Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

QUOTE(omny @ 2008 09 30, 20:10)
laba wakareli,
Oj as irgi jungiuosi prie sito fan clubelio  drinks_cheers.gif
Pawasari turetumem sulaukti gandru, tai zadam pirkti sita karieta  thumbup.gif Labai patiko ir wyrui! Mes abu aukstaugiai, tai man super dalykas tas jo aukstis. Pirmajai buwom nusipirke BBC high trek'a - atrode nepamainomas wezimukas, taciau kai pasikeite gywenimo aplinkybes ir pasibaigus wasarai reikia kraustytis wis i kita saly - pasidare gaila wietos bagazineje ji weziotis. Del to antrajam ieskojom patogiai susilankstancio ir daug wietos neuzimancio wezimuko  g.gif Kiek ziurejau tai jis gan kompaktiskas !?  g.gif 
Na del lopsiuku - mes turejom "preliude" lopsi, ir tilpom iki 3.5 men. nes prasidejo ziema ir reikdawo silciau apsirengti ir uzsikloti. Pagal ismatawimus jeigu neklystu tik kad ilgesni 3 cm preliodas, nes STOKKE o pagal ploti tai preliudas dar siauresnis 2 cm, windoo dar labiau nes yra susiaurejimas ties tomis plastikinemis rankenomis kur imontuotos. Lyginu su preliudu, nes pries gerus metus issirinkom didziausia lopsi koki tik radom LT parduotuwese. Na as nekalbu apie uniwersalus (beje kaikuriu uniwersaluju nesiojamo lowelio plotis yra tik 23 cm  g.gif ) ir tuos tutis frutis ar pan. ir nenorejom 8 ratu waziuokles  schmoll.gif
O del lopsiuko kad jis per daug atwiras ziemai - nemanau nes jeigu bus salciau nei -10 juk nerekomenduojama ejti su mazu klecku i lauka. Be to jei snigs, ar slabdriba bus irgi neisit. Taigi turint ta silta ikloteli i lopsiuka tikrai nebaisi ziema.
Dar norejau pasiklausti mamyciu kurios jau dziaugiates siais fainuoliukais - ar lopseli galima twirtinti masinoje!?  g.gif ir gal yra kur nors nurodytas lopsiuko ir waziuokles sworis atskirai!? Aciu uz info  4u.gif

na nepasakyciau kad vaziuokle neuzima daug vietos, cia juk ne quinny zapp remukas kuris susilanksto i sketuka.
seip mano bagazinej daugiau niekas netelpa..tik stokke vezimo remas ir quinny zapp remas.
lopsiukas sveria isties labai nedaug, pats remas pagrinde sunkesnis. kiek tiksliai sveria nezinau, bandyk ieskotis www.stokke.com gal ten rasi daugiau info.
lopsiukas nesitvirtina spec. dirzais masinoj, bet gi ir nesivesi vaiko lopsiuke..as maxi cosi kedutej vezuosi, jau kaip reikia kur eiti parduotuvej kokioj tai ta kedute greit ant zapp remuko uzsimetu ir viskas, o jau kaip pasivaikscioti..tai tada tenka vaika issiimti is kedutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 09 30, 21:45)
[size=1][/size]

na nepasakyciau kad vaziuokle neuzima daug vietos, cia juk ne quinny zapp remukas kuris susilanksto i sketuka.
seip mano bagazinej daugiau niekas netelpa..tik stokke vezimo remas ir quinny zapp remas.
lopsiukas sveria isties labai nedaug,  pats remas pagrinde sunkesnis. kiek tiksliai sveria nezinau, bandyk ieskotis www.stokke.com gal ten rasi daugiau info.
lopsiukas nesitvirtina spec. dirzais masinoj, bet gi ir nesivesi vaiko lopsiuke..as maxi cosi kedutej vezuosi, jau kaip reikia kur eiti parduotuvej kokioj tai ta kedute greit ant zapp remuko uzsimetu ir viskas, o jau kaip pasivaikscioti..tai tada tenka vaika issiimti is kedutes ax.gif

g.gif o jeigu nepaslaptis i kokia bagazine jus talpinat sawaji wezimuka g.gif Na as lyginu su High treku tai man jis atrodo siauresnis ir protingai susilankstantis na kad sedima dalis i widu "isilanksto" blush2.gif Na bet lopsys juk nesusilanksto taip kaip sedima dalis i ta rema blink.gif o pas mus jau wiena lialia wazinejasi ant galines sedynes sawo kresle taigi bandau issiwaizduoti kaip reiks sutalpinti wiska - 2 auto kedutes ir lopsi g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 09 30, 21:07)
g.gif  o jeigu nepaslaptis i kokia bagazine jus talpinat sawaji wezimuka  g.gif  Na as lyginu su High treku tai man jis atrodo siauresnis ir protingai susilankstantis na kad sedima dalis i widu "isilanksto"  blush2.gif Na bet lopsys juk nesusilanksto taip kaip sedima dalis i ta rema  blink.gif  o pas mus jau wiena lialia wazinejasi ant galines sedynes sawo kresle taigi bandau issiwaizduoti kaip reiks sutalpinti wiska - 2 auto kedutes ir lopsi  g.gif  doh.gif

pas mane situacija tokia kaip ir tavo. dukrai 3 metai, masinos gale jau viena auto kedute yra. mirksiukas.gif
taigi pasakoju..kaip mano masina pakrauta atrodo.
mano auto yra 3 BMW, gale dukros auto kedute chicco. leliukas vezamas irgi auto kedutej maxi cosi. lopsiuka veziojuosi ant priekines sedynes..taip kazkaip sutalpinu. bagazinej stokke remas, ir dar quinny zapp remukas. vyrui masinoj ner vietos. lotuliukas.gif
jei vaziuoju su vyro masina 5BMW, situacija ta pati. doh.gif
cia nupasakojau situacoija jei as viena vaziuoju su dviem vaikais. bet buna juk kad kartu visa seima vaziuojam t.y. tetis, as, ir vaikai. tai tada buna taip.
dukra sedi savo auto kedutej, leliukas maxi cosi per vidury galines sedynes, as salia taip pat gale sedziu, o priekyje tetis ir lopsiukas doh.gif
as jau 100 kartu vyrui sakiau kad reikia masinos su didele bagazine doh.gif reikia autobuso ar dzipo nu kazko..nes jei keturiese vaziuojam tai amzinai susigrude. vasara i palanga vaziuodavom kortezu..vyras prieky as is paskos pasidaline po viena vaika ir prisikrove mantos doh.gif

nezinau kaip kitos gabena stokke su masinom...gerai butu kad pasipasakotu...gal as kazka ne taip darau g.gif arba nemoku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 09 30, 22:30)
pas mane situacija tokia kaip ir tavo. dukrai 3 metai, masinos gale jau viena auto kedute yra. mirksiukas.gif
taigi pasakoju..kaip mano masina pakrauta atrodo.
mano auto yra 3 BMW, gale dukros auto kedute chicco. leliukas vezamas irgi auto kedutej maxi cosi. lopsiuka veziojuosi ant priekines sedynes..taip kazkaip sutalpinu. bagazinej stokke remas, ir dar quinny zapp remukas. vyrui masinoj ner vietos. lotuliukas.gif
jei vaziuoju su vyro masina 5BMW, situacija ta pati. doh.gif
cia nupasakojau situacoija jei as viena vaziuoju su dviem vaikais. bet buna juk kad kartu visa seima vaziuojam t.y. tetis, as, ir vaikai. tai tada buna taip.
dukra sedi savo auto kedutej, leliukas maxi cosi per vidury galines sedynes, as salia taip pat gale sedziu, o priekyje tetis ir lopsiukas doh.gif
as jau 100 kartu vyrui sakiau kad reikia masinos su didele bagazine doh.gif reikia autobuso ar dzipo nu kazko..nes jei keturiese vaziuojam tai amzinai susigrude. vasara i palanga vaziuodavom kortezu..vyras prieky as is paskos pasidaline po viena vaika ir prisikrove mantos doh.gif

nezinau kaip kitos gabena stokke su masinom...gerai butu kad pasipasakotu...gal as kazka ne taip darau g.gif arba nemoku cool.gif

Sveikues, vakar sulaukiau savo Stokker'iuko wub.gif , is kart isbandziau vieta bagazineje, na pas mane A8, tai ir remas ir lopsys ir dukros vezimelis su visa kita manta telpa ir dar maximos produktu pasikraunu mirksiukas.gif Pas vyra 5 bmw, tai turbut situacija bus identiska kaip pas Deborah g.gif
Pats vezimelis pirma ispudi paliko thumbup.gif
Atsakyti
Ikisiu trigrasi. Stokke tikrai isskirtinis vezimelis thumbup.gif . Tik vat vienas pastebejimas. Gana daznai tenka pamatyti viena toki vezimeli stumiancia pagyvenusia moteriske- gal mociute, gal aukle. Moteriske labai paprasta, o vezimas toks ultra super duper modernas. Tai, zinokit, mociutes ir vezimuko derinukas atrodo truputi komiskai... unsure.gif

Zodziu, padariau tokia isvada- jei jau turi toki vezima, tai stumdyk ji pati (jei esi neapsileidusi ir idomi natura, tai labai tiks), arba bent aprenk mociute kaip Anna Piaggi. Ir ismokyk ja jaustis laisvai su tokiu daiktu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 10 01, 09:49)
Sveikues, vakar sulaukiau savo Stokker'iuko wub.gif , is kart isbandziau vieta bagazineje, na pas mane A8, tai ir remas ir lopsys ir dukros vezimelis su visa kita manta telpa ir dar maximos produktu pasikraunu mirksiukas.gif Pas vyra 5 bmw, tai turbut situacija bus identiska kaip pas Deborah g.gif
Pats vezimelis pirma ispudi paliko thumbup.gif

vat i A8 bagazine tai tikiu kad be problemu telpa.
kokia spalvyte vezimuko..
pvz. turiu tokia ideja..galetumem kurios lelius vezinat su stokke ideti po viena nuotraukyte: vaikutis + stokke..idomu butu paziureti, kaip leliai karietose atrodo!
as pradedu ax.gif
user posted image
kai buvo kiek siltesnis oras isbandem sportine dali. tai vaikas beveik kiek buvom lauke (apie 2 val) nemiegojo, viskas idomu, ziurinejo, dairesi i soniukus thumbup.gif is ausktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 01, 14:10)
vat i A8 bagazine tai tikiu kad be problemu telpa.
kokia spalvyte vezimuko..
pvz. turiu tokia ideja..galetumem kurios lelius vezinat su stokke ideti po viena nuotraukyte: vaikutis + stokke..idomu butu paziureti, kaip leliai karietose atrodo!
as pradedu ax.gif
user posted image
kai buvo kiek siltesnis oras isbandem sportine dali. tai vaikas beveik kiek buvom lauke (apie 2 val) nemiegojo, viskas idomu, ziurinejo, dairesi i soniukus thumbup.gif  is ausktai thumbup.gif

wub.gif Kaip graziai atrodo, butinai ir mes pasirodysim, tik, kad dar pilve gyvenam biggrin.gif , o spalvyte pas mus tokia smelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 10 01, 15:59)
wub.gif Kaip graziai atrodo, butinai ir mes pasirodysim, tik, kad dar pilve gyvenam biggrin.gif , o spalvyte pas mus tokia smelio  4u.gif

tai tokia kaip mano sportines dalies?musu lopsiukas turkio spalvytes.kita diena ikelsiu foto su lopsiuku.
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 01, 17:17)
tai tokia kaip mano sportines dalies?musu lopsiukas turkio spalvytes.kita diena ikelsiu foto su lopsiuku.

Niu wa ka tik gawau atsakyma i kita klausima clap.gif Pasirodo galima keisti spalwas, t.y. lopsiukas wienoks sportine dalis kitokia. Man ta turkio spalwyte wub.gif wub.gif wub.gif Tik kazkaip galwoju ar nenusibos wisas komplektas toks pats g.gif

g.gif Dabar suku galwa kaip su tuo sutalpinimu g.gif Wasara keisim auto tai jau iskarto nusiteikem ieskoti su kuo didesne bagazine, nes kas metai turim 2 keliones ~ 3000 km tai wiska susitalpinti doh.gif

Oj butu labai faina pamatyti gywas foto wezimuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 10 01, 19:29)
Niu wa ka tik gawau atsakyma i kita klausima  clap.gif Pasirodo galima keisti spalwas, t.y. lopsiukas wienoks sportine dalis kitokia. Man ta turkio spalwyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tik kazkaip galwoju ar nenusibos wisas komplektas toks pats  g.gif

g.gif  Dabar suku galwa kaip su tuo sutalpinimu  g.gif  Wasara keisim auto tai jau iskarto nusiteikem ieskoti su kuo didesne bagazine, nes kas metai turim 2 keliones ~ 3000 km tai wiska susitalpinti  doh.gif 

Oj butu labai faina pamatyti gywas foto wezimuku  thumbup.gif

taip galima kad lopsiukas butu vienos spalvos, o sportine dalis kitos spalvos, tik perspeju, kad ta tasyte, kur tvirtinas ant to "padekliuko" bus tokios spalvos, kokios ir sportine dalis. nes ji komplekte su sportine dalim, o ne su lopsiu. mirksiukas.gif
kaip fainai, kad keliaujat daug, bet su masina musu seimos nenuvarysi toliau nei is kauno i nida ar palanga doh.gif mes tik skrendam blush2.gif vyras nemegsta ilgai vairuot. man atsibosta sedet ir ziuret i kelia..o dar vaikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 01, 21:11)
taip galima kad lopsiukas butu vienos spalvos, o sportine dalis kitos spalvos, tik perspeju, kad ta tasyte, kur tvirtinas ant to "padekliuko" bus tokios spalvos, kokios ir sportine dalis. nes ji komplekte su sportine dalim, o ne su lopsiu. mirksiukas.gif
kaip fainai, kad keliaujat daug, bet su masina musu seimos nenuvarysi toliau nei is kauno i nida ar palanga doh.gif  mes tik skrendam blush2.gif vyras nemegsta ilgai vairuot. man atsibosta sedet ir ziuret i kelia..o dar vaikai ax.gif

Na tokios gywenimo aplinkybes. Nelabai priskraidysi + dar auau turim ir mantos nemazai reik weztis o cia dar bus antras kleckas g.gif O sakykit ka esat isigijusios is tu siulomu priedu? Mane domintu ju kainytes LT, nes turiu galimybe pirkti ne LT tai noriu apsisniukstineti kas kur ir uz kiek blush2.gif Labiausiai tai domintu situ daiktuku kainytes LT
Plonesnio ir storesnio miegmaisiuku i lopseli, bei to i sportinuka. Tasytes kuri twirtinasi sale rankenos, ir adapteriai nesioklei!?

Cia ziurinejau stokke.com puslapi ir nelabai supratau kodel twirtinamieji dirzai sedimajai daliai parduodami atskirai g.gif ir tas uzdangaliukas lopselio? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 01, 16:17)

Man tavo spalvyte balta pasirode g.gif

QUOTE(omny @ 2008 10 01, 21:20)
Na tokios gywenimo aplinkybes. Nelabai priskraidysi + dar auau turim ir mantos nemazai reik weztis o cia dar bus antras kleckas   g.gif  O sakykit ka esat isigijusios is tu siulomu priedu? Mane domintu ju kainytes LT, nes turiu galimybe pirkti ne LT tai noriu apsisniukstineti kas kur ir uz kiek  blush2.gif Labiausiai tai domintu situ daiktuku kainytes LT
Plonesnio ir storesnio miegmaisiuku i lopseli, bei to i sportinuka. Tasytes kuri twirtinasi sale rankenos, ir adapteriai nesioklei!?

Cia ziurinejau stokke.com puslapi ir nelabai supratau kodel twirtinamieji dirzai sedimajai daliai parduodami atskirai  g.gif ir tas uzdangaliukas lopselio?  g.gif

As irgi pirkau ne LT, pas mane kelis men. devetas, o ieina lopsys, sportine dalis, pirkiniu tasyte, dar viena tasyte (tokia kuprine - changing bag), sketis, siltas vokelis, apsaugos nuo uodu ir lietaus 4u.gif Tik va uzdangalo jokio ant lopsiuko nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 02 spalio 2008 - 10:25