Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

As su Seba Med aliejiuku visada 1 val.pries maudynes patepdavau,o paskui su vandenuku svelniai nuplaudavau.Kadangi visa laika turejom daug plaukuciu negalejau imti ir bet kada teplioti,tad pries maudynes buvo geriausias variantas.Ir pamazu ta luobele isnyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 02 26, 11:21)

Naudojam aliejuką, bet po kelių dienų vėl tas pats. Pas mano dukrytę ta luobelė ne stora, bet naikinu naikinu ir nieko...

nzn, bet man tas pats buvo su pirmaja - naikinu, o ji vel atsiranda doh.gif Jai dabar seseri metai, ir ta luobele tokia pat isliko doh.gif O, vat maziukei, kur nuvaliau - neatsiranda g.gif Cia kazkokie skirtingi luobeliu tipai (nors vizualiai atrodo taip pat), ir naikink tu ja kaip nori - vistiek po menesio - kito tas pats bus doh.gif
Atsakyti
...Mums didzioji dalis nusivale, liko tik slyvos dydzio plemas lobeles vietoje, nes kiek zinau negalima ten per daug listi jei savaime nenusiplauna, o plotelis nemazas arciau kaktytes liko toks retas, mazais lopineliais ir sunkiai valosi..

pasitaisau: momenelio vietoje liko slyvos dydzio pletmas...
Atsakyti
Mums vaistinėje patarė pirkti LINOLA šampūną ir tikrai padėjo. Dabar juo ir plaunam galvytę kiekvieną kartą. Pleiskanų luobelė dingo ir neatsinaujina.
Atsakyti
o mes tai su alejuku istepiem galvyte 30min iki maudiniu,o paskui issukavom ir isplovem su sampunu,kaip ir nebuvo, thumbup.gif
Atsakyti
As irgi mastau apie ta luobele - turim sluoksni, bet iki siol nieko nedariau - idomu nuo kada ja galima "krapstyti", gal paaugus pati ishnyks? Mums dabar 5 men.
Atsakyti
pas mano vyruką plaukų daug doh.gif ir labai sunku tas pleiskanytes išvalyti, norint įtrinti aliejum reikia daug laiko ir aliejaus lotuliukas.gif ..tai vis laiks nuo laiko pakrapštinėju, bet bijau prie momentėlio liestis...bet vis dar turim pleiskanyčių unsure.gif manau per laią susitvarkys viskas
Atsakyti
su paprasčiausiu Jonsons baby aliejuku 15-25 min iki maudynių tepdavau, o paskui prieš maudynės iššukuodavau galvytę smile.gif
Atsakyti
as tai mergytei tepiau su paprastu aliejuku ir askui issukavusi maudydavau o sunelis aliejui yra alergiskas tai naudojom is spirig firmos losjona kremuka nors teko ilgokai pavargti bet pavyko thumbup.gif
Atsakyti
O su kokiomis šukytėmis reikėtų šukuoti? Tos vaikiškos kur turiu yra su apvaliais galiukais, ir niekas nesišukuoja. O kokias jūs naudojat? Paprastas suaugusių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2008 08 08, 22:52)
O su kokiomis šukytėmis reikėtų šukuoti? Tos vaikiškos kur turiu yra su apvaliais galiukais, ir niekas nesišukuoja. O kokias jūs naudojat? Paprastas suaugusių?  g.gif

Manau,kad geriau naudoti plauku sepeteli kudikiams su svelniais sereliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 06 09, 10:17)
pas mano vyruką plaukų daug doh.gif ir labai sunku tas pleiskanytes išvalyti, norint įtrinti aliejum reikia daug laiko ir aliejaus lotuliukas.gif ..tai vis laiks nuo laiko pakrapštinėju, bet bijau prie momentėlio liestis...bet vis dar turim pleiskanyčių unsure.gif manau per laią susitvarkys viskas

zinok savaime nesusitvarko tas luobas, mano 1.5 m sunui pakartotinai atsirado, plauku daugiau nei pas teva doh.gif tikejausi nusilups, juk nebe kudikis jau, bet jau keli men niekuo neisnaikinu, teks aliejum tept, jis gime plaukuotas labai tai vargau kol istepiau kai apie 6 men buvo, bet visgi patikrintas metodas: istrint alyvuogiu (ne kudikisku, tas maziau buvo veiksmingas) aliejum, uzmaut kepure pusvalandziui, o tada isplaut, aisku ne per viena diena issiplaus aliejus, per kelias, bet issisukuoja liuks is pirmo karto neastriom plastmasinem sukom, kas plauku dau turi, kas mazai plaukuciu turi tai su vata nusiima net thumbup.gif , teks man ir dabar tept galva, o sukuosena vos ne iki peciu jau ir galvos plaut neduoda, zienzo turesim pasikankint ir mes vel doh.gif
Atsakyti