Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

Sveikos visos nestuke.gif ir dar ne 4u.gif

As siandien irgi isvydau du bruksniukus nestumo teste. Man jie buvo visiskai netiketi, kadangi jau turiu dukryte 10men. Taigi turesim netyciuka biggrin.gif Kadangi pati dar maitinu, tai ir mmm man buvo tik karteli, o antru va ir nesulaukiau doh.gif Visa savaite buvau pikta kaip sirse ir labai norejosi pikantisko maisto (nors seipp tik saldumynus valgau blush2.gif ). Beje pora sapnu turejau su dviem leliais, tai ir nusprendziau pasidaryti testuka del sventos ramybes.
Nei su pirmaja, nei dabar pykinimu nera dideliu, nu gal tik toks bendras nuovargis labiau. Beje dukryte planavom metus, jau buvau vilti praradus, o va broliukas ar sesute atejo netiketai wub.gif

Linkiu visoms sekmes ir atsipalaidavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 01 11, 13:44)
oj kaip sveikinu thumbup.gif

o as tai norejau paklausti - sako kad  nestuke.gif speneliu pigmentacija keiciasi - kaip suprast, nes as kazkaip pastebejau, kad aplik speneli esantys taskiukai/pupuriukai padidejo bei pasviesejo blink.gif , gal cia man jau vaidenasi doh.gif , bet ar taip buna  blink.gif - ar pigmentacija, tai tik patamsejimas spenelio .... g.gif

atsakau pati sau tongue.gif - gali reiksti nestuke.gif thumbup.gif , krutys buvo skaudzios visa savaite doh.gif , o ir tie speneliai tokie keisti.. g.gif , dar kartais blogumas uzeidavo, bet i ta nekreipiau demesio biggrin.gif - o galiausiai vakar pamaciau II rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 18 sausio 2008 - 13:29
QUOTE(auksineblondine @ 2008 01 17, 22:53)
Sveikos visos  nestuke.gif ir dar ne  4u.gif

As siandien irgi isvydau du bruksniukus nestumo teste. Man jie buvo visiskai netiketi, kadangi jau turiu dukryte 10men. Taigi turesim netyciuka  biggrin.gif Kadangi pati dar maitinu, tai ir mmm man buvo tik karteli, o antru va ir nesulaukiau  doh.gif Visa savaite buvau pikta kaip sirse ir labai norejosi pikantisko maisto (nors seipp tik saldumynus valgau  blush2.gif ). Beje pora sapnu turejau su dviem leliais, tai ir nusprendziau pasidaryti testuka del sventos ramybes.
Nei su pirmaja, nei dabar pykinimu nera dideliu, nu gal tik toks bendras nuovargis labiau. Beje dukryte planavom metus, jau buvau vilti praradus, o va broliukas ar sesute atejo netiketai  wub.gif

Linkiu visoms sekmes ir atsipalaidavimo  4u.gif

aš irgi šįryt išvydau du brūkšnius drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau savaitę nėra MMM, maudžia pilvą, strėnas skauda...Apetitas padidėjęs..Kartais šleikštuliukas ima,bet trunka gal 3 sekundes..Testo dar nesidariau, bet įtariu, jog esu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kiek cia musu daug, o ypac siandien patapusiu mamytem doh.gif lotuliukas.gif as taip pat siandien su MB pamaciau testuke II. Negalejau patiketi, mmm velavo jau 5dienos, o dar ir krutu speneliai tokie skaudus buvo ir pervargdavau kaip kazkas parase, o apetitas, geriau patyliu apie ji-nezmoniskas! va dabar rasau ir jau svajoju apie balandelius lotuliukas.gif ryt einu pas gydytoja pirmai apziurai, ziuresim ka sakys, tikiuosi viskas bus gerai. Visoms stiprios sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 12, 15:21)
Sveikutes. Kiek cia musu daug, o ypac siandien patapusiu mamytem  doh.gif  lotuliukas.gif  as taip pat siandien su MB pamaciau testuke II. Negalejau patiketi, mmm velavo jau 5dienos, o dar ir krutu speneliai tokie skaudus buvo ir pervargdavau kaip kazkas parase, o apetitas, geriau patyliu apie ji-nezmoniskas! va dabar rasau ir jau svajoju apie balandelius  lotuliukas.gif  ryt einu pas gydytoja pirmai apziurai, ziuresim ka sakys, tikiuosi viskas bus gerai. Visoms stiprios sveikateles  4u.gif

Šaunuolė, sveikinu smile.gif bigsmile.gif Nuostabu, žinau, ką reiškia džiaugsmas smile.gif)
Atsakyti
pasakosiu ir as savo nuotykius..
praeita pavasari nusprendziau nevartoti KT, na pirkau zvakutes.. liepos men. MM taip ir nesulaukiau ilgai... velavo 1sav. pasidariau testa - neigiamas.. Uzklausiau savo seimos gydytojos, pasake, kad gal dar anksti, luktert.. Man buvo netiketa, nes gi naudojau zvakutes.. blink.gif po keliu dienu pasirode MM maniau numirsiu kaip bloga buvo.. pyle saltas prakaitas, "plaukiau" vos ne juodu krauju, pilva taip skaudejo, kad susirietus gulejau ir verkiau, kojos tirpo.. Speju "pabego".. na, issigulejau ta dieneles ir toliau sau gyvenau.. gruodi vel ta pati istorija pasikartojo.. unsure.gif na, maniau, nebus tu vaiku, nelaukiu juk ir neplanuoju nieko.. sausio men. vel veluoja.. na, manau vel veluos kokia savaite ir viskas normaliai bus.. Pries gera savaite vakare baisiai supykino.. vel save paguodziau "gal susinervinau labai, del to ir supykino" (man taip buna). Kita ryta vel pykina blink.gif nuvariau SB testo, bet kazkaip mintis "Negali buti, cia dabar.." Pasidariau testa - teigiamas blink.gif ne, galvoju, testas blogas.. krutine jautroka, bet nekreipiu demesio.. Paskui save prigavau, kad nesamones valgyti pradejau, saldumynai visai nevilioja (as megeja ka nors uzkasti), pastoviai norisi kazko pikantisko ir apetitas padidejes.. unsure.gif sianden vel testa dariau.. vel teigiamas ax.gif pilvas pastangrejes ir padidejes.. rolleyes.gif taip iseina, kad pagrandukas nusprende ateiti pas mus neplanuotai.. smile.gif vis dar bandau susitaikyti su ta mintim.. doh.gif
o siaip kuo labiau stengiesi, tuo sunkiau manyciau pagauti, nes visa laukima paverciam "darbu" ir isipareigojimu.. paskui kas menesi tenka nusivilti.. unsure.gif atsipalaiduokit, kurios laukiat stebukliuko, kai jam bus laikas, jis tikrai ateis 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaitės bigsmile.gif bigsmile.gif

Kaip fainai pasakojatės wub.gif wub.gif

Aš tikriausiai įsitrauksiu į nėštukių būrį smile.gif

Rytoj ,jei mano daktarė priims mane eisiu pas ją,nes man atrodo ,kad mes laukiam sesytės biggrin.gif , būtų smagu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Nesirodo mėnesinės antras mėnuo,nesenei grįžę iš užsienio,tai laukiau kada eisiu pas savo daktarę smile.gif

Ir pykina ir ne taip jaučiuosi ,kaip anščiau...krūtinę skaudena,tai tikrai jaučiu kad esu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnėM: 12 vasario 2008 - 22:52
Šnd pasidariau nėštumo testą..Vis dar nelabai tikiu,kad teigiamas...Rodė du brūkšniukus,tačiau vienas ryškesnis už kitą
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 02 14, 14:13)
Šnd pasidariau nėštumo testą..Vis dar nelabai tikiu,kad teigiamas...Rodė du brūkšniukus,tačiau vienas ryškesnis už kitą

Jei slapimas buvo ne pirmas rytinis - tai tikrai esi nestuke.gif
As kai pastojau - rytinio slapimo juosteles abi buvo ryskios. Nusprendziau padaryti 2-a testa po pietu: antra juostele nebebuvo tokia ryski.

Bet kokiu atveju sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šlapimas deja pirmas rytinis...O ar yra skirtumas? blink.gif
Atsakyti
man pats pirmas pozymis buvo pykinimas toks nestiprus.... smile.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Almita @ 2008 02 14, 14:13)

man taip pat buvo lygei pries metus per valentino diena pasidariau testa ir viena juostele buvo ryski kita tokia blanki... na va jau dabar supuoju nuostabia meryte wub.gif
Atsakyti