Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

QUOTE(Zyprexa @ 2006 06 26, 09:17)
mano anyta tepdavo lialiuko galvytę aliejuku ir iššukuodavo labai tankiomis šukomis. Saskė, to nepadarius, gali galva pleiskanoti visą gyvenimą. mirksiukas.gif

Merginos,mamytes.Noriu pasidalinti savo patirtimi.Man padovanojo toki prausikli vaikams.Kiek zinau jis nera pigus,taciau as juo plaudama galvyte net nepastebejau,kaip pleiskanytes isnyko.Auginu jau trecia vaikeli ir prisimenu,kiek vargo budavo su jomis.Tepdavau su aliejumi,po to gramdydavau su sukytemis,galvyte parausdavo.Gaila verysad.gif Sis prausiklis skirtas kunui ir galvai,kiek skaiciau tai jis su ivairiais aliejais,be konservantu,negrauzia akyciu.Kol darau masaziuka patepu juo,o kai maudau tik nuskalauju.Prausiau gal kokius 6 kartus ir luobelio kaip nebuta. mirksiukas.gif Smagu ir pinigu manau negaila tokiai prekei.Jei kas susidomejo tai pasukit darysim roda Rasa 860018411
Atsakyti
Pabandykit pavalyti tas pleiskaneles su azuolo zieves nuoviru(vaistinej galima nusipirkti tos zieves),mums labai padejo-nereikejo net aliejuko.Uztenka pries maudant tiesiog truputi patrinti tas pleiskanas su tuo nuoviru ir isplauti galvyte.Man tai labai thumbup.gif
Atsakyti
As pora valandu pries maudyma istepu Johnson aliejuku.Po to pasukuoju ne sukomis, o vaikisku plauku sepetuku, minkstais sereliais. Paskui tiesiai i vonia. Mums padejo. Tfu tfu tfu. Sekmes
Atsakyti
na mesir turim sita problema,bet tepu aleijumi ir sukuoju,tikiuosi pades
Atsakyti
aš tepiau alieju vaikišku prieš maudymą, palaikiau su kepuryte kokias 2 val ir pašukavau, išmaudžiau. iki 1 m naudojau maudymui ir galvos plovimui tik vaikišką LT muilą, paskui kasų flirt.gif padaugėjo ir pradėjau plauti chicoo šampūnu, labai gerai išplauna ir jokių pleiskanyčių, plaukučiai žvilga ir nesivelia
Atsakyti
As taip aliejuku tepdavau pries maudyma, palaikydavau ir kruopsciai isukuodavau. Taip kartojau kelis kartus, kol pleiskeneles issivale. Sampuno neneudojau smile.gif
Atsakyti
Aš prieš maudymą patepu galvytę aliejuku vaikišku, 1 val. ir tada maudomės.Jau žymiai mažiau tų pleiskanyčių, o tepiau kokius 3 kartus.
Atsakyti
Mes vaikišku aliejuku patepam 1 val. prieš maudynes.
Atsakyti
Maniskei jau 3 metai. Pries 2 menesius pamaciau ant pakausio plesikanu ruozus. Bet ne visur, tokiom demem. Pas mergina plauku jau daug, su aliejais tepti kazkaip nebezinau ar iseitu... O pleiskanu pluostas storokas toks... Bijau, kad koks grybelis nebutu isiveises... g.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, nežinau, gal kas jau rašė tokią priemonę - Excipial Lipolosjonas. Mum jokie aliejukai nepadėjo, kol nepabandėm šito losjono - užteko vieno karto, patepiau šlapiai, po pusvalandžio atšoko tiesiog gabaliukais tokiais, iššukavau ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
mums vienu metu irgi buvo atsirade tokiu gelsvu ploteliu galvytej, tarsi pleiskanytes, tai mano mama svelniai ir atsargiai tankiomis sukomis pasukuodavo, o as maudydama vaikisku muiliuku galvyte isplaudavau ir kazkaip dabar ju nebera.
Atsakyti
pas mus irgi nemažai pleiskanyčių buvo, tai aliejuku prieš maudymą patepiau porą kartų, iššukavau ir nėra smile.gif
Atsakyti