QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 16, 09:21)
Sakykite man mielosios, tai kadangi tema vadinasi Nestumo pirmi pozymiai, tai nuo kada jie pasireiskia.
Mes kai planavom, tai as jauciau visokius pozymius, ir vis mmm ateidavo. O kai viena karta aplanke stebuklas, po metu planavimo, tai ka as zinau, ar kazkas kitokio buvo...Krutine man jautresne budavo kai mmm laukdavau, o ta karta isjautrejo jau suznojus kad laukiuosi, na, truputi buvo jautri, bet nedaug; viena diena pajauciau ta mistini metalo skoni, tai kai vyrui pasakiau, tai sako, kad pagal mano pozymius tai ir jis nescias gali buti

, ir 31 c.d. pasidariau testuka, siaip sau, nes kaip tik buvo atostogu pradzia, ir pamaniau, jei bus, tai bus dziaugsmo visom atostogom...Ir ka, labai labai neryski juostele, kuri manes visai neitikino, nenorejau tusciai apsidziaugti, tik vyliausi...TA pacia diena nulekiau kraujuko daryt, ir po poros valandu buvo atsakymas, kad jau nestumas 1,5 savaites. KAip tik ta menesi pagal mano vaisingu dienu skaiciavimus, turejo buti jau velu pastoti, bet va, pasirodo, stebuklas aplanko kai maziau tikiesi ir nustoji galvoti, kad viska gali suplanuoti, ir ne viskas nuo musu priklauso...Beje, kai tik suzinojau, prasidejo lengvas toks sleikstuliukas ir niekur nieko, kuris karts nuo karto lydejo pora menesiu, bet niekada rimtai nepykino...