QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 19, 10:44)
Tai tu pas daktare ejai kai nesulaukei mms.... ar anksciau dar?
Man idomu del to,kad eisiu pas ginekologe (o vaisingos dienos jau praejuisios) ar daktare jau galetu matyt nestuma taip anksti

irgi sunkumas pilve, labai jautri pasidariau, vyras sako... ar tik nebusiu pastojusi
o kiek buvo laiko praeje nuo paskutiniu menesiniu,kai ejai pas daktare?
AS irgi cia atejau paskaityt ir pasidomet kokie tie pirmieji pozymiai, kada jie pasireiskia, bet cia labai daug kalbejimo ne ta tema
NEs suprantu,kad kai jau veluoja MMS kelias dienas ir pasidarai testa - tai tie pozymiai jau ne tokie svarbus, nes ir taip jau gali speti,kad pastojai.
JUK LABIAUSIAI SMALSU ir nekantru... viduryje ciklo ar likus kelioms dienoms iki mms...
Tada mastai kokie pozymiai galetu isduoti nestuma.........
Ir man dar idomu, tas daznas lakstymas i wc.. buna nestumo pradzioje (iki 4sav)

ar kaip? nes tiksliau zinau,kad nesciosios begioja i wc,kai vaisius jau buna didelis ir spaudzia slapimo pusle (bet tai cia jau nestumo vidury ar i pabaiga)
o tokie pajuokavimai...kad pagrindinis pozymis- netelpantis pilvas i kelnes....
Labai teisingai pastebėta

cia daug kur SM šnekama ne į temą kuri paskelbta, bet suprantu jus, mergaites, kad pasiplepėti čia smagu, pasiguosti tiesiog būtina, o patarimų gauti visai ne prošalį

Tik nereikia jų priimti už "gryną pinigą" nes tie simptomai kaip matau iš visų pasisakymų yra labai skirtingi kiekvienai, nors kartu ir labai panašūs

Vat ir aš nebeišsikenčiau ir nutariau pasisakyti

Man ovuliacija įvyko 13 šio mėnesio dieną, tai dvi dienas prieš tai su vyru "darbavomės", o paskui taip jau gavosi, kad "pasidarbuoti" nebeišėjo. Bet toliau sau laimingai gyvenome, o aš po ovuliacijos kažkur 3 dieną pradėjau jausti nežmoniškus pakitimus nuotaikų, pilvo tempimą, vėliau pereinantį į dilgčiojimus pilvo apačioje, bet daugiausia dešinėje pusėje, kur ir jautėsi kad įvyko Ovuliacija. Šių skausmų nepriėmiau kaip ovuliacinių, nes juos labai panašius pajaučiau dar iki įvykstant jai, taigi, viskas ėjosi kaip pagal grafiką. Apie 4 d. po ovuliacijos pradėjo skaudėti krūtinę, tapo jautri ir padidėjusi, skausmas pilve nesiliauna iki šiol tik su tarpais ir kada mažiau kada daugiau, galvos skausmai nežymūs pasijaučia, labai norisi miego ir daug greičiau pavargstu. Kai kurie iš šių požymių man būna per PMS, bet man mmm dar tik lapkričio 27d., o pojūčiai pasireiškė jau 15d., taip anksti man to nebūdavo, taip pat niekad nėra krėtęs šaltis per PMS, tad man tai ženklas kad kažkas galbūt pas mane "kabinasi"

nusprendžiau vakar pasidaryti testuką, na ir ką....jis neigiamas, bet dar ir anksti buvo gal, juk tik 8 d. po ovuliacijos, vyras baisiai nekantrauja, bet vis man liepia neprisisvajoti, nes galiu nusivilti... bet man kažkaip keista čia viskas atrodo, nes BT kaip niekad man labai gražiai šį mėnesį kilo, aiškiai duodama suprast kada įvyko ovuliacija, toliau kildama nešokinėjo kaip visad ir tolygiai pakilusi dabar pastoviai laikosi 37C, bet nei krust į viršų... sakau gal dar anksti.... na, pabandysiu dar atlikti vieną testuką ryt arba poryt, gal koks vaiduokliukas išlys..... Aš ir iš pirmo testuko sugebėjau baltam fone įžvelgt visišką vaiduoklį, tik ilgai pažiūrėjus

bet aišku, čia jau reiškiasi psichologinis nėštumas, kai bet koks dūris pilve ar šone rodosi kaip nėštumas....

o taip to žirniuko jau norisi.... 4 mėnesius bandom ir nieko....