnaikinau su Kerasal tirpalu. sako jis silpnesnis nei tepalas. patarčiau ir tau bandyti tirpalą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2006 09 02, 13:05)
Sveikutės. Mums jau 4 mėn., bet tą luobelę valėm tik vieną kartą. Prieš maudynes gerą valandą ištepiau galvytę aliejuku ir po to palengva iššukavau. Ir viskas. O tą luobelę naikinti reikia (mano nuomone), nes po to, kai ji susidarys didesnė, tai jau oi bus vargelio. O be to ir koks čia grožis vaikiukui.  g.gif

Man tai sakė būtinai ją naikint, nes plaukiukam trukdo augti ax.gif . O atsiranda ji dėl alergijosį kažką. Aš tai išnaikinau paprastu vaikišku aliejuku (pedietrė patarė pakaitintu alyvuogių aliejum). Tik per kelis kartus pavyko viską nuvalyt.
Atsakyti