gal labai senesni modeliai ir buvo prastesni,bet su metais vis taiso gi klaidas,tai bent jau 2009 metu modeliuke neturiu prie ko prikipt,viskas kokybiska
Pardavineju naujesnio modelio stokke , jeigu domina rasykit i AZ

QUOTE(Agatka @ 2011 10 23, 17:21)
kaip ten su amortizacija stokke? ziurint youtubej oficialu filmuka, tai vaikas kratosi keliu vaziuojant nelygiu...
Keli puslapiai atgal yra apie viska aprasyta. Bet galiu pasakyti,kad tikrai krato vaika. vaziavau tokiu keliuku kur akmenukai ir siaip toks ale miskelio takelis,tai dieve net suprakaitavau is baimes,kad vaikui smegenu neatpurtyciau

tai bet koks vezimelis lygiu keliu gerai vaziuoja. gyvenant lietuvoj, kur saligatviai nesutvarkyti, tai labai dvejociau ar pirkti toki vezimeli uz tokia suma.
aisku pliusas yra kad vaikas aukstai (vienintelis pliusas kuris vertas demesio) bet pagalvot realiai, tai vaikui pradejus vaiksciot, tai nusileis ant zemes, ar verta vaika aukstai veziot o poto nuleist zemai? cia tiesiog pamastymai mano, nes is pirmo kart labai susizavejau tuo auksciu, atrodo jo, realiai gi vaikui negerai zemai, pasijutau negerai nusipirkusi zema vezimeli, ir pagalvojau kad visi kiti vezimeliu gamintojai kvaili kad daro zemai vezimus
bet realaii pagalvojus, tai jei vaikas labai aukstai bus, susidarys vaizda tik is aukstai, tai is zemai bus sunku koordinuotis 
aisku pliusas yra kad vaikas aukstai (vienintelis pliusas kuris vertas demesio) bet pagalvot realiai, tai vaikui pradejus vaiksciot, tai nusileis ant zemes, ar verta vaika aukstai veziot o poto nuleist zemai? cia tiesiog pamastymai mano, nes is pirmo kart labai susizavejau tuo auksciu, atrodo jo, realiai gi vaikui negerai zemai, pasijutau negerai nusipirkusi zema vezimeli, ir pagalvojau kad visi kiti vezimeliu gamintojai kvaili kad daro zemai vezimus

QUOTE(Agatka @ 2011 10 24, 16:18)
tai bet koks vezimelis lygiu keliu gerai vaziuoja. gyvenant lietuvoj, kur saligatviai nesutvarkyti, tai labai dvejociau ar pirkti toki vezimeli uz tokia suma.
bet realaii pagalvojus, tai jei vaikas labai aukstai bus, susidarys vaizda tik is aukstai, tai is zemai bus sunku koordinuotis 

bet tai visa laika vaikas nebuna aukstai,kad paskui butu jam sunku orientuotis. tada ir ant ranku negalima nesiot,nes ir buna aukstai....
Juk ne visi vezimai zemi
Imkit tas pacias klasikines vaziuokles su sportinem dalim - ten sedyne irgi aukstai gaunasi. Tas pats lietuviskas zippis, sportinukas ne pazeme. Mamas Papas Mylo, labai panasaus aukscio kaip ir stokke. Zodziu kai pasizvalgai gali rasti tiek aukstu, tiek zemu variantu. O ir ta pati stokke sportinuka, kai yra reikalas gali nuleisti visai zemai.

QUOTE(Agatka @ 2011 10 25, 17:22)
ar istikruju jis vertas 3000lt?
Retorinis klausimas

Is tikro, kai paziuri, palygini su kitais vezimaiciais, nu nieko tokio ypatingo tas Stokke neturi.. na mane asmeniskai labiausiai vilioja jo dizainas ir kompaktiskumas
esu maza, smulki tai man jis toks kaip tik atrodo, su kitais vezimukais as saves jau net nebeisivaizduoju apie stokke prisisvajojusi
Pergalvojau 100 variantu..nu niekaip neina apsispresti, ar verta sitiek pakloti stokkui, ar geriau imt pusmeciui kokia klasikine karieta, o veliau, kai praaugsim nusipirkti lengvuti sportinuka
Bet kad tu karietu svoriai, irgi labai gasinantys atrodo.. pvz i koki pajuri neisivaizduoju kaip toki emmaljunga reiktu nusitempti
O va del stokke, neisivaizduoju kiek ilgai imanoma ji naudoti.. kiek ziurejau padevetu skelbimukus, tai mamytes jau po metu ji parduoda. O as noreciau kad uztektu jo visam laikui, iki kol vaikutis pilnai vaikscios pats. Prasau pasidalinkit savo mintimis jau naudojancios siuos vezimukus, kaip su ju praktiskumu, ar galima ji ilgai kaip sportinuka naudoti? Nesinori poto gailetis isigijus, kazkaip atrodo vezimas uz tokia kaina turetu tobulas buti
Papildyta:
Gal dar kitos ieskancios galetu pasidalinti patirtimi, is kokiu vezimu renkasi,ta prasme ka galima butu lyginti su stoku ir sakyti "viskas taip pat".. Na kiek as praziurejau nieko panasaus neradau..kalbant apie jo isvaizda ir t.t. Galetu buti koks vidurinis variantas, toks tarp stokke ir tu "eiliniu", kur gatvese pilna:) ir vyras sako, negi nera kito varianto - tik vezimas uz 4000 arba visai turginis
nu bet kad is tikro beveiks taip ir yra.. Vienintelis dar man kaip ir nieko var.quinny buzzas, bet irgi labai abejoju del jo

O va del stokke, neisivaizduoju kiek ilgai imanoma ji naudoti.. kiek ziurejau padevetu skelbimukus, tai mamytes jau po metu ji parduoda. O as noreciau kad uztektu jo visam laikui, iki kol vaikutis pilnai vaikscios pats. Prasau pasidalinkit savo mintimis jau naudojancios siuos vezimukus, kaip su ju praktiskumu, ar galima ji ilgai kaip sportinuka naudoti? Nesinori poto gailetis isigijus, kazkaip atrodo vezimas uz tokia kaina turetu tobulas buti

Papildyta:
Gal dar kitos ieskancios galetu pasidalinti patirtimi, is kokiu vezimu renkasi,ta prasme ka galima butu lyginti su stoku ir sakyti "viskas taip pat".. Na kiek as praziurejau nieko panasaus neradau..kalbant apie jo isvaizda ir t.t. Galetu buti koks vidurinis variantas, toks tarp stokke ir tu "eiliniu", kur gatvese pilna:) ir vyras sako, negi nera kito varianto - tik vezimas uz 4000 arba visai turginis

aš iš pradžių irgi labai buvau susižavėjusi Stokke, bet apsistojom ties Mutsy, man kol kas šis vežimaitis atrodo tarpinis variantas tarp klasikinio ir kažko nestandartinio, jau turim namučiuose šitą karietą