Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

QUOTE(Nomika @ 2008 08 03, 23:49)
ziemai sito vezimo nepirkciau tikrai, t.y. lopsiukas per daug atviras,

Mano zmogutis kaip tik per ziemos salcius atkeliaus... Is foto, man irgi atrodo tas lopsys vejo perpuciamas, bet saltajam sezonui galima isigyti vokeli - ar naudojate kuri? Kokie atsiliepimai apie tuos vokus? g.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Eit @ 2008 08 04, 06:21)
Mano zmogutis kaip tik per ziemos salcius atkeliaus...  Is foto, man irgi atrodo tas lopsys vejo perpuciamas, bet saltajam sezonui galima isigyti vokeli - ar naudojate kuri? Kokie atsiliepimai apie tuos vokus?  g.gif

ciupinau situos vokelius ir galvoju isigyt ziemai ta su kojytem smile.gif sedimam vezimukui.
Atsakyti
Spali laukiam seimos pagausejimo ir siandien apziurejau drauges STOKKE vezima wub.gif Patiko be galo thumbup.gif
Mamytes, kur jus juos perkat? Gal per e-bay galima uzsisakyti? Nes Lietuvoje tai kaina visu tukstanciu Lt brangiau nei Norvegijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 08 05, 14:31)
Spali laukiam seimos pagausejimo ir siandien apziurejau drauges STOKKE vezima wub.gif Patiko be galo thumbup.gif 
Mamytes, kur jus juos perkat? Gal per e-bay galima uzsisakyti? Nes Lietuvoje tai kaina visu tukstanciu Lt brangiau nei Norvegijoj g.gif

mes pirkom Babycenter Vilniuje Luksio g. prie Banginio 4u.gif
Per e-bay gal ir galimetu, reik ieskot, kas sutiktu siust i Lietuva ir ar nesigaus sus siuntimu tapati kaina, o cia dar ir garantija gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
Stokke futmufa ta su kojytem turim, kol kas dar nesinaudojom, bet manau kad ziema nesals vaikas jame.
Man gar lopsiuke yra vienas nedidukas trukumas, kad jis nera gilus. Ir vaziuokle asmeniskai man sudetingai telpa i masinos bagazine, reikia kokio dzipo geriau..mano bmw3
Atsakyti
jei ka domintu sio modelio vezimukai pigiau prasom i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2008 08 03, 22:49)
drinks_cheers.gif  visada yra ka tobulintis, jis tikrai nera tobulas  mirksiukas.gif ziemai sito vezimo nepirkciau tikrai, t.y. lopsiukas per daug atviras, nors ir yra ta lietaus/vejo apsauga, bet vistiek  ax.gif  o siaip nezinau daugiau, nelabai turiu prie ko prisikabint  g.gif gal nepriekabi esu  bigsmile.gif

Sveikos mergaites, atkeliauja mano Stokke vezimas savaitgali, bet paskaicius jusu komentarus truputi neramu pasidare doh.gif Mano lelyte gims spalio pabaigoje, tai kaip ir visa ziema pries akis blink.gif Uzsisakiau papildomai vokeli, tai gal nesusals tame lopsyje g.gif

QUOTE(Deborah @ 2008 09 15, 22:43)
Stokke futmufa ta su kojytem turim, kol kas dar nesinaudojom, bet manau kad ziema nesals vaikas jame.
Man gar lopsiuke yra vienas nedidukas trukumas, kad jis nera gilus. Ir vaziuokle asmeniskai man sudetingai telpa i masinos bagazine, reikia kokio dzipo geriau..mano bmw3

o man ta vaziuokle tokia kompaktiska intertnete pasirode g.gif Ech, manau kiekviename vezime kokiu nors trukumu yra mirksiukas.gif Bet kol kas jis man numeris first.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 29, 09:53)
Sveikos mergaites, atkeliauja mano Stokke vezimas savaitgali, bet paskaicius jusu komentarus truputi neramu pasidare doh.gif Mano lelyte gims spalio pabaigoje, tai kaip ir visa ziema pries akis blink.gif Uzsisakiau papildomai vokeli, tai gal nesusals tame lopsyje g.gif
o man ta vaziuokle tokia kompaktiska intertnete pasirode g.gif  Ech, manau kiekviename vezime kokiu nors trukumu yra mirksiukas.gif Bet kol kas jis man numeris  first.gif

viskas gerai su tuo vezimu thumbup.gif nepergyvenk. ir mes turim vokeli, idedu ji i lopsi, ir mano vaikutis beveik 5 menesiu kuo puikiausiai telpa. vietos dar yra. vaziuokle irgi telpa, susilanksto labai greit, lengvai ir patogiai, bet pacia vaziuokle italpint man kiek sunkoka i bagazine, na bet daugiau nei 2 min tai nesugaistu laiko... mirksiukas.gif
tas vokas, tai thumbup.gif nesals vaikutis tai 100% mes jau isbandem...lauksim salnu..nes dabar tai per siltas dar jis..nor snuo vejo tai liuks!
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 09 29, 10:09)
viskas gerai su tuo vezimu thumbup.gif  nepergyvenk. ir mes turim vokeli, idedu ji i lopsi, ir mano vaikutis beveik 5 menesiu kuo puikiausiai telpa. vietos dar yra. vaziuokle irgi telpa, susilanksto labai greit, lengvai ir patogiai, bet pacia vaziuokle italpint man kiek sunkoka i bagazine, na bet daugiau nei 2 min tai nesugaistu laiko... mirksiukas.gif
tas vokas, tai  thumbup.gif nesals vaikutis tai 100% mes jau isbandem...lauksim salnu..nes dabar tai per siltas dar jis..nor snuo vejo tai liuks!

Labai labai aciu 4u.gif Nusiraminau, o mes dar prie juros gyvenam, tai dideliu salnu ziema pas mus nelabai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 30, 09:15)
Labai labai aciu 4u.gif  Nusiraminau, o mes dar prie juros gyvenam, tai dideliu salnu ziema pas mus nelabai buna mirksiukas.gif

uztai vejai dideli , ar nia?
na bet kuriuo atveju nesusalsit 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 09 30, 10:35)
uztai vejai dideli , ar nia?
na bet kuriuo atveju nesusalsit 100% thumbup.gif

drinks_cheers.gif be to yra gi puikios lietaus-vejo apsaugos, mums jos labai gerai tarnavo saugantis nuo vejo mirksiukas.gif
Atsakyti
laba wakareli,
Oj as irgi jungiuosi prie sito fan clubelio drinks_cheers.gif
Pawasari turetumem sulaukti gandru, tai zadam pirkti sita karieta thumbup.gif Labai patiko ir wyrui! Mes abu aukstaugiai, tai man super dalykas tas jo aukstis. Pirmajai buwom nusipirke BBC high trek'a - atrode nepamainomas wezimukas, taciau kai pasikeite gywenimo aplinkybes ir pasibaigus wasarai reikia kraustytis wis i kita saly - pasidare gaila wietos bagazineje ji weziotis. Del to antrajam ieskojom patogiai susilankstancio ir daug wietos neuzimancio wezimuko g.gif Kiek ziurejau tai jis gan kompaktiskas !? g.gif
Na del lopsiuku - mes turejom "preliude" lopsi, ir tilpom iki 3.5 men. nes prasidejo ziema ir reikdawo silciau apsirengti ir uzsikloti. Pagal ismatawimus jeigu neklystu tik kad ilgesni 3 cm preliodas, nes STOKKE o pagal ploti tai preliudas dar siauresnis 2 cm, windoo dar labiau nes yra susiaurejimas ties tomis plastikinemis rankenomis kur imontuotos. Lyginu su preliudu, nes pries gerus metus issirinkom didziausia lopsi koki tik radom LT parduotuwese. Na as nekalbu apie uniwersalus (beje kaikuriu uniwersaluju nesiojamo lowelio plotis yra tik 23 cm g.gif ) ir tuos tutis frutis ar pan. ir nenorejom 8 ratu waziuokles schmoll.gif
O del lopsiuko kad jis per daug atwiras ziemai - nemanau nes jeigu bus salciau nei -10 juk nerekomenduojama ejti su mazu klecku i lauka. Be to jei snigs, ar slabdriba bus irgi neisit. Taigi turint ta silta ikloteli i lopsiuka tikrai nebaisi ziema.
Dar norejau pasiklausti mamyciu kurios jau dziaugiates siais fainuoliukais - ar lopseli galima twirtinti masinoje!? g.gif ir gal yra kur nors nurodytas lopsiuko ir waziuokles sworis atskirai!? Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti