Mano dukrytei nebuvo daug pleiskanyciu,bet kiek buvo,tai pries maudyma,patepeme vaiku aliejuku,ir maudant,ant rusisku sukyciu(pirkome "Senukuose"jos tokios mazos dvieju tankumu sereliu)izdejome truputi vatos(taip,kaip plaukus sukuoji,tai perbrauki per vata ir kiek jos ilenda tarp sereliu,tai tiek ir buna.Kam tai reikalinga?Kad sukuojamos pleiskanytes neslinktu nuo suku atgal i gavyte.)ir issukavome.Galvyte lieka kuo graziausia ir jokiu pleiskanyciu.

mūsų vyriokas gimė su ilgais plaukais...pastebėjau pleiskanytes. kaip man jas išvalyti?plaukučiai ilgi

Mum padėjo Excipialio Lipolosjonas

Mes pora kartu patepem pleiskanytes su turimu vaikisku Chicco aliejuku, po to jos savaime atsilupo ir iskrito, net sukuoti nereikejo vaikinuko

QUOTE(Sandrulia @ 2008 03 29, 22:48)
mums irgi padejo,uzteko viena kart patept,net neplovus galvytes issisukavo

QUOTE(maja31 @ 2008 04 04, 19:26)
Aha, mum irgi išsišukavo prieš plaunant. Dabar vėl atsinaujino kai kur luobelė, tai bandžiau ištept, o plaukai tai ilgi

O as savo sunuciui stora pleiskanu luoba per viena karta isnaikinau Frezyderm aliejuko pagalba
(itryniau i galvytes oda pusvalandi pries maudynes ir gerai isploviau vaikisku sampunu, siek tiek pasukuodama plaukucius sukytemis). Pleiskanyciu neliko ne kvapo

o pleiskanytes isnaikinus jos gali dar atsirasti?(jau ci atas pats kaip ir suaugusiems zmonems?

QUOTE(neberyza @ 2008 04 07, 15:47)
o pleiskanytes isnaikinus jos gali dar atsirasti?(jau ci atas pats kaip ir suaugusiems zmonems?

Gali

QUOTE(vaivora @ 2006 03 22, 17:17)
Mano maziukui irgi buvo vienu metu tos pleiskanyte, bet labai greitai jos isnyko. 
Pries maudant leliuka reikia galvyte patepti aliejuku (as tepiau vaikisku), palaukus kokias 5-10min eiti maudytis. Galvyte su kempinyte siek tiek patriniti reikes svelniai ir viskas. Po keliu kartu pleiskanyciu kaip nebuta
Siulau pabandyti, turi tikrai padeti

Pries maudant leliuka reikia galvyte patepti aliejuku (as tepiau vaikisku), palaukus kokias 5-10min eiti maudytis. Galvyte su kempinyte siek tiek patriniti reikes svelniai ir viskas. Po keliu kartu pleiskanyciu kaip nebuta

Siulau pabandyti, turi tikrai padeti

n amumisvis ju nebuvo,atsirado truputuka 2jose vietose..dabar mums beveik 5 menesiai..o as galvojau ,kad cia naujagymiems po keliu dienu atsiranda

QUOTE(vikruole @ 2006 09 02, 12:05)
O tą luobelę naikinti reikia (mano nuomone), nes po to, kai ji susidarys didesnė, tai jau oi bus vargelio. O be to ir koks čia grožis vaikiukui. 

tai kaip ja isnaikinti? mano mazei buvo visa kaktyte,antakiukai,tai gydytoja sako..ai nieko nedarykit,turi praeiti,..bet paskui nieko nedarant taip pasidare,kad...

Mano pediatre sake, kad naujausiomis ziniomis iki metu reikia vis bandyti su aliejais, kuo riebesniais, tinka net tas salto spaudimo alyvuogiu. Laikyti 2 val. iki maudymo, geriau su kepurele, nes pasunta ir geriau valosi ( p.s. mums jau sunku, nes vaikas plesia ta kepure nuo galvos..).
Kerasal tepala dabar rekomenduoja nuo 1 metu...
Isskirtinais atvejais aisku gydytojai ir kitaip patars, bet visumoje dabar pataria taip.
Mums didzioji dalis nusivale, liko tik slyvos dydzio plemas lobeles vietoje, nes kiek zinau negalima ten per daug listi jei savaime nenusiplauna, o plotelis nemazas arciau kaktytes liko toks retas, mazais lopineliais ir sunkiai valosi.. su sukytem nebe, su merliuku tryniau - ne, bet kai su nagiuku atsargiai krapstai tai po maudymo kelias dienas krapstosi...
Kerasal tepala dabar rekomenduoja nuo 1 metu...
Isskirtinais atvejais aisku gydytojai ir kitaip patars, bet visumoje dabar pataria taip.
Mums didzioji dalis nusivale, liko tik slyvos dydzio plemas lobeles vietoje, nes kiek zinau negalima ten per daug listi jei savaime nenusiplauna, o plotelis nemazas arciau kaktytes liko toks retas, mazais lopineliais ir sunkiai valosi.. su sukytem nebe, su merliuku tryniau - ne, bet kai su nagiuku atsargiai krapstai tai po maudymo kelias dienas krapstosi...