Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

Ar man pasitikėti testu? O gal nuvažiuoti ir pasidaryti kraujo tyrimą? kaip manote jis jau parodytų? Ar laukti mm, kurios anksčiauisiai gali man prasidėti lapkričio 19 d., nes ciklas yra labai nereguliarus ir ilgas g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
[/quote]

As tai pasidaryciau kraujo tyrima. Kai ji dariausi, reikejo kad butu nestumo galimo bent savaite. Tad tau manau jau pakaktu tu praejusiu dienu..
Atsakyti
QUOTE(KAROLIUKAS80 @ 2007 11 14, 10:56)
Ar man pasitikėti testu? O gal nuvažiuoti ir pasidaryti kraujo tyrimą? kaip manote jis jau parodytų? Ar laukti mm, kurios anksčiauisiai gali man prasidėti lapkričio 19 d., nes ciklas yra labai nereguliarus ir ilgas  g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Is savosios patirties galiu pasakyti - kad skubeti niekur neverta! Vat ir as atidaviau tyrimui krauja nes nestas I rode o mm velavo, atsakymai turi buti siandien, o vakar vakare atejo mm.... doh.gif doh.gif
Taigi - manau kad planavimo periodas turi buti RAMYBE ir tik tai svarbu - jei pavyko tai suzinosit veliau ar anksciau, o NT neigiami tik stresa varo, ir kai mm dar nera - vis tiek tikiesi, kad esi nestuke.gif ir tik tas blogietis testas nerodo schmoll.gif
Gi jei yra leliukas jis niekur nepabegs!!!! wub.gif 4u.gif Nepriklausomai nuo to ar 5, 10 ar ne vieno testuko ar kraujo tyrimo nedarysit! tongue.gif
Neskubeti ir nepergyventi - stai ko reikia planuojan, o ne apsiginklavimo testais -jie nieko nepakeis - o vat stresai gali ir neigiamos itakos tureti! g.gif
Cia kazkas rase kad mes rukyti jei susinos kad pastojo unsure.gif - manau kad planuojant jau pats metas mesti rukyti!!! - o ne suzinojus kad nestuke.gif !!!
Aisku, kiekvienas kaupiam savo asmenine patirti - bet as jau zinau, kad antra bandymu menesi stengsiuosi buti kuo ramesne ir megausiuosi laisva meile wub.gif o zirniukas ateis kai jam bus laikas ir musu panika nei pades nei paskubins! drinks_cheers.gif
Taigi - ramybes visoms, vilties ir tikejimo! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 14 lapkričio 2007 - 11:34
Labai ačiū visoms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!! Jūs teisios - nereikia be reikalo nervintis, nes tai tik viską pablogina. Vaikutis ateis tada kai jam bus laikas bigsmile.gif ir mes visos anksčiau ar vėliau džiaugsimės nestuke.gif SĖKMĖS VISOMS thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Sakykit, ar gali pasikeisti slapimo kvapas pastojus, jei dar tik 8-10 dpo? Specialiai neuostau lotuliukas.gif bet tiesiog jauciasi... kazkaip sustiprejes tas aitrumas, man atrodo.
Atsakyti
sveikos merginos,
mano situacija tokia mm nera jau gera sav, nors budavo tikslios kaip laikrodis. kai buvo laikas mm, jauciau visus ju simtomus, dabar viskas lyg ir praejo tik kartais pamaudzia pilvo apacia. dariausi testa - neigiamas. siandien pykino ir suko vidurius, kartai saldytuva praryciau, o kartais net nenoriu paziureti.
ka manot?
Atsakyti
Sakykite man mielosios, tai kadangi tema vadinasi Nestumo pirmi pozymiai, tai nuo kada jie pasireiskia.
Jau issiaiskinau, kad kita diena po smileysex.gif ju dar nesijaucia. Ok, tinka. O tada kada jau pradeda jaustis? Nes jei jie jauciasi po daugiau nei 10 dienu, tai ner ko tu pozymiu kaip ir laukti, juk jau ir testa galima darytis tiek NT tiek kraujo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 16, 10:21)
Sakykite man mielosios, tai kadangi tema vadinasi Nestumo pirmi pozymiai, tai nuo kada jie pasireiskia.
Jau issiaiskinau, kad kita diena po  smileysex.gif ju dar nesijaucia. Ok, tinka. O tada kada jau pradeda jaustis? Nes jei jie jauciasi po daugiau nei 10 dienu, tai ner ko tu pozymiu kaip ir laukti, juk jau ir testa galima darytis tiek NT tiek kraujo....  g.gif

Sveikute, taip tu pozymiu kaip ir nesimato-nesijaucia. Cia greiciau mistika prasideda,- ka jauti, kaip jauti. Aisku, jei pasitvirtins tavo nestuke.gif pirmuju dienu keistieji potyriai (kvapas, skonis, sapnas ar pan.) galesi drasiai sakyti, kad savo vaikeli pajautei tik uzsimezgusi smile.gif. Tad prisiminkim ka jautem tas 10 dienu, o po testo ir zinosim ar tai buvo mistika ar realybe smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 16, 09:21)

Mes kai planavom, tai as jauciau visokius pozymius, ir vis mmm ateidavo. O kai viena karta aplanke stebuklas, po metu planavimo, tai ka as zinau, ar kazkas kitokio buvo...Krutine man jautresne budavo kai mmm laukdavau, o ta karta isjautrejo jau suznojus kad laukiuosi, na, truputi buvo jautri, bet nedaug; viena diena pajauciau ta mistini metalo skoni, tai kai vyrui pasakiau, tai sako, kad pagal mano pozymius tai ir jis nescias gali buti lotuliukas.gif , ir 31 c.d. pasidariau testuka, siaip sau, nes kaip tik buvo atostogu pradzia, ir pamaniau, jei bus, tai bus dziaugsmo visom atostogom...Ir ka, labai labai neryski juostele, kuri manes visai neitikino, nenorejau tusciai apsidziaugti, tik vyliausi...TA pacia diena nulekiau kraujuko daryt, ir po poros valandu buvo atsakymas, kad jau nestumas 1,5 savaites. KAip tik ta menesi pagal mano vaisingu dienu skaiciavimus, turejo buti jau velu pastoti, bet va, pasirodo, stebuklas aplanko kai maziau tikiesi ir nustoji galvoti, kad viska gali suplanuoti, ir ne viskas nuo musu priklauso...Beje, kai tik suzinojau, prasidejo lengvas toks sleikstuliukas ir niekur nieko, kuris karts nuo karto lydejo pora menesiu, bet niekada rimtai nepykino...
Atsakyti
Na ka, tada vadinasi iseina geriausia ir greiciausias budas suzinoti ar nestuke.gif ar ne,- tik nestumo ar kraujo testas. Kaip suprantu, anksciau nieko nepavyks suzinoti... Siaip, tas desimt dienu palaukti nieko baisaus, bet kad jei zinotum kaip yra gal labiau pasisaugotum, sunkiau nekeltum namus tvarkydama ar kaip tik nevengtum audringo draugu vakarelio.. Nes dabar nei paleistas nei pakartas blink.gif laugh.gif Na kagi, planuojam laukiam ir tikimes toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 18, 13:22)
Na ka, tada vadinasi iseina geriausia ir greiciausias budas suzinoti ar  nestuke.gif  ar ne,- tik nestumo ar kraujo testas. Kaip suprantu, anksciau nieko nepavyks suzinoti... Siaip, tas desimt dienu palaukti nieko baisaus, bet kad jei zinotum kaip yra gal labiau pasisaugotum, sunkiau nekeltum namus tvarkydama ar kaip tik nevengtum audringo draugu vakarelio.. Nes dabar nei paleistas nei pakartas  blink.gif  laugh.gif Na kagi, planuojam laukiam ir tikimes toliau  4u.gif

Patikek, svorio kilnojimai ar namu ruosa tikrai nepakenks, alkoholio priveng, bet jsi irgi nepakenks...
As sportavau visa laika iki kol pasidariau testa, t.y. nestumas buvo jau 5.5 sav. smile.gif Nieko nepakenke nei atsilenkimai, nei siaip intensyvios treniruotes... Tiesiog buvo taip, jog pati pajauciau, kad neuztenka jegu ismint 30 min su tam tikru intensyvumu, tad mazinau tempus, mazinau svorius, nes tiesiog buvo sunku... ir nieko, berods leliukui tai nepakenke smile.gif
beje, net dabar (pries kokias 4 dienas) buvau nesciuju treniruotej ir darem pratimus pilvo presui 4u.gif Tad laukit ramiai - jei bus lemta leliukui ateit i pasauli, nepakenks jam niekas thumbup.gif
Atsakyti
Nu zinokit nezinau kas dedasi...
Vaisingos dienos mazdaug paskutines sios trys, ovuliacija taip pat testas dabar rodo, tad su vyru aktyviai stengiames kviestis gandrus. Pozymiams nestumo, gaunasi kaip ir anksti. Taciau nesuprantu, maudzia pilva kaip pries menesines. Niekada tokio maudimo nebuvo. Tarsi menesiniu maudimas, bet gal kiek auksciau. Per menesines skauda zemiau pilvo apacia nei dabar. Protas sako, kad cia negali buti susije, taciau o gal? Ar jums taip nebuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 11 18, 15:40)
Patikek, svorio kilnojimai ar namu ruosa tikrai nepakenks, alkoholio priveng, bet jsi irgi nepakenks...
As sportavau visa laika iki kol pasidariau testa, t.y. nestumas buvo jau 5.5 sav. smile.gif Nieko nepakenke nei atsilenkimai, nei siaip intensyvios treniruotes... Tiesiog buvo taip, jog pati pajauciau, kad neuztenka jegu ismint 30 min su tam tikru intensyvumu, tad mazinau tempus, mazinau svorius, nes tiesiog buvo sunku... ir nieko, berods leliukui tai nepakenke smile.gif
beje, net dabar (pries kokias 4 dienas) buvau nesciuju treniruotej ir darem pratimus pilvo presui  4u.gif  Tad laukit ramiai - jei bus lemta leliukui ateit i pasauli, nepakenks jam niekas  thumbup.gif

O kokius pratimukus galima daryt nesciosioms smile.gif noreciau namuose biski pasportuot, bet nzn kokius pratimukus galima o kokiu negalima daryt , kad nepakenkciau paskui mazyliui g.gif 4u.gif
Atsakyti