Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

labukas visoms smile.gif Na va as jau po pirmo apsilankymo pas gines smile.gif Jau maciau savo mazyli, net nemoku apsakyt kaip fainai buvo stebet ji, jo judesiukus, sirdutes plakima smile.gif rankytes, kojytes, davesi kaip paseles lotuliukas.gif Padare ir nuotraukyte, tai vyras tik nuotraukytej mate, kadangi man preita karta buvo tuscia gemaline puslele tai dare echoskopija todel vyro nekvietem, sake pamatys kita karta, nera cia ko ziuret tokioj pozoj biggrin.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Kai pamaciau kaip jis juda, pagalvojau, kaip galima toki maza butybe krapstyt lauk, man net baisu pasidare pagalvojus sad.gif Siandien visa ryta vaikstau issisiepus, kaip koki stebukla pamacius smile.gif mirksiukas.gif

Kaip sakei [/B] Katu taip ir israse aids, sifelio, kraujo tyrimus, slapimo. Na o vyrui nzn bet neisrase jokiu, gal veleu israsys, ogal visai jam nereikes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 26, 21:26)
aj shudas, neigiamas testas  bash.gif
nervas jama, negaliu  fear.gif

nesinervoka Laukinuke, pamatysi greit ir i tavo namus pasvies saule, busi nestuke.gif kai to maziausiai tikesies wink.gif Tad neprarask vilties ir greitu laiku sveikinsum su nestuke.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

nesinervoka Laukinuke, pamatysi greit ir i tavo namus pasvies saule, busi nestuke.gif kai to maziausiai tikesies wink.gif Tad neprarask vilties ir greitu laiku sveikinsum su nestuke.gif 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]

nu vakar nervas sueme nerealiai doh.gif siandien jau ramiau, ale vistiek pyktis ima, kad dar ne si menesi... taip norejosi kaledinio stebuklo.. ir tevus nudziuginti su tokia zinia.. jau net suplanavusi buvau kaip jiems pasakysim... doh.gif et, teks toliau planuot..
Beje, po kiek planavimo pavyko?
Atsakyti
Sveikutes ax.gif
as ir siandien maciau savo stebukleli 2.gif clap.gif truksta zodziu koks neapsakomas jausmas ax.gif mano lelius tikras akrobatas,taip susiranges ir taip vartosi,kad gydytojai nepavyko nustyatyti lyties lotuliukas.gif bet svarbiausia,kad viskas gerai thumbup.gif tik gaila,kad vyras negalejo kartu eiti ir pmatyti verysad.gif
bet jam parnesiau leliaus fotke mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums jau visom faina....
O mes kai kurios dar tik laukiam tu pozymiu ir II juosteliu ax.gif
Atsakyti
nuosirdziai pavydzio toms, kurios jau matet savo busimus vaikiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 27, 18:09)
nuosirdziai pavydzio toms, kurios jau matet savo busimus vaikiukus  wub.gif

JUk ateis ir tavo laikas mirksiukas.gif kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, pirma kart pas jus uzsuku, bet mane kankina 1000+1 klausimas,
5 metus geriau KT, o va menesiuka kaip nutraukiau, del vaikucio planavimo. Ir ka gi vidury ciklo pajutau keistus pojucius, nerealiai skaudi ir jautri krutine, anksciau to nebudavo, apetito padidejimas, nuovargis ir t.t. o dabar nesulaukiu mmm, nors jos turejo prasidet sia savaitele, bet nepanasu, kad butu blush2.gif tikpilvo maudimas yra ir tiek. Snd ryte pasidariau testuka ir... viena juostele ryski o kita vaiduokliukas, tai dabar nusipirkau kita testuka, bandysiu daryt dar karteli, nes mergytes is forumo sako, kad vaidukliukai is niekur neatsiranda ax.gif
Tikiuosi, kad greit, galesiu but tikra, kad turesim lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2007 11 28, 18:22)
Labas vakarelis, pirma kart pas jus uzsuku, bet mane kankina 1000+1 klausimas,
5 metus geriau KT, o va menesiuka kaip nutraukiau, del vaikucio planavimo. Ir ka gi vidury ciklo pajutau keistus pojucius, nerealiai skaudi ir jautri krutine, anksciau to nebudavo, apetito padidejimas, nuovargis ir t.t. o dabar nesulaukiu mmm, nors jos turejo prasidet sia savaitele, bet nepanasu, kad butu blush2.gif  tikpilvo maudimas yra ir tiek. Snd ryte pasidariau testuka ir... viena juostele ryski o kita vaiduokliukas, tai dabar nusipirkau kita testuka, bandysiu daryt dar karteli, nes mergytes is forumo sako, kad vaidukliukai is niekur neatsiranda ax.gif
Tikiuosi, kad greit, galesiu but tikra, kad turesim lelyte  wub.gif

ojej kaip jega, tik KT nutraukei ir jau vaiduokliukai matosi... Mes panasiu laiku tuokemes su tavim smile.gif tik mes dar ne nestuke.gif . Vis laukiam ir tikimes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2007 11 21, 15:40)
Labai teisingai pastebėta  4u.gif  cia daug kur SM šnekama ne į temą kuri paskelbta, bet suprantu jus, mergaites, kad pasiplepėti čia smagu, pasiguosti tiesiog būtina, o patarimų gauti visai ne prošalį  smile.gif  Tik nereikia jų priimti už "gryną pinigą" nes tie simptomai kaip matau iš visų pasisakymų yra labai skirtingi kiekvienai, nors kartu ir labai panašūs  tongue.gif  Vat ir aš nebeišsikenčiau ir nutariau pasisakyti  wub.gif  Man ovuliacija įvyko 13 šio mėnesio dieną, tai dvi dienas prieš tai su vyru "darbavomės", o paskui taip jau gavosi, kad "pasidarbuoti" nebeišėjo. Bet toliau sau laimingai gyvenome, o aš po ovuliacijos kažkur 3 dieną pradėjau jausti nežmoniškus pakitimus nuotaikų, pilvo tempimą, vėliau pereinantį į dilgčiojimus pilvo apačioje, bet daugiausia dešinėje pusėje, kur ir jautėsi kad įvyko Ovuliacija. Šių skausmų nepriėmiau kaip ovuliacinių, nes juos labai panašius pajaučiau dar iki įvykstant jai, taigi, viskas ėjosi kaip pagal grafiką. Apie 4 d. po ovuliacijos pradėjo skaudėti krūtinę, tapo jautri ir padidėjusi, skausmas pilve nesiliauna iki šiol tik su tarpais ir kada mažiau kada daugiau, galvos skausmai nežymūs pasijaučia, labai norisi miego ir daug greičiau pavargstu. Kai kurie iš šių požymių man būna per PMS, bet man mmm dar tik lapkričio 27d., o pojūčiai pasireiškė jau 15d., taip anksti man to nebūdavo, taip pat niekad nėra krėtęs šaltis per PMS, tad man tai ženklas kad kažkas galbūt pas mane "kabinasi"  wub.gif  nusprendžiau vakar pasidaryti testuką, na ir ką....jis neigiamas, bet dar ir anksti buvo gal, juk tik 8 d. po ovuliacijos, vyras baisiai nekantrauja, bet vis man liepia neprisisvajoti, nes galiu nusivilti... bet man kažkaip keista čia viskas atrodo, nes BT kaip niekad man labai gražiai šį mėnesį kilo, aiškiai duodama suprast kada įvyko ovuliacija, toliau kildama nešokinėjo kaip visad ir tolygiai pakilusi dabar pastoviai laikosi 37C, bet nei krust į viršų... sakau gal dar anksti.... na, pabandysiu dar atlikti vieną testuką ryt arba poryt, gal koks vaiduokliukas išlys..... Aš ir iš pirmo testuko sugebėjau baltam fone įžvelgt visišką vaiduoklį, tik ilgai pažiūrėjus  lotuliukas.gif bet aišku, čia jau reiškiasi psichologinis nėštumas, kai bet koks dūris pilve ar šone rodosi kaip nėštumas....  blink.gif  o taip to žirniuko jau norisi.... 4 mėnesius bandom ir nieko....  schmoll.gif

Sveika,kaip tau sekas? Man lygiai kaip ir tau ovuliacija buvo 13 diena ir sirgt turejau pradet 27,bet kolkas nieko.Vis dar nelaukiu smile.gif Nugara maudzia ir pilvuko apacia paskauda
Atsakyti
Sveikos merginos, su vaikinu pradejom nesisaugoti jau 3 sav, bet pastarosiomis 4-5 dienomis keistai jauciuosi, pilvukas issiputes, apetitas padidejas, nugaros apacioje skauda, krutine taip pat pasidare jautri, skauda.. isskyru daug, niekada nebuvo tiek blink.gif kazkaip daugiau reikia pailseti nes labai pavargstu, ar tai gali buti kad nestuke.gif ? Testo kol kas nedariau g.gif Ka manot? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau senokai skaitinėju šią temelę, bet vis nerašiau, nes taip kažkaip tyliai man bandyti norėjosi blush2.gif
Dabar jau noriu pasidalinti, nes nelabai turiu su kuo 4u.gif
Mano O turėjo įvykti 25 d., darbavomės prieš ir per, bet po to aplinkybės susiklostė taip, kad nebepasidarbavom...
Na bet nežinau ar čia psichologiniai pokyčiai nuo laukimo ar kaip...
jaučiu pilvo maudimą- labai panašiai kaip per mmm... kartais paskauda lengvai kurį šonelį...keistokas skonis burnoj.. apetitu niekada nesiskundžiau...
taip norisi tikėti kad jau, nors dar neseniai planuojam, bet aš tokia maksimalistė.....
mmm turėtų prasidėti 12,08, tikėkimės neprasidės....
Atsakyti

nu vakar nervas sueme nerealiai doh.gif siandien jau ramiau, ale vistiek pyktis ima, kad dar ne si menesi... taip norejosi kaledinio stebuklo.. ir tevus nudziuginti su tokia zinia.. jau net suplanavusi buvau kaip jiems pasakysim... doh.gif et, teks toliau planuot..
Beje, po kiek planavimo pavyko?
[/quote]

Matyt taip lemta buvo unsure.gif Mums igi ne is karto pavyko. Zinau kaip norisi kuo greiciau, ir kaip skaudziai tenka nusivilt kad svajos neisipildo iskart, bet neliudek, jos veleu ar anksceu issipildys wink.gif Na mums planavimas pavyko po 4u.gif 3 menesiu , tai va taip pat ne is karto smile.gif
Atsakyti