Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 19, 12:56)
man tai sampano norisi... bet nzn ar cia keistas pozymis (as ir taip megstu sampana  ax.gif )

Nieko keisto, aš nuo 9-os savaitės atidarytą sauso vyno butelį per 100 metrų užuosdavau, rankos imdavo drebėti iš to noro nors lašelį išgerti blush2.gif . Kiti požymiai minimalūs buvo, na papykino pora vakarų, na uždusau lovas klodama (bet čia jau 7-8 savaitę). A, tiesa T laikėsi 37.1, bet nežinau nuo kurios savaitės, nes pasimatavau netyčia, kai gerklę suskaudo. Paskui gerklė praėjo, o T liko.

Užtai dabar kaip naujokė jaučiuosi. Pirmas mėnuo kaip KT nebevartoju, 15-25 cd gėriau duphastoną - prirašė, nes prieš tai neaišku dėl ko persileidau. Tai va, nesisaugojom, nes buvau šventai įsitikinusi, kad nieko nebus, kitais kartais po KT mmm laukdavau po 3 mėnesius. O dabar 5 dienos kai negeriu duphastono, mmm dar nėra, pilva maudžia jau savaitė, T šokinėja, bet vis apie 37, į WC bėgioju ir kiekvieną kartą toks jausmas, lyg būčiau porą valandų kentėjusi, krūtinė nepasikeitusi, bet speneliai padidėję ir tokie jautrūs, kad vakar MB vos antausio neskėliau kai palietė... Neturiu kantrybės, kaip tas 2 dienas išlaukti iki savaitės po duphaston nutraukimo, kad testuką galėčiau darytis fear.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Theia: 21 kovo 2008 - 19:32
Mane jau pora dienu saltkretis krecia. Su dviem megztiniais apsivilkusi po kambari vaikstau. Kam nors dar taip buvo?
Atsakyti
likus 2 dienom iki turesianciu but mm mano testukas parode rysku rysku +, o pojuciu kazkokiu ypatingu tikrai nebuvo, neziurint i pilvuko ir nugaros pamaudenimus, bei pakilusia BT .tacia dabar, kai man jau 6,5 savaiteles-prasidejo tikri malonumai doh.gif baisiai pykina, silpna.nebuna taip, kad pasimegauciau dusu, nes visad po jo praktiskai nualpstu vos dasliauzus iki lovos biggrin.gif vos tik suzinojus, kad esu nestuke.gif labai norejus rugsciu guminuku, o dabar, praejus vos 2 savaitelem-negaliu net paziuret i juos doh.gif beje 5 savaite pradejo jaustis krutines pamaudenimai.

Meduve-ir mane saltkretis krete doh.gif biggrin.gif ir dar keleta nestuke.gif
Atsakyti
Nusišausiu, nebesuprantu nieko. Pagal mano paskaičiavimus mmm vėluoja 4-5 dienas. Duphastona baigiau gerti prieš 11 dienų, per savaitę turėjo prasidėti - nėra, fertilityfriend.com irgi rodo, kad 4 dienas vėluoju. Vakar pasidariau testą - neigiamas. BT nuolat 36.9, kai matuoju T normaliai - 37.1, kaip per pirmą nėštumą. O ginekologas tik kitą savaitę mane gali priimti cray.gif
Atsakyti
Aš jau 2mėn kaip nestuke.gif , bet džiaugtis pradėsiu tik kai praeis tas pykinimas, nors taip būna retai ...ir miegu labai ilgai..tinginė pasidariau blush2.gif apetitas žvėriškas tik vakarais būna,iki pietų labai mažai pakramtau,nes šleikštuliukas atsiranda..į šaldytuva lendu nosį užsikimšusi,nes negaliu pakest visokių mėsų kvapo wacko.gif bulvinė pasidariau ax.gif cepelinai,kugelis ir keptos bulvės galėtų būt kiekvieną dieną lotuliukas.gif jau ir savo klekučio nuotrauką turiu, o draugas net matė kaip rankytes ir kojytes krutino 4u.gif susijaudino rupūžiokas savo atžalą pamatęs lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif skaitau as cia jusu pasisnekejimus ir galvoju pati paklausiu. va kas su manim darosi: jau visa savaite ypac vakarais temperatura 37.3, sukasi galva, jegu ner, silpna baisiausiai, krutine sunki nors tu ka, spenelius skauda. dariausi jau du testus. abu parode viena juostele. iki mmm dar trys dienos. buvau ir pas vidaus ir pas ginekologe. ginekologe sake, kad jei ir butu nestumas tai dar nerodytu nei kraujas nei slapimas, o vidaus daktare israse ospamox'a. geriu as tuos antibiotikus, tai dabar temperatura 36.9. nezinau ir ka galvot. jau maniau, kad tie pozymiai lyg ir nestumo, o dabar kai krenta temperatura ir savijauta gereja, pradedu abejot. reik sulaukt mmm, bet taip nekantru..
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 03 27, 12:47)
Aš jau 2mėn kaip  nestuke.gif , bet džiaugtis pradėsiu tik kai praeis tas pykinimas, nors taip būna retai ...ir miegu labai ilgai..tinginė pasidariau  blush2.gif  apetitas žvėriškas tik vakarais būna,iki pietų labai mažai pakramtau,nes šleikštuliukas atsiranda..į šaldytuva lendu nosį užsikimšusi,nes negaliu pakest visokių mėsų kvapo  wacko.gif bulvinė pasidariau  ax.gif  cepelinai,kugelis ir keptos bulvės galėtų būt kiekvieną dieną  lotuliukas.gif jau ir savo klekučio nuotrauką turiu, o draugas net matė kaip rankytes ir kojytes krutino  4u.gif  susijaudino rupūžiokas savo atžalą pamatęs  lotuliukas.gif

matau jau dabar mėgaujiesi tongue.gif 4u.gif , o kai po 3 mėnesio nustos ir pykinti ir tingumas praeis, visai kaip ant sparnu būsi. ech skaitau ir save prisimenu, viskas taip pat beveik. tongue.gif dėl nuolatinio miegojimo visai maniau sustabarėsiu, lotuliukas.gif bet poto praėjo. bulvės irgi patraukė, tada supratau, kad vaikas į tėtį bus , taip ir buvo tongue.gif biggrin.gif Nuo ketvirto mėnesio man prasidėjo gražiausias laikas gyvenime, niekad iki tol tokia rami ir laiminga nebuvau. tongue.gif thumbup.gif tongue.gif
sveikinu nėštukes ir džiaugiuosi su jumis. mirksiukas.gif Ir pavydžiu, baltai baltai. mirksiukas.gif
Papildyta:
man, kol nežinojau, kad laukiuosi, pirmiausiai įtarimą sukėlė tai, kad pradėjau naktimis keltis į tualetą, nes iki tol tai itin retai budavo, o čia kas nakt g.gif , tad kai pasidariau testa kažkaip ir nenustebau rolleyes.gif
Atsakyti
as kol dar nezinojau kad esu nestuke.gif kaip sakant burna neuzsidarydavo,tai saldaus tai suraus tai rugstaus,matyt maziukas reikalavo rolleyes.gif dar ir dabar negaliu sustoti,o labiausiai tai norisi obuoliu bigsmile.gif pasidariau visiska tingine,viska atidedu rytojui,o dar tas naktinis vaiksciojimas i tualeta,kartais atrodo kad sprogs pusle unsure.gif o krutines skausmas,kuriuos brangusis vadina busimais pieno centrais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano mama kai laukesi brolio tai ji tik sprotu norejo ir obuoliu lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciu, kad pilva skauda,tikriausiai prasides tuoj dienos, tai nebus turbut man tu II verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbo @ 2008 03 28, 18:19)
jauciu, kad pilva skauda,tikriausiai prasides tuoj dienos, tai nebus turbut man tu II  verysad.gif

man pries mmm ir skaudejo pilva,skaudejo ir per mmm dienas,bet mmm nebuvo,pasirodo buvau nestuke.gif
tad kad neliudetum siunciu melynakiu balionuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip tau testas iskart parode? nes man tai rodo viena juostele, nors as taip slapta viliuos, kad dar per anksti,kad dvi parodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbo @ 2008 03 28, 19:06)
o kaip tau testas iskart parode? nes man tai rodo viena juostele, nors as taip slapta viliuos, kad dar per anksti,kad dvi parodytu  g.gif

man dvi juosteles parode kai turejo buti mmm dienos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditukas79: 28 kovo 2008 - 19:54