Aciu labai merginos < jur12345, Eit > uz pagalba, labai smagu kai yra tokiu draugisku geranorisku mamyciu, padedanciu apsispresti

Mums, pirmakarciams teveliams ypac l.sunku issirinkti, kai nelabai yra patirties ir realiai nzn, kas tam musu maziukui geriausia bus:) aisku, ziurint is mamytes puses, tai man tas vezimukas

vakar buvom parduotuvej gyvai apsiziureti, tai MB irgi susizavejo, nu aisku vyrai taip kaip mes nekrykstauja, bet kiek vezimuku matem, Stokke buvo tas pats paciausias

tai jau kaip ir nusprendem:)
Siaip net neisivaizduoju is tikro kiek daug mes ta vezimuka naudosim, kur ir kaip su juo vazinesim..bet musu laikas manau stokkiukui l.tinkamas, leliaus laukiam kovo viduri, tai pats tas bus mums su juo:) lopsiuka kaip tik per vasara sunaudosim, o poto jau ziuresim. Tik dabar galvoju kaip su tuo vokeliu, ar apsimoka man ji pirkti, nes tiek jo ir tereikes pora menesiuku

manau galima siaip koki pleduka-kaldryte isigyti.
Ir dar, kas pirkot Stokke Lietuvoj, ar gavot kokia nuolaida? Klaipedoj babycenter pard. sake kad perkant viska, t.y. vezimuka su lopsiu, sportine ir automobiline kedute duoda 5%nuolaida, bet tai cia l.mazai manau.. o tokios kaip "pirmo apsipirkimo"nuolaidos jie visai netaiko, nes tipo per daug tada jau butu kaip tokiam brangiam vezimui (o kaina jo siuo metu 2 in 1 - 3599lt, jei dar auto kedute, vokelis tai kaina gerokai virs 4tukst.pakyla)

Tai va, pradedu galvoti gal reikia kur is UK pardziu pasiziureti parsisiuti, manau tikrai kazkiek pigiau gautusi..tik va kaip del garantinio, kazkaip saugiau atrodo nusiperki vietoj ir gali ramiai sau raliuoti
Papildyta:QUOTE(Eit @ 2011 10 13, 20:31)
Kodel nebebus? Bus, bus...

Ikeliu "vaizdine medziaga", mano vidurinelis irgi vasari gime.
Bet ziuriu kad senuju modeliuku spalvos buvo grazesnes, nei naujuju..ta zydra berniukui

Beige irgi kiek nuotraukose ziurejau ta senoji buvo sviesesne, o dabar tokia visai pilka kaip chaki labiau atrodo.