Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 18, 21:49)
O kokius pratimukus galima daryt nesciosioms smile.gif noreciau namuose biski pasportuot, bet nzn kokius pratimukus galima o kokiu negalima daryt , kad nepakenkciau paskui mazyliui  g.gif  4u.gif

Na, as pirmaji nestumo trimestra nerizikuociau, ypac namie smile.gif
Baseine mes darom daug ka rankom ir kojom, o salej darem labai daug kojom, ir presui (virsutiniam), ir pasivaiksciojom keturiom, bet cia veliau pataria, ne pacioj pradzioj. O siaip kazkiek pratimu yra Nestumo biblijoj, gal turi sia knyga? Ten nugaros skausmams apmazinti ir panasus, manau, juos galetum ir namie daryt smile.gif
Bet pati nesavivaliauk g.gif
Atsakyti
Dar vistiek neduodu ramybes su savo anuo klausimus... 4u.gif Ar gali buti pilvuko pamaudenimai jei nestumas iki 5 dienu. Taip pat krutine pasidare jautri. Pries menesines buna jautri pati krutine, bet netaip speneliai. O dabar jautrus tik jie... Kas cia per stebuklai?
Bijau nusiteikti i vienokia ar kitokia puse, kol testui dar aknsti, taciau ar gali buti pozymiai taip anklsti?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 11 06, 08:57)
as jau sulaukiau testuko patvirtinimo.  thumbup.gif  pagal nestumo kalendoriu mums turetu buti apie 4 savaites.  nestuke.gif   tik labai keista, pilvukas issiputes is vidaus ly buciau gerai prisikirtusi, kazkoks sunkumas visam organizme.  doh.gif  nezinau nei ka galvoti, normalu tai ar ne.  g.gif  blush2.gif

Tai tu pas daktare ejai kai nesulaukei mms.... ar anksciau dar? ax.gif
Man idomu del to,kad eisiu pas ginekologe (o vaisingos dienos jau praejuisios) ar daktare jau galetu matyt nestuma taip anksti g.gif irgi sunkumas pilve, labai jautri pasidariau, vyras sako... ar tik nebusiu pastojusi blush2.gif

QUOTE(millagra @ 2007 11 06, 19:08)
sveikutes visos smile.gif
klausykit ka reiskia kai ginekologe pasako: panasu kad laukiates, pasirodykite po 4 dienu. ar tai reiskia kad laukiuosi ar ji dar nezino tiksliai?

o kiek buvo laiko praeje nuo paskutiniu menesiniu,kai ejai pas daktare?

QUOTE(KAROLIUKAS80 @ 2007 11 13, 14:03)
Sveikutes easamos ir busimos  nestuke.gif ,
kaip pastebejau tema vadinasi "pirmieji nestumo pozymiai", bet vis joje nerandu, kad juos kas nors aprasytu: ka jus jauciate, nuo kada ir ar tie pozymiai pasitvirtino? o mes vis nuklystame nuo temos. tikiuosi ne as viena cia ieskau atsaymu i tokius klausimus? blush2.gif

AS irgi cia atejau paskaityt ir pasidomet kokie tie pirmieji pozymiai, kada jie pasireiskia, bet cia labai daug kalbejimo ne ta tema blush2.gif

NEs suprantu,kad kai jau veluoja MMS kelias dienas ir pasidarai testa - tai tie pozymiai jau ne tokie svarbus, nes ir taip jau gali speti,kad pastojai.
JUK LABIAUSIAI SMALSU ir nekantru... viduryje ciklo ar likus kelioms dienoms iki mms... ax.gif
Tada mastai kokie pozymiai galetu isduoti nestuma.........

Ir man dar idomu, tas daznas lakstymas i wc.. buna nestumo pradzioje (iki 4sav) g.gif ar kaip? nes tiksliau zinau,kad nesciosios begioja i wc,kai vaisius jau buna didelis ir spaudzia slapimo pusle (bet tai cia jau nestumo vidury ar i pabaiga)

o tokie pajuokavimai...kad pagrindinis pozymis- netelpantis pilvas i kelnes.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 19 lapkričio 2007 - 09:44
Man abu kartus pirmas pozymis buvo didelis noras kazkurio produkto..
Kai pirmos lelytes laukiau - baisiai uzsimanius buvau tokiu krekeriu suriu,
dabar - tiesiog seile tysdavo pagalvojus apie kepta duona su suriu blush2.gif daugiau jokiu pozymiu nepastebejau, taigi kitakart jei ko nors be proto uzsimanysiu jau zinosiu kad vel nestuke.gif lotuliukas.gif
nes paskaiciavus tie kiesti norai atsirado tik pastojus, savaites begyje gal rolleyes.gif
Atsakyti
man tai sampano norisi... bet nzn ar cia keistas pozymis (as ir taip megstu sampana ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 11 18, 22:34)
Na, as pirmaji nestumo trimestra nerizikuociau, ypac namie smile.gif
Baseine mes darom daug ka rankom ir kojom, o salej darem labai daug kojom, ir presui (virsutiniam), ir pasivaiksciojom keturiom, bet cia veliau pataria, ne pacioj pradzioj. O siaip kazkiek pratimu yra Nestumo biblijoj, gal turi sia knyga? Ten nugaros skausmams apmazinti ir panasus, manau, juos galetum ir namie daryt smile.gif
Bet pati nesavivaliauk  g.gif

Aciukas tau uz patarimus, tada teks dar nesportuot, augint lasinukus ir tiek biggrin.gif Nu ne "nestumo biblijos neturiu" , nes neradau pirkti, as turiu "motinos ir vaiko knyga" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 19, 10:44)
AS irgi cia atejau paskaityt ir pasidomet kokie tie pirmieji pozymiai, kada jie pasireiskia, bet cia labai daug kalbejimo ne ta tema  blush2.gif

pirmiausia nuojauta aplanke, pasidariau testuka dar pries mmm ir nieko, o po to kai neprasidejo mmm vel testuka pasidariau, kuris jau rode vaiduokliua, po dar keliu dienu net testukas nebeabejojo. na ir savijauta dar pries mmm buvo kazkokia keista labai jau greit pavagdavau, siaubingai imdavo miegas, atluzti vidury dienos, oro trukumas. Na vyksta kazkas tokio, ko nebudavo. Kiekvienai skirtingai, bet tikrai pajausi, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 11 20, 09:29)
pirmiausia nuojauta aplanke, pasidariau testuka dar pries mmm ir nieko, o po to kai neprasidejo mmm vel testuka pasidariau, kuris jau rode vaiduokliua, po dar keliu dienu net testukas nebeabejojo. na ir savijauta dar pries mmm buvo kazkokia keista labai jau greit pavagdavau, siaubingai imdavo miegas, atluzti vidury dienos, oro trukumas. Na vyksta kazkas tokio, ko nebudavo. Kiekvienai skirtingai, bet tikrai pajausi, kad kazkas ne taip.

OI,kaip laukiu kazkokio zenklo... kad jau galetu buti angeliukas-zirniukas... wub.gif
Vakar buvau siaip pasitikrint pas daktare, tai sake viskas tvarkoj, pastot neturetu buti problemu ax.gif tik dar reikia nuvaziuot issitirt i medicinos centra del infekciniu ligu (kurios jeigu butu, turetu pasekmes leliukui).
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 19, 10:44)
Tai tu pas daktare ejai kai nesulaukei mms.... ar anksciau dar?  ax.gif
Man idomu del to,kad eisiu pas ginekologe (o vaisingos dienos jau praejuisios) ar daktare jau galetu matyt nestuma taip anksti  g.gif  irgi sunkumas pilve, labai jautri pasidariau, vyras sako... ar tik nebusiu pastojusi blush2.gif
o kiek buvo laiko praeje nuo paskutiniu menesiniu,kai ejai pas daktare?
AS irgi cia atejau paskaityt ir pasidomet kokie tie pirmieji pozymiai, kada jie pasireiskia, bet cia labai daug kalbejimo ne ta tema  blush2.gif

NEs suprantu,kad kai jau veluoja MMS kelias dienas ir pasidarai testa - tai tie pozymiai jau ne tokie svarbus, nes ir taip jau gali speti,kad pastojai.
JUK LABIAUSIAI SMALSU ir nekantru... viduryje ciklo ar likus kelioms dienoms iki mms...  ax.gif 
Tada mastai kokie pozymiai galetu isduoti nestuma.........

Ir man dar idomu, tas daznas lakstymas i wc.. buna nestumo pradzioje (iki 4sav)  g.gif ar kaip? nes tiksliau zinau,kad nesciosios begioja i wc,kai vaisius jau buna didelis ir spaudzia slapimo pusle (bet tai cia jau nestumo vidury ar i pabaiga)

o tokie pajuokavimai...kad pagrindinis pozymis- netelpantis pilvas i kelnes....  doh.gif

Labai teisingai pastebėta 4u.gif cia daug kur SM šnekama ne į temą kuri paskelbta, bet suprantu jus, mergaites, kad pasiplepėti čia smagu, pasiguosti tiesiog būtina, o patarimų gauti visai ne prošalį smile.gif Tik nereikia jų priimti už "gryną pinigą" nes tie simptomai kaip matau iš visų pasisakymų yra labai skirtingi kiekvienai, nors kartu ir labai panašūs tongue.gif Vat ir aš nebeišsikenčiau ir nutariau pasisakyti wub.gif Man ovuliacija įvyko 13 šio mėnesio dieną, tai dvi dienas prieš tai su vyru "darbavomės", o paskui taip jau gavosi, kad "pasidarbuoti" nebeišėjo. Bet toliau sau laimingai gyvenome, o aš po ovuliacijos kažkur 3 dieną pradėjau jausti nežmoniškus pakitimus nuotaikų, pilvo tempimą, vėliau pereinantį į dilgčiojimus pilvo apačioje, bet daugiausia dešinėje pusėje, kur ir jautėsi kad įvyko Ovuliacija. Šių skausmų nepriėmiau kaip ovuliacinių, nes juos labai panašius pajaučiau dar iki įvykstant jai, taigi, viskas ėjosi kaip pagal grafiką. Apie 4 d. po ovuliacijos pradėjo skaudėti krūtinę, tapo jautri ir padidėjusi, skausmas pilve nesiliauna iki šiol tik su tarpais ir kada mažiau kada daugiau, galvos skausmai nežymūs pasijaučia, labai norisi miego ir daug greičiau pavargstu. Kai kurie iš šių požymių man būna per PMS, bet man mmm dar tik lapkričio 27d., o pojūčiai pasireiškė jau 15d., taip anksti man to nebūdavo, taip pat niekad nėra krėtęs šaltis per PMS, tad man tai ženklas kad kažkas galbūt pas mane "kabinasi" wub.gif nusprendžiau vakar pasidaryti testuką, na ir ką....jis neigiamas, bet dar ir anksti buvo gal, juk tik 8 d. po ovuliacijos, vyras baisiai nekantrauja, bet vis man liepia neprisisvajoti, nes galiu nusivilti... bet man kažkaip keista čia viskas atrodo, nes BT kaip niekad man labai gražiai šį mėnesį kilo, aiškiai duodama suprast kada įvyko ovuliacija, toliau kildama nešokinėjo kaip visad ir tolygiai pakilusi dabar pastoviai laikosi 37C, bet nei krust į viršų... sakau gal dar anksti.... na, pabandysiu dar atlikti vieną testuką ryt arba poryt, gal koks vaiduokliukas išlys..... Aš ir iš pirmo testuko sugebėjau baltam fone įžvelgt visišką vaiduoklį, tik ilgai pažiūrėjus lotuliukas.gif bet aišku, čia jau reiškiasi psichologinis nėštumas, kai bet koks dūris pilve ar šone rodosi kaip nėštumas.... blink.gif o taip to žirniuko jau norisi.... 4 mėnesius bandom ir nieko.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2007 11 21, 14:40)
Labai teisingai pastebėta  4u.gif  cia daug kur SM šnekama ne į temą kuri paskelbta, bet suprantu jus, mergaites, kad pasiplepėti čia smagu, pasiguosti tiesiog būtina, o patarimų gauti visai ne prošalį  smile.gif  Tik nereikia jų priimti už "gryną pinigą" nes tie simptomai kaip matau iš visų pasisakymų yra labai skirtingi kiekvienai, nors kartu ir labai panašūs  tongue.gif  Vat ir aš nebeišsikenčiau ir nutariau pasisakyti  wub.gif  Man ovuliacija įvyko 13 šio mėnesio dieną, tai dvi dienas prieš tai su vyru "darbavomės", o paskui taip jau gavosi, kad "pasidarbuoti" nebeišėjo. Bet toliau sau laimingai gyvenome, o aš po ovuliacijos kažkur 3 dieną pradėjau jausti nežmoniškus pakitimus nuotaikų, pilvo tempimą, vėliau pereinantį į dilgčiojimus pilvo apačioje, bet daugiausia dešinėje pusėje, kur ir jautėsi kad įvyko Ovuliacija. Šių skausmų nepriėmiau kaip ovuliacinių, nes juos labai panašius pajaučiau dar iki įvykstant jai, taigi, viskas ėjosi kaip pagal grafiką. Apie 4 d. po ovuliacijos pradėjo skaudėti krūtinę, tapo jautri ir padidėjusi, skausmas pilve nesiliauna iki šiol tik su tarpais ir kada mažiau kada daugiau, galvos skausmai nežymūs pasijaučia, labai norisi miego ir daug greičiau pavargstu. Kai kurie iš šių požymių man būna per PMS, bet man mmm dar tik lapkričio 27d., o pojūčiai pasireiškė jau 15d., taip anksti man to nebūdavo, taip pat niekad nėra krėtęs šaltis per PMS, tad man tai ženklas kad kažkas galbūt pas mane "kabinasi"  wub.gif 

PAskaiciau tavo visus pozymius... tai man tas pats, ir nuotaiku kaita, anksciau nei visada ir saltukas krete, ir dilgciojimai... niu tik nematuoju as temperaturos kasdien... tai tuo klausimu tyliu ax.gif (vakar tik saltukas krete, pasimatavau- 36 laipsnius vos pritrauke doh.gif ).
MEs dar tik antra menesi bandom, bet tikiuosi pavyks... ginekologe sake,kad neturetu buti problemu su pastojimu.. ziuresim ax.gif
Atsakyti
[quote=Blue_rose,2007 11 22, 09:09]
PAskaiciau tavo visus pozymius... tai man tas pats, ir nuotaiku kaita, anksciau nei visada ir saltukas krete, ir dilgciojimai... niu tik nematuoju as temperaturos kasdien... tai tuo klausimu tyliu ax.gif (vakar tik saltukas krete, pasimatavau- 36 laipsnius vos pritrauke doh.gif ).

Temperatūra matuoti žinok yra labai gerai, ne kartą jau tuo įsitikinau 4u.gif nes prisisvaigstu kad va, gal jau nestuke.gif , juk ir požymių daug panašių (aišku, kad jie sutampa su PMS tai tuo tarpu pamiršti lotuliukas.gif ), o vat temperatūra sau ramiai viską ką reikia parodo. Tik reikia mokėti ją išskaityti tongue.gif vat čia ir pasitelkiama gydytojo nuovoka ir mūsų plepaliukai su pastebėjimais smile.gif o kaip kitaip jei ne su daugelio turėta praktika ką nors gali išskaityti... cool.gif
O širytą aš supratau kad tikrai turbūt (vis dar pavartosiu šį žodeli, nes viltis miršta paskutinė blush2.gif ) kad greitai ateis raudonoji armija....nes BT parodė 36,9, vakar buvo 37, užvakar vel 36,9, o tai reiškia kad ji šokinėja vienu laipsniu tai aukščiau tai žemiau, kas manojoj praktikoj rodo prasidėsiančias mėnesines verysad.gif nors požymiai vis dar lieka tokie idomūs: šaltkrėtys (bet gal reikia tiesiog daugiau apsirengti), pilvo idomus maudimas ir dilgciojimas, ir krutines dilgciojimai... ech...laukiu mmm ir tada bus kas matyt, bet vilčių didelių nededu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 22, 09:09)
MEs dar tik antra menesi bandom, bet tikiuosi pavyks... ginekologe sake,kad neturetu buti problemu su pastojimu.. ziuresim  ax.gif

Mums irgi taip sake, kad abu sveiki ir pastosim gerit. Tai tas "greit" tesesi dvejus metus biggrin.gif Is pradziu kazkaip kas menesi bydavo asaru pakalne sulaukus mmm, o veliau apsipratom, megavomes smileysex.gif nesisaugodami ir dziaugemes gyvenimu. O vaikis sugalvojo ateit tada, kada jam reikia thumbup.gif
Atsakyti