Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

QUOTE(ritukasx @ 2008 08 08, 23:01)
Manau,kad geriau naudoti plauku sepeteli kudikiams su svelniais sereliais  4u.gif

Ačiū 4u.gif Maniau, kad šepetukas vaikiškas peer švelnus, reikės šiandien vėl bandyti doh.gif
Atsakyti
mes tepdavom luobelį Jonsons aliejuku,o po 10-15 min iššukuodavom. aš šukavau luobelį su dantų šepetuku,turėjom nusipirkę specialiai,nes šukytės vaikiškos neiššukuodavo schmoll.gif o su šepetuku puikiai viskas išsivalė thumbup.gif
Atsakyti
mums pediatras pasiūlė Linola šampūną, tai nusipirkom, pabandėm ir mums padėjo thumbup.gif nežinau ar vėl neatsiras pleiskanėlių kai nustosim juo plaut, bet kol kas viskas ok.gif
Atsakyti
Aš taip pat tepdavau aliejuku ir po kiek laiko iššukuodavau, bet man tos vaikiškos šukytės puikiai viką iššukuodavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2008 08 08, 22:52)
O su kokiomis šukytėmis reikėtų šukuoti? Tos vaikiškos kur turiu yra su apvaliais galiukais, ir niekas nesišukuoja. O kokias jūs naudojat? Paprastas suaugusių?  g.gif

as pirkau vaistinej tankias sukytes. pries maudynes 0,5-1 val. istepdavau galvyte sebamed aliejumi, uzdedavau kepuryte, pries maudynes issukuodavau tomis tankiomis sukytemis ir isplaudavau su sampunu.
Atsakyti
Mano mergaitei pleiskana laikėsi iki 5 metų. Niekas nepadėjo, tai gydytoja išrašė Kerasal skysčio. va jis tai labai gerai suveikė. Manau, dar vieną kartą užtepsiu ir visiškai išnaikinsim. Pleiskana jau buvo issisėjus visoje galvos plaukuotoje dalyje. smile.gif
Atsakyti
Laba, o as savo mergaitei paprasciausiai su Jonsons sampunu plaunu plaukiukus ir viskas po truputi issiplauna, nei su sukytem nesigavo man, nei su sepetuku tuo vaikisku.. Dar aisku labai gerai gaunasi, jei pries maudynes truputuka aliejuko, mes su medetkom turim, uzpili, itrini ir palaikai, tada labai gerai issiplauna viskas... thumbup.gif
Atsakyti
mano dede visiems savo trims vaikams grande tas pleiskanas (apie 4 menesi kazkur). sake isteptavo su aliejuku ir grandydavo.
reiks ir man pabandyt. kol kas mums 2 menesiukai
Atsakyti
as irgi patepu pries maudydama aliejuku, o paskui isukuoju vaikiskom sukutem, nu ir mazeje, nors gyd israse dar kazkokio tepelo, bet jo nenusipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolantyte @ 2008 11 09, 16:56)
mano dede visiems savo trims vaikams grande tas pleiskanas (apie 4 menesi kazkur). sake isteptavo su aliejuku ir grandydavo.
reiks ir man pabandyt. kol kas mums 2 menesiukai

o mums gydytojas sake jokiu budu negramdyti per prievarta, tik svelniai sukuoti dantu sepetuku. bet mums nepadejo niekas... is pradziu laikem aliejuka valanda pries maudyma, po to kelias val, o paskui ir per nakti... pasisukuodavo kazkiek, bet paskaui tas luobelis lyg ir pastorejo unsure.gif tad gydytojas israse sampuna Capasal... ziuresim, gal geriau seksis su juo... nors sake, kad jog gali atsinaujinti
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 11, 15:52)
Mano mergaitei pleiskana laikėsi iki 5 metų. Niekas nepadėjo, tai gydytoja išrašė Kerasal skysčio. va jis tai labai gerai suveikė. Manau, dar vieną kartą užtepsiu ir visiškai išnaikinsim. Pleiskana jau buvo issisėjus visoje galvos plaukuotoje dalyje.  smile.gif

O kaip ta skysti naudojotir kur pirkot ? Mano pupai jau 3 metukai, o galvyte doh.gif kai buvo mazesne, 2 kartus buvau visiskai su aliejuku ir sepetuku issukavus, o paskui vel ataugo, dabar jau sukuot neeina, plaukuciai ilgi . visai as pasimetus, taip negraziai atrodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santija: 17 lapkričio 2008 - 18:05
Atsiradusią luobelę prausiau Neutral šampūnu ir po maudynių patepdavau Balmandol aliejumi. Pleiskanos išnyko po tokių 3 procedūrų.
Atsakyti