Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

mano klausimas nebuvo retorinis, tiesiog idomu kas ji naudoja, ar is tikro jis toks labai geras kad tiek moket. nes yra vezimu iki 2000 kuriuos giria ir suprantu uz ka, o cia nelb suprantu. nu bent jau amortizatoriai butu, nes kiek teko matyt, tai vietoj amortizatoriu sedyne siubuoja, ar ne?
dizainas tai grazus, tik man keistas dalykas buvo kad sedyne atsukus i save reik vokeli toki kur kojos isskirtos, gaunas tas pagalys tarp koju, cia vienintele dizaino detale kuri man nepatiko ir dar tas rankinukas ne po ranka, reik apeit vezima kad istraukt ka nors...

ir beje, MUTSY gan aukstas tikrai, ir razus, man patinka tas remas L formos, minimalistinis be visokiu geleziniu vamzdeliu ir sraigtu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 26 spalio 2011 - 18:59
as turiu Stokke, mano vaikui jau metai ir 5 menesiai, niekas nesuluzo, nenudilo, nenubyrejo (cia del patvarumo rasau), ziemai, kai buvo prisnige teko pirkti dar viena vezima - dideliais ratais. Del kainos, Stokke yra tikrai brangus vezimas, mums su visais pridais jis kainavo virs 5 tukst., bet tikrai esu juo patenkinta. As galejau sau leisti uz tokia kaina vezima, o mano pagrindinis pasirinkimas buvo, kad tilptu i lifta, butu lengvas, lengvai keistusi dalys ir butu patvarus(nereiketu ratu pumpuoti, ar sukti sau galvos, kad nukris kur bevaziuojant). Gavau to ko tikejausi. Aisku butu labai super jei ka nors del amortizacijos sugalvotu, bet galiu pasakyti kad mano vaikas lopsyje miegodavo tik tuomet, kai su Stokku nelygiais keliais vazinedavau (kai kratydavo). Nezinau kodel, gal jam lengviau buvo dujas isleisti kratantis biggrin.gif , nes su pilvu kankinomes iki 6 men.. Kai tik isvaziuodavau i dviraciu taka maniskis tuoj atsibusdavo ir dudas paleisdavo. O kai mamos bijo neva smegenis vaikui sukratys, nu ciavisiska nesamone, nu juk ne taip jau baisiai jis ten kratosi tas vezimas, juk nepaleisite vieno vezimo nuo klano riedeti. Del vezimo aukscio ir vaiko koordinacijos tai net nezinau ka pasakyti, nes mano galva cia buvo visiskas nusisnekejimas.
Ar vezimas vertas tokios kainos - as manau, kad nevertas. Is vis kai paziuri i visus vezimus jie man visi neverti tokiu kainu, nes is principo nieko ten tokio sudetingo juose nera ar ypatingai brangiu detaliu.
Perkant vezima reikia tureti aiskius kriterijus pagal jis turi buti renkamas, o ne i spalva ar dizaina ar mada. Mano atveju atitiko Stokas, as galejau tiek sumoketi, buciau negalejusi, buciau kazkokius kriterijus atmetusi ir pirkusi pigesni.
Kodel juos po metu pardavineja, negaliu pasakyti, zinau seima kurioje 3 vaikai su tuo paciu Stokke uzauginti ir su nepakeistais priekiniais ratais ir viskas tam vezimui gerai, dar 10 vaiku atlaikytu.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 10 26, 18:56)
mano klausimas nebuvo retorinis, tiesiog idomu kas ji naudoja, ar is tikro jis toks labai geras kad tiek moket. nes yra vezimu iki 2000 kuriuos giria ir suprantu uz ka, o cia nelb suprantu. nu bent jau amortizatoriai butu, nes kiek teko matyt, tai vietoj amortizatoriu sedyne siubuoja, ar ne?
dizainas tai grazus, tik man keistas dalykas buvo kad sedyne atsukus i save reik vokeli toki kur kojos isskirtos, gaunas tas pagalys tarp koju, cia vienintele dizaino detale kuri man nepatiko ir dar tas rankinukas ne po ranka, reik apeit vezima kad istraukt ka nors...

ir beje, MUTSY gan aukstas tikrai, ir razus, man patinka tas remas L formos, minimalistinis be visokiu geleziniu vamzdeliu ir sraigtu biggrin.gif

Man, kaip dizainerei, tai aisku uz ka moketi - uz DIZAINA ir inovatyvuma 4u.gif

As manau, kad Jums tuomet geriau nepirkti stokke, nes nusivilsite. Jei matot geresniu vezimaiciu, ir suprantat uz ka moketi - pirkit kitoki ko gero ax.gif
Nera ten amortizacijos jokios, bet lygiam grindiniui uztenka padangu minkstumo tiek, kiek yra. O po ranka galima isigyti papildoma 'rankinuka' 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 10 26, 19:06)
aš iš pradžių irgi labai buvau susižavėjusi Stokke, bet apsistojom ties Mutsy,

as irgi Mutsiu domejausi, galvojau jei stokke atmesim, pirksim sita.. bet gyvai apziurejus, jis man toks biskeli sunkokas pasirode g.gif ta pacia diena teko pastumdyti abu vezimukus, tai nuo stokke jis aisku skiriasi zenkliai, bet siaip visai nieko blush2.gif

QUOTE(Agatka @ 2011 10 26, 19:56)
yra vezimu iki 2000 kuriuos giria ir suprantu uz ka, o cia nelb suprantu. nu bent jau amortizatoriai butu, nes kiek teko matyt, tai vietoj amortizatoriu sedyne siubuoja, ar ne?

Na tai prasom keleta pavyzdeliu, lb.idomu ka jus turite omeny ax.gif 4u.gif

QUOTE(jur12345 @ 2011 10 26, 20:50)
as turiu Stokke,

na mano kriterijai l.panasus i jusu: patogus, lengvas, kompaktiskas, manevringas, aisku ir isvaizda ne paskutinej vietoj:) man ir ta kaina jo siaip nera tokia svarbi, svarbu tik kad patiktu, kad maziukas ir pati gerai jausciaus ir miela malonu vazineti vaikiuka su juo butu..
o jei tiek prisvajojus koks nerealus tas vezimas tektu nusivilt.. unsure.gif
Atsakyti
mamytes, yra viena stumdyti vezima su vaiku ir be jo. kartais i lengvuti vezima isodinus vaika jis ant mazycio slenkscio neuzvaziuoja. cia gal neaktualu stokke, bet aplamai, lygint vezimo vaziavima su vaiku ir be jo bet kokiam vezimui yra didelis skirtumas. aisku perkant lopsiuka, kurio reiks iki 4-6men ir vaiko svoris nedidelis, tai gal mazai itakos turi, bet is praktikos sakau, kad labiausiai reikia sportinuko, sedimo vezimelio, jis ilgiausiai naudojamas ir ji perkant issirinkti bus lengva, kai isodinsit 15kg vaika ir tada stumdysit smile.gif kad iskart su perspektyva pirkt. kitos gal sakysit kad vaikas metuku pradejo vaiksciot ir pilnai uztenka stokke, tada sakysiu kad tikrai nevertas jis su visais priedais tu 5000, nebent jus gyvenat svedijoj ir gaunat ju atlyginima, kur juos perka kaip pas mus tuti. sakykit ot as pavydziu ar taip sakau kad neisgaliu ji nusipirkt, bet ir turedama pinigu, as tureciau daug vezimu ir stokke nebutu pagrindinis.
rasiau del siubuojancios sedynes, nes teko matyt sedinti vaika sportinej daly ir jis tempesi link mamos ir man pasirode kad ta sedyne siubuoja, gal man tik pasirode, bet dar ir dar paziuredama jis vel siubavo ir siubavo kol vaikas neramiai sedejo.
Papildyta:
o del to, kad vaikas geriau miegojo, kai vezimas kratesi, tai jei butu siubuojamas klasikinis vezimas, tai iprastu ir geriau miegotu jei siubuotu. kaip ipratinsit taip ir pamegs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 10 27, 07:37)
mamytes, yra viena stumdyti vezima su vaiku ir be jo. kartais i lengvuti vezima isodinus vaika jis ant mazycio slenkscio neuzvaziuoja. cia gal neaktualu stokke, bet aplamai, lygint vezimo vaziavima su vaiku ir be jo bet kokiam vezimui yra didelis skirtumas. aisku perkant lopsiuka, kurio reiks iki 4-6men ir vaiko svoris nedidelis, tai gal mazai itakos turi, bet is praktikos sakau, kad labiausiai reikia sportinuko, sedimo vezimelio, jis ilgiausiai naudojamas ir ji perkant issirinkti bus lengva, kai isodinsit 15kg vaika ir tada stumdysit smile.gif kad iskart su perspektyva pirkt. kitos gal sakysit kad vaikas metuku pradejo vaiksciot ir pilnai uztenka stokke, tada sakysiu kad tikrai nevertas jis su visais priedais tu 5000, nebent jus gyvenat svedijoj ir gaunat ju atlyginima, kur juos perka kaip pas mus tuti. sakykit ot as pavydziu ar taip sakau kad neisgaliu ji nusipirkt, bet ir turedama pinigu, as tureciau daug vezimu ir stokke nebutu pagrindinis.
rasiau del siubuojancios sedynes, nes teko matyt sedinti vaika sportinej daly ir jis tempesi link mamos ir man pasirode kad ta sedyne siubuoja, gal man tik pasirode, bet dar ir dar paziuredama jis vel siubavo ir siubavo kol vaikas neramiai sedejo.
Papildyta:
o del to, kad vaikas geriau miegojo, kai vezimas kratesi, tai jei butu siubuojamas klasikinis vezimas, tai iprastu ir geriau miegotu jei siubuotu. kaip ipratinsit taip ir pamegs smile.gif

Su pirmuoju turejau (vis dar turiu) ABC design 3TEC - va jis kaip sakote - siubuoja ant didelio amortizatoriaus po sedyne, nes ratai be amortizacijos. Si amortizacija dar didesne nei 'ratine', sakyciau 4u.gif

user posted image

O bet, akdangi si tema vis tik STOKKE - man us ju dizaina negaila bus tiek moketi (aisku, jei negaleciau sau leisti - nemokeciau tiek, nes savo ergonomika jis tiek nelenkia kitu, kiek lenkia kaina.)

Bet as manau, kad cia tieisog jau buna taip, kad 'isimyli' ir nieko tu zmogau protui nebeisakysi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Mes irgi turim si grazuoli thumbup.gif kaina aisku uz dizaina biggrin.gif As turiu klausima, kam lopsio sonuose yra 2 skyles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 10 26, 20:56)
* nes yra vezimu iki 2000 kuriuos giria ir suprantu uz ka, o cia nelb suprantu.
**toki kur kojos isskirtos, gaunas tas pagalys tarp koju, cia vienintele dizaino detale kuri man nepatiko ir dar tas rankinukas ne po ranka, reik apeit vezima kad istraukt ka nors...

* Yra vezimu ir uz 400 lt. kuriuos labai giria... biggrin.gif O kam jums reikia suprast uz ka stokke giria, jei vistiek Jums neaktualus sis modelis? Duokit uzklausima stokke xplory gamintojams, uz ka reik moket tuos 4000. - gal vezimo samata atsius. biggrin.gif
** Tas "pagalys" baisiai toli, kad butu vaikui tarp koju. biggrin.gif Suprantu, kad toki nepasitenkinima rasytu sezona stokke atvazinejusi mama, kurios praktika reali, o dabar tik fantazijos... rolleyes.gif

QUOTE(jur12345 @ 2011 10 26, 21:50)
Perkant vezima reikia tureti aiskius kriterijus pagal jis turi buti renkamas, o ne i spalva ar dizaina ar mada. Mano atveju atitiko Stokas, as galejau tiek sumoketi, buciau negalejusi, buciau kazkokius kriterijus atmetusi ir pirkusi pigesni.

200% drinks_cheers.gif

QUOTE(Agatka @ 2011 10 27, 09:37)
*bet is praktikos sakau, kad labiausiai reikia sportinuko, sedimo vezimelio, jis ilgiausiai naudojamas ir ji perkant issirinkti bus lengva, kai isodinsit 15kg vaika ir tada stumdysit smile.gif kad iskart su perspektyva pirkt.
** ir man pasirode kad ta sedyne siubuoja, gal man tik pasirode, bet dar ir dar paziuredama jis vel siubavo ir siubavo kol vaikas neramiai sedejo.

* Kiekvienos praktika skirtinga. Yra vaiku, kurie isvis nemegsta/nenusedi vezime. Mano praktika sako, kad lopsyje atvazinejom ~7 men. ir 1 metus sportinuke. man vienodai reikalingas buvo tiek lopsys, tiek sportinis.
** doh.gif lotuliukas.gif Norit issiaiskinti ar Jums pasivaideno ar nepasivaideno?! biggrin.gif O koks atsakymas tenkintu? - turbut, kad baisiai siubuoja ir nestabilus ant kuolo pamautas ta sportine dalis?
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2011 10 27, 11:29)
Mes irgi turim si grazuoli  thumbup.gif kaina aisku uz dizaina biggrin.gif As turiu klausima, kam lopsio sonuose yra 2 skyles g.gif

O as niekaip nesupratau kur tos skyles??? g.gif As bandau prisiminti jas, bet enatgaminu... Nors Jus jau antra mans akot apie tas skyles biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2011 10 27, 13:29)
Mes irgi turim si grazuoli  thumbup.gif kaina aisku uz dizaina biggrin.gif As turiu klausima, kam lopsio sonuose yra 2 skyles g.gif

Lopsio sonuose skyles yra perverti nesimo rankenoms, o lopsio dugne - oro cirkuliacijai.
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2011 10 27, 13:29)

jei kalbat apie tas skylutes abejuose sonuose kur yra tos mazutes,tai ten skeciui uzdeti.o tos dideles kiseneles su lipukais rankenom sukist kad nesimatytu
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 10 27, 15:10)
jei kalbat apie tas skylutes abejuose sonuose kur yra tos mazutes,tai ten skeciui uzdeti.o tos dideles kiseneles su lipukais rankenom sukist kad nesimatytu

Va va, as ir pamasciau, kad skeciui, nes skecio neturim blush2.gif
Aciu mamukai 4u.gif
Atsakyti