QUOTE(Agatka @ 2011 10 26, 20:56)
* nes yra vezimu iki 2000 kuriuos giria ir suprantu uz ka, o cia nelb suprantu.
**toki kur kojos isskirtos, gaunas tas pagalys tarp koju, cia vienintele dizaino detale kuri man nepatiko ir dar tas rankinukas ne po ranka, reik apeit vezima kad istraukt ka nors...
* Yra vezimu ir uz 400 lt. kuriuos labai giria...

O kam jums reikia suprast uz ka stokke giria, jei vistiek Jums neaktualus sis modelis? Duokit uzklausima stokke xplory gamintojams, uz ka reik moket tuos 4000. - gal vezimo samata atsius.
** Tas "pagalys" baisiai toli, kad butu vaikui tarp koju.

Suprantu, kad toki nepasitenkinima rasytu sezona stokke atvazinejusi mama, kurios praktika reali, o dabar tik fantazijos...
QUOTE(jur12345 @ 2011 10 26, 21:50)
Perkant vezima reikia tureti aiskius kriterijus pagal jis turi buti renkamas, o ne i spalva ar dizaina ar mada. Mano atveju atitiko Stokas, as galejau tiek sumoketi, buciau negalejusi, buciau kazkokius kriterijus atmetusi ir pirkusi pigesni.
200%
QUOTE(Agatka @ 2011 10 27, 09:37)
*bet is praktikos sakau, kad labiausiai reikia sportinuko, sedimo vezimelio, jis ilgiausiai naudojamas ir ji perkant issirinkti bus lengva, kai isodinsit 15kg vaika ir tada stumdysit

kad iskart su perspektyva pirkt.
** ir man pasirode kad ta sedyne siubuoja, gal man tik pasirode, bet dar ir dar paziuredama jis vel siubavo ir siubavo kol vaikas neramiai sedejo.
* Kiekvienos praktika skirtinga. Yra vaiku, kurie isvis nemegsta/nenusedi vezime. Mano praktika sako, kad lopsyje atvazinejom ~7 men. ir 1 metus sportinuke. man vienodai reikalingas buvo tiek lopsys, tiek sportinis.
**

Norit issiaiskinti ar Jums pasivaideno ar nepasivaideno?!

O koks atsakymas tenkintu? - turbut, kad baisiai siubuoja ir nestabilus ant kuolo pamautas ta sportine dalis?