Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

pabandykit istepti aliejuku, kad odele suminkstetu ir po to svelniai su savo naguciu nukrapstyti - vaikeliui tikrai neskauda, netgi sypsosi is pasitenkinimo. isbandyta. (aisku geriausia, kai jis pavalges, ar bevalgant tai daryti). su sukumenis tai padaryt be sansu.
sekmes!
Atsakyti
As nusipirkau tirpalo- dvokia kaip zibalas, o maziu tik per klykimus istepu, gal grauzia ar kokio velnio g.gif , nors neturetu, kadangi kai nebetepu, nebeverkia... Bet as uz valandos isplaunu, tad kol kas rezultatu 0 sad.gif
Atsakyti
Mes tai is pirmo karto su tepalu issinaikinom clap.gif , nu bet galva po to isplaut tai dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 21 rugpjūčio 2004 - 11:14
Susidomėjau vaikų pleiskanėlių šalinimu. Nes mano sūneliui labai jų dabar padaugėjo, o kol buvo mažas nebuvo, gal kad ploviau galvą mažam Sebamed vonios putomis. Verkiant reikia valyti. Aš tai bandžiau SEBAMED šampūną nuo pleiskanų, bet nėra jokio efekto. Mano mažius irgi nesiduoda šukuotis, ir sunkiai leidžia išplauti galvą. Tai kas vis dėlto geriau KERASAL tepelas ar tirpalas? Ir kiek laiko laikote ištepę? Ką patartumėt nusipirkti.
Atsakyti
Mes nebeturim to luobo jau kokie du mėn. Buvau ir to tirpalo nusipirkus, bet perskaičiau, kad gali būti alergiški vaikiukai tam tirpalaui, be to jis taip dvokė, kad pabijojau, daug tepti. Žinokit tas mirkymo ir šukavimo metodas efektyviausias, nepatingėkit. Ištepat aliejum, uždedat kepurėlę ar merliuką, kad šiltai pabūtų, tada išplaunat, ir šukuojat su šukytėm ar su išvirintu (na nebenaudojamu ) dantų šepetuku. Ti su tuo šepetuku, reikia, kad šereliai būtųt ne statmenai galvytei, o gulsčiai laikykit ir braukyt. Man per du kartus galvytė išsivalė, o seniau ir lupinėjau , na žodžiu vargau. Reikia tik užsiimt. Sėkmės ilgaplaukių mamytėms
Atsakyti
labas, mano mazei buvo pleiskanyciu, tai as koki pusvalandi pries maudyma istepdavau jonsons aliejuku ir uzdedavau kepuryte,kad silciau butu, o pries pat maudyma gerai issukuodavau, tai per kelis kartus issivale. Man taip patare poliklinikos sesele.
Atsakyti
jei jau ilgai nepraeina ir tos plesikanytes paumeja (surageja ir plinta toliau), kaip buvo mano mazei, geriausiai padejo silicilio aliejukas. reikejo tepti 2 kartus per diena ir po 2 dienu nuplauti. per savaite praejo thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai tos pleiskanytes yra normalus dalykas,bent jau man taip sake gydytoja.Po kazkiek laiko jos savaime dingsta.Tik aisku daugumai mamu tai nepatinka,nes negraziai atrodo ju 2.gif galvytes.Tai ir knieti nuvalyti:)Man irgi taip pat:)Mano mergytei 6 men ir va gal tik pries kokius du men atsirado tos pleiskanytes.Tai kartais su aliejuku istepu,palaikau ir issukavusi isplaunu galvyte.Tai tokia ta ir kova su pleiskanom wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Dainuska @ 2004 06 28, 10:01)
Labadiena, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kaip šalinote pleiskanas vaikams. Girdėjau, kad yra kažkoks specialus Sebamed firmos šampūnėlis nuo pleiskanų. Gal kas jau bandėt?

o mes jokiu spec sampune nepirkom. as tepiau vazelinu, tada gal puse dienos laukiau ir su vaikisku sepeciu atsargiai nuvaliau. viskas dingo per viena karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE (LARA @ 2004 09 22, 13:26)
sveikos norejau paklausti,ar valote pleiskanytes as tai bandziau su alejuku bet nieko,sakau gal nereikia pacios nusiplaus,ar yra koks tam reikalui tepaliukas???Ka darot???jus? g.gif

Labas, mano mazyliui irgi buvo pleiskanu tai as patepiau su aliejuku, truputi palaikiau, kad atmirktu ir po to tankiom sukelem issukavau labai gerai pavyko ir po to karto mes pleiskanu daugiau nebeturim thumbup.gif
Atsakyti
Mes tepėm taip: viena dalis (nedaug, kokį pusė cm ant rankos išspaust) salicilo rūgšties 5% tepalo + viena dalis Essex lotion hydrogeeli, viską kruopščiai sumaišom ir tepam ant galvos 2 val. prieš maudymą. Praėjo per 2 dienas. Vo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Plaukit galvyte su SEBA MED sampunu vaikams arba prausikliu. Tikrai pades,. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti