Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Laukine25 @ 2007 11 28, 21:54)
ojej kaip jega, tik KT nutraukei ir jau vaiduokliukai matosi... Mes panasiu laiku tuokemes su tavim smile.gif tik mes dar ne  nestuke.gif . Vis laukiam ir tikimes...  4u.gif

Matai as dar nesu isitikinus tuo, kad esu nestuke.gif , bet abu kartus testukai rode vaiduokliukus, o easy cup buvo net ryskesne antroji juostele wub.gif
siaip antradieni eisim pas gine, tai manau bus tikslesni rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2007 11 30, 12:21)
Matai as dar nesu isitikinus tuo, kad esu  nestuke.gif , bet abu kartus testukai rode vaiduokliukus, o easy cup buvo net ryskesne antroji juostele  wub.gif
siaip antradieni eisim pas gine, tai manau bus tikslesni rezultatai smile.gif

o nuo kurios savaites gine jau gali ka nors matyt ir patvirtint nestuma?
Kiek teko skaityt ir girdet,kad kai ateina panos 4 savaiciu, tai dazniausiai isvaro jas... doh.gif aisku, protinga gine taip nedarytu... bet poliklinikose visokiu pilna unsure.gif
As savo seimos daktares klausiau kada reikia ateit,kai pastoji... sako nera reikalo iskarto begti, tipo nuo 8 savaites echoskopu jau gali paziureti....

tai ir nzn.... ka jus manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 01, 01:07)
Kiek teko skaityt ir girdet,kad kai ateina panos 4 savaiciu, tai dazniausiai isvaro jas...  doh.gif  aisku, protinga gine taip nedarytu... bet poliklinikose visokiu pilna  unsure.gif
As savo seimos daktares klausiau kada reikia ateit,kai pastoji... sako nera reikalo iskarto begti, tipo nuo 8 savaites echoskopu jau gali paziureti....

As pritarciau, kad per anksti eiti pas jas nereikia - pati ejau 5, 6 ir 8 savaite, tai tik 8 swav. siaip ne taip echoskopas parode gemaline puslele smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
as irgi turiu itarimu,veluoja mano dienos,vakar ir siandien pykina,bet nevemiu.ir labai valgyt kazkaip noriu,atrodo skrandis tuscias istisai blink.gif
testo dar nedariau,nes dar vis netikiu blush2.gif
turiu klausima,o gal galima angliuka gert ar kazka,kad padetu nuo pykinimo?nes va kaip tik neuziilgo turiu vaziuot i paskaitas,o dar siandien ir koli turiu rasyt doh.gif bet jauciuosi labai nekaip,ir bijau vaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2007 12 01, 12:55)
sveikos merginos smile.gif
as irgi turiu itarimu,veluoja mano dienos,vakar ir siandien pykina,bet nevemiu.ir labai valgyt kazkaip noriu,atrodo skrandis tuscias istisai blink.gif
testo dar nedariau,nes dar vis netikiu blush2.gif
turiu klausima,o gal galima angliuka gert ar kazka,kad padetu nuo pykinimo?nes va kaip tik neuziilgo turiu vaziuot i paskaitas,o dar siandien ir koli turiu rasyt doh.gif bet jauciuosi labai nekaip,ir bijau vaziuot doh.gif

jei įtari, kad laukiesi, geriau kokių imbiero tablečių paimk
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 01, 00:07)
Kiek teko skaityt ir girdet,kad kai ateina panos 4 savaiciu, tai dazniausiai isvaro jas...  doh.gif  aisku, protinga gine taip nedarytu... bet poliklinikose visokiu pilna  unsure.gif

niu mano daktare tai sauni moteris ir anes tikrai neisvarys, Siaip jei echo nieko nerodys, tai pasius kraujo tyrima pasidaryt ax.gif o tas jau patvirtins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2007 12 03, 09:20)
niu mano daktare tai sauni moteris ir anes tikrai neisvarys, Siaip jei echo nieko nerodys, tai pasius kraujo tyrima pasidaryt ax.gif  o tas jau patvirtins  4u.gif

Cia gal siek tiek ne i tema... bet... blush2.gif
Kokia tavo daktare, ir kur vaikstai.. i poliklinika ar privaciai?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 03, 09:55)
Cia gal siek tiek ne i tema... bet...  blush2.gif
Kokia tavo daktare, ir kur vaikstai.. i poliklinika ar privaciai?

as einu poliklinikoj, bet jau ne pirmi metai. tai tikrai nuostabi moteris thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli nestukems 4u.gif
Ar gali buti taip, kad jau praejus dienai po galimo apvaisinimo pradetu darytis silpna ir truputi pykintu? ax.gif
Gal juokingas tas klausimas, bet ne vienus metus jau bandau nestuke.gif , pozymiu visokiu gaedavau sau prisigalvoti, bet dabar viskas kitaip g.gif
Sestadieni man dare IUI, (tai vienas is pagalbiniu apvaisinimo budu) o sekmadieni visa diena svaigo galva, buvo silpna ir pastovus sleikstulys kazkur krutineje. Siandien irgi nuo pacio ryto sukasi galva ir vaikstau kaip girta g.gif O dar ir pilvo apacia ir sonus nuolat maudzia, o kartais net visai nemaloniai
Aisku, labai noriu to nestuke.gif , bet nenoriu tiketi, kad gali taip anksti reikstis kazkokie pozymiai g.gif Galvoju, gal cia kitos kokios bedos metasi, gal koks gripas ar dar kas nors g.gif
Ar buvo kam nors panasiai? g.gif
Atsakyti
Sveikutes! As irgi noreciau pasidalinti savo bedomis ir gauti patarima 4u.gif

Mano ciklas visada labai reguliarus - 28 dienos.Mano mmm veluoja jau 6 dienas. Perskaicius Jusu aptartus nestumo pozymius, lyg ir galeciau itarti, kad nestuke.gif . Taciau vakar pasidariau nestumo testa ir jis neigiamas. Ar gali testas blogai nustatyti? Gal bandyti dar karta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 12 03, 13:09)
Turiu klausimeli nestukems 4u.gif
Ar gali buti taip, kad jau praejus dienai po galimo apvaisinimo pradetu darytis silpna ir truputi pykintu? ax.gif
Gal juokingas tas klausimas, bet ne vienus metus jau bandau  nestuke.gif , pozymiu visokiu gaedavau sau prisigalvoti, bet dabar viskas kitaip g.gif
Sestadieni man dare IUI, (tai vienas is pagalbiniu apvaisinimo budu) o sekmadieni visa diena svaigo galva, buvo silpna ir pastovus sleikstulys kazkur krutineje. Siandien irgi nuo pacio ryto sukasi galva ir vaikstau kaip girta g.gif O dar ir pilvo apacia ir sonus nuolat maudzia, o kartais net visai nemaloniai
Aisku, labai noriu to  nestuke.gif , bet nenoriu tiketi, kad gali taip anksti reikstis kazkokie pozymiai g.gif Galvoju, gal cia kitos kokios bedos metasi, gal koks gripas  ar dar kas nors g.gif
Ar buvo kam nors panasiai? g.gif

Niekada negali zinoti....o gal jau ir uzkibo... mirksiukas.gif nors man asmeniskai silpnumas prasidejo,gal po 3 sav,nuo pastojimo,o po to ir visi kiti pozymiai...
Bet linkiu tau nestuke.gif
Atsakyti
as nors dar jauna, bet labai laimynga kad esu nescia ir galiu nesioti sitoki stebukla savo pilvelyje... 4u.gif ka jsu apie tai manot? smile.gif
Atsakyti