Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

MAN PASILE TPTI BALMANDOL ALIEJUKU SAKE SUPER. TAI NUO SIANDIEN BANDYSIM.
Atsakyti
rolleyes.gif geriausias yra lietuviškas vazelino aliejus , ištepti galvytę o po 20 min iššukuoti. Po savaitės pakartoti. Išbandyta ant 3 mano vaikų.
Atsakyti
O mums gydytoja rekomendavo Kerasal tirpalu suvilgyti galvyte 1 val. pries maudyma. Reiks bandyti, nes viena luobeli nusukavom siaip ne taip su aliejuku( daug teko vargti ir ne viena diena), bet atsirado kitas blink.gif
Atsakyti
Buvo ir maniskiui atsirade kazkiek, bet i diena keleta kartu patepdavau kremuku Essex, geltoname idekle(lotion), po maudyniu taip pat ir iveikeme mes jas biggrin.gif
O kiek teko skaityti sukuoti negalima, nes jos vel atsinaujina ir kadangi vaikiuko odyte tokia glezna gali pradeti toje vietoje kraujuoti sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif ,
Mano mažiukui irgi buvo pilna galvytė pleiskanyčių luobelio.Vis galvodavau,kaip čia jas išnaikinus.Tiesiog ištepiau tą pleiskanotą vietą vaikišku aliejuku ir su tankiom šukytėm viską iššukavau.Patikėkit,rezultatas buvo matyt iš karto ir nuo to laiko vaiko galvutėje nėra nei vienos pleiskanytės.Tik įdomu,ar gali tas luobas vėl atsinaujinti g.gif ?
Atsakyti
Aš tai Sebamed aliejuku kūdikiams ištepiau ir po kokio pusvalandžio iššukavau, tai per pora kartų ir praėjo.
Gydytoja minėjo, kad ta pleiskanyčių luobelė būna kad išnaikinus vėl antrą kartą atsiranda. Kažką sakė, kad riebalinės liaukos formuojasi, jei aš gerai supratau.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2005 03 03, 13:32)
Ir as su sepeteliu sukuoti bandau, bet juk reikia viska issukuoti, o neissisukuoja.

istepk su vaikisku aliejum, tegu isigeria per nakti, o paskui su atvirute atsargiai nutrinti. Su sukom galima pazeisti galvos odele ir tada tu pleiskanu atsiras dar daugiau.
Atsakyti
Aš tai uždedu ant vatos nemažai aliejaus, vatą ant galvos, po to kepurytę kad laikytųsi ir taip laikau kelias valandas. Paskui plaunu galvą šampūnu ir šukuoju vaikiškom šukytėm. Tai reikia pakartot kelias dienas iš eilės ir pleiskanyčių kaip nebūta smile.gif
Atsakyti
As taip pat istepiau galvyte aliejuku, uzdejau kepuryte ir palikau per nakti, ryte issukavau svelniom sukytem. taip dariau tris vakarus, luobelio kaip nebuta...
Atsakyti
as su savo pirmojo gavyte irgi labai kovojau, nes labai plaukuota buvo, o jis dar ir neprisileisdavo - iskart rekdavo, kai sukuodavau. Tai as per daug ir nekankinau vaiko ( o ir nelabai matesi po plaukais), o kai paaugo , tai jos savaime kazkaip ir pradingo, issiplove, ir sukuoti drasiau didesne galva. Antroji galvyte irgi kol kas nelabai valosi.
Atsakyti
gausiai ištepiau vatos gabalėliu Florenos aliejuku ir iškart natūraliu vaikišku šepetėliu išsišukavo.
Atsakyti
Mums neužtenka net kelių valandų atmirkyti, todėl aliejuku išteptą laikau bent 2 paras, po to iššukuoju ir galiausiai išplaunu vaikišku muilu. Mūsų seselė patarė šukuoti ant šukų uždėjus vatos ax.gif .Taip nepažeisi odos,bet ir efektas skystas. Žodžiu procesas ilgas ir varginantis... cry.gif
Atsakyti