Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Tiffany @ 2007 11 26, 15:35)
gal galesit pakomentuoti... ax.gif jau 8 diena po IUI, pirmadieni buvo atlikta IUI, o nuo treciadienio vakaro prasidejo siaubingi galvos skausmai (nors niekad nesiskundziau galvos skausmais), ir taip visa savaite, tik siandien kol kas dar neskauda...o vakar nakti pajutau keista mauduliuka papilvej...tyliai viliuosi, kad gal si karta mums pavyko..... 4u.gif
gal kuriai buvo panasi situacija? dar testukui kaip ir anksti...o taip noriu suzinoti.... blush2.gif

Tiffany, treciadieni, t.y 10DPo nueik ir nuleisk kraujuka, kai zinosi HCG, viskasbus aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 11 26, 15:45)
Tiffany, treciadieni, t.y 10DPo nueik ir nuleisk kraujuka, kai zinosi HCG, viskasbus aisku  4u.gif

tai jau rezgu plana kaip cia nulekus kraujuka priduoti tongue.gif kaip tik treciadienis - laisvadienis, tai leksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,jungiuosi ir as i jusu buri,norejau paklausti,jei mano daryti 2 testai rodo viena labai ryskia,o antra neryskia,bet ruzava juostele,tai reiskia,kad jau nestuke.gif nors menesines turetu buti po 3 dienu.kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Noruzhe @ 2007 11 26, 19:33)
Sveikutes,jungiuosi ir as i jusu buri,norejau paklausti,jei mano daryti 2 testai rodo viena labai ryskia,o antra neryskia,bet ruzava juostele,tai reiskia,kad jau  nestuke.gif nors menesines turetu buti po 3 dienu.kaip jus manot?

Gali but, kad ir nestuke.gif Man panasiai rode pirmi du testai, viena normali ryski juostele, o kita tokia blankesne. Antra testa darant jau ir antra buvo truputi ryskesne ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O kada tie požymiai (krūtinės maudimas, BT aukštesnė ir pan) jau turi jaustis? kad neprisigalvoti čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 11 26, 19:55)
Sveikutes,
O kada tie požymiai (krūtinės maudimas, BT aukštesnė ir pan) jau turi jaustis? kad neprisigalvoti čia  blush2.gif

Asmeniskai as pradejau tuos pozymius jaust apie 3 savaite ax.gif Padidejo krutine, tokia maudzianti paliko, miegot pradejau noret labai, kartais papykindavo biski, kokioj siltesnej patalpoj taip sunku darydavos, kazkaip silpna, trukdavo oro, na ir visokie kitokie agurkeliu norejimai ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, ar kam nors taip buvo, as 5 sav. nescia, krutine skuda ir jautri, bet ji visiai nestandri ir nekieta, ar tai normalu aciu uz atsakymus)))
sekmes visoms))
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausiti kas daroma per pirma apsilankyma pas gines? Man jau po keliu dienu turetu buti 10 savaiciu, rytoj jau einu pas daktares, labai idomu ar per pirma apsilankyma, kaip mano vyras kad sako ar jau parodys mazyli per ta televizoriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ar tyrimus iskart jau reikia atlikt man ir vyrui, ar dar nereikes? jauciuosi kaip zalia varna sitais klausimais smile.gif doh.gif 4u.gif net geda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
aj shudas, neigiamas testas bash.gif
nervas jama, negaliu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 26, 21:18)
Sveikutes, norejau paklausiti kas daroma per pirma apsilankyma pas gines? Man jau po keliu dienu turetu buti 10 savaiciu, rytoj jau einu pas daktares, labai idomu ar per pirma apsilankyma, kaip mano vyras kad sako ar jau parodys mazyli per ta televizoriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ar tyrimus iskart jau reikia atlikt man ir vyrui, ar dar nereikes? jauciuosi kaip zalia varna sitais klausimais smile.gif  doh.gif  4u.gif net geda  blush2.gif  4u.gif

jau kazkada rasiau, bet dar pasikartosiu smile.gif
Ar darys UT (ultragarso tyrima), priklauso nuo gydytojos - veini ji daro, kiti ne. Man dare 5, 6 ir 8 nestumo savaite. Deja, jokio ten mazuliuko nemaciau, pirmi du nieko neparode, o tas trecias tik mazute gemaline puslele. Bet apie 10-12 savaite gali rodyt jau ir gemaliuka.
Jokiu tyrimu darytis nereik - juos (kraujo, slapimo, kraujo del aids, sifelio ir pan., galbut siuntima pas terapeute) israsys gydytoja, tada ir pasidarysi pries sekanti apsilankyma (ji turetu paskirt per 2-4 sav.). Mane pati pirma karta sodino ant kedes, eme tepineli, daugai uper vsia nestuma nesodino, siandien buvo pirmas kartas nuo pavasario, nes jau tikrina kaklelio atsidaryma. Ai, dar dariausi spec. tyrimus del streptokoko B, tai va preaeita savaite sedau ant samalioto.
Perspek butinai gydytoja, jei turi neigiama kraujo grupe arba jei sergi cukralige, sirdies ligomis ir pan.
Mano vyrui visa nestuma nedare jokiu tyrimu...
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 11 26, 22:05)
jau kazkada rasiau, bet dar pasikartosiu smile.gif
Ar darys UT (ultragarso tyrima), priklauso nuo gydytojos - veini ji daro, kiti ne. Man dare 5, 6 ir 8 nestumo savaite. Deja, jokio ten mazuliuko nemaciau, pirmi du nieko neparode, o tas trecias tik mazute gemaline puslele. Bet apie 10-12 savaite gali rodyt jau ir gemaliuka.
Jokiu tyrimu darytis nereik - juos (kraujo, slapimo, kraujo del aids, sifelio ir pan., galbut siuntima pas terapeute) israsys gydytoja, tada ir pasidarysi pries sekanti apsilankyma (ji turetu paskirt per 2-4 sav.). Mane pati pirma karta sodino ant kedes, eme tepineli, daugai uper vsia nestuma nesodino, siandien buvo pirmas kartas nuo pavasario, nes jau tikrina kaklelio atsidaryma. Ai, dar dariausi spec. tyrimus del streptokoko B, tai va preaeita savaite sedau ant samalioto.
Perspek butinai gydytoja, jei turi neigiama kraujo grupe arba jei sergi cukralige, sirdies ligomis ir pan.
Mano vyrui visa nestuma nedare jokiu tyrimu...

aciukas dar karteli, matai maniskis nzn ka daryt, ar eit su manim ar ne, sako jei darys UT tada eis, o jei ne sako ka as ten veiksiu smile.gif O del vyro tyrimo tai man daktare kazka uzsimine kad kazkokio reikes, o ir vyro bendradarbe pastojo, tai sake jos vyrui ne viena o kelis tyrimus dare ar darys, tiksliai net nzn unsure.gif O jei as jauciu kad su sirdim kazkas yra, bet dar jokiu tyrimu nedarius esu, tai tikriausiai jau sius smile.gif gal ir gerai prisiversiu viska issitirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 27, 01:13)
aciukas dar karteli, matai maniskis nzn ka daryt, ar eit su manim ar ne, sako jei darys UT tada eis, o jei ne sako ka as ten veiksiu smile.gif O del vyro tyrimo tai man daktare kazka uzsimine kad kazkokio reikes, o ir vyro bendradarbe pastojo, tai sake jos vyrui ne viena o kelis tyrimus dare ar darys, tiksliai net nzn  unsure.gif  O jei as jauciu kad su sirdim kazkas yra, bet dar jokiu tyrimu nedarius esu, tai tikriausiai jau sius smile.gif gal ir gerai prisiversiu viska issitirt smile.gif

Na, tada eikit kartu su vyru, o jei darys UT, paprasysi, kad ji is koridoriaus pakviestu. Vyrams gali daryt kraujo tyrima del AIDS, Sifilio ir kitu pan. ligu, tada gal dar plauciu rentgena, gal dar kraujo grupe...
Atsakyti