Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(virgulia @ 2007 05 26, 11:27)
mano mažąjam bus 3,Laurynas.Užsirašėm mes senikai-gal prieš pusantrų metų.Sakė,kad tokių mažių bus naujos grupės,bet didelės-apie 20vaikų verysad.gif Bet tikiuosi,kad visi vienu metu nelanko... blush2.gif

Maniškiui tai bus 2 metukai, bet manau gali pakliūti ir į vieną grupę, nes tose mažiausiose grupėse 2-3 metų vaikučiai smile.gif
O nuo kada Jūs vesite? nuo rugpjūčio 1 dienos ar anksčiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2007 05 26, 11:27)
mano mažąjam bus 3,Laurynas.Užsirašėm mes senikai-gal prieš pusantrų metų.Sakė,kad tokių mažių bus naujos grupės,bet didelės-apie 20vaikų verysad.gif Bet tikiuosi,kad visi vienu metu nelanko... blush2.gif

Mano merginos grupėj buvo 24 vaikai, dauguma berniukų, tik 6 mergaitės, bet visi vienu metu tikrai nelanko. Apie darželį liko tik geri prisiminimai.
Atsakyti
Dar norėčiau mamytes perspėt dėl auklėtojų. Mums teko laimė būt pas Rasą ir Birutę, tikrai džiaugiamės, kad taip pasisekė. Bet dabar dukra lanko sujungtą grupę, Žirniukai vadinasi ir kitos auklėtojos(deja, vardų neprisimenu), tai labai nemalonūs įspūdžiai.
Keletas pvz.: Visa grupė gavo saldainių iš auklėtojos, o maniškė ne, klausė kodėl?, buvo atsakyta, kad tau nereikia...
Dukra susitrenkė ir taip jau sužalotą savaitgalį keliuką, jokio auklėtojų dėmesio nesulaukė, draugės patarta dėjosi trauklapį ir gryžo namo šlubuodama ir sutinusia kojyte...
Dar, kartą nenorėjo pietų migelio. tai auklėtoja atėmė antklodę ir liepė prie lovos stovėt...
Gerai, kad liko tik kelios dienos lankymo...
O šiaip tikrai džiaugiuosi buvusiomis auklėtojomis ir muzikos vadove.

Palinkėjimai:klauskit kaip vaikiukams sekėsi darželyje, kaip patiko auklėtojos, ar nieks neskriaudė...
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 16:16)
Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. 4u.gif

tai turbūt bus mūsų lialiai vienoj grupėj g.gif , mano dukrai irgi beveik trys bus, rudenį ir mes turėtume pradėti lankyti.
o kaip žinot ar priėmė jau? ruošiuosi paskambint vis, bet neužtaikau - tai direkrektorės nėra, tai iš galvos išgaruoja doh.gif , kad paskambinti ketinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 10, 17:26)
tai turbūt bus mūsų lialiai vienoj grupėj g.gif , mano dukrai irgi beveik trys bus, rudenį ir mes turėtume pradėti lankyti.
o kaip žinot ar priėmė jau? ruošiuosi paskambint vis, bet neužtaikau - tai direkrektorės nėra, tai iš galvos išgaruoja doh.gif , kad paskambinti ketinau blush2.gif

Man atrodo maniškis irgi bus toje grupėje, nes mažiukų grupėse būna 2-3 m. vaikai biggrin.gif Maniškiui 2 metukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 05 31, 20:22)
turėti vaiko gimimo liudijimo kopiją ir gyv.vietos registravimo dokumentą.

Aciu, Pitija, kad ikelei sita info: ruosiuosi eiti uzrasinet savo mergyte i Jovareli, tai va, buciau nezinojus, kad reikia tos deklaracijos. Mes gyvenam visai salia darzelio... Tikiuosi, kad nebus problemu ir papulsim i ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 05 31, 20:22)
Mes taip pat iš Borutos g., skambinau aš Jovarėlio vedėjai - sakė, dukrytė (ji 2005 m. gimimo) jau vargu ar paklius į grupę, nes jos perpildytos (norėjau vesti nuo 2008 m. rugsėjo). Bet vis viena užrašys. O sūnelis (2007 m. gimimo), sakė, jau paklius. Tai va, padėtis tokia.

Mes irgi is Borutos. Turbut jau Borutiniu vaiku bus visa grupe blink.gif As tai pasiunciau vyra uzrasineti, tai sake, kad uzrase didcke be jokiu problemu ir be jokiu dovaneliu jau nuo kitu metu kovo menesio.
Tik nesuprantu vieno, kodel vieniems sako, kad vietu nera, o kitus uzraso g.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kas žino dabartinę situaciją? smile.gif
Nuvažiavau čia kažkurią dieną į darželį, direktorė atostogauja.
Kažkaip galvojau, kad naujos grupės nuo rugpjūčio 1 d., o skelbimų lentoje radau parašyta, kad į grupes nuo rugsėjo 1 d. vietų nėra. Ar tai reiškia, kad naujos grupės nuo rugsėjo 1 d.?
Šiaip mes užsirašę, bet nežinau nuo kada vesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2007 07 11, 10:58)
Mamytės, gal kas žino dabartinę situaciją?  smile.gif
Nuvažiavau čia kažkurią dieną į darželį, direktorė atostogauja.
Kažkaip galvojau, kad naujos grupės nuo rugpjūčio 1 d., o skelbimų lentoje radau parašyta, kad į grupes nuo rugsėjo 1 d. vietų nėra. Ar tai reiškia, kad naujos grupės nuo rugsėjo 1 d.?
Šiaip mes užsirašę, bet nežinau nuo kada vesti  g.gif

o aš skambinausi, tai sakė reiks ateiti grupe patvarkyti mažiukams, liepis pabaigoj ar rugpjučio pradžioj ir paskambint žadėjo. O kad nuo rugsėjo, tai man prieš metus, kai užrašinėjau į darželį sakė. Palauk kol sugriž iš atostogu ir pasiskambink... mirksiukas.gif (turbūt mūsų vaikiukai grupiokai bus mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos "Jovarelio" gerbejos smile.gif Mano dukra lankys si darza nuo rugsejo 1-osios! Tikuos aukletojos grys is atostogu gerai pailsejusios ir pilnos energijos ir geros nuotaikos! mirksiukas.gif O klausimas tox - ar kuri zinot,ar reikia kokios pazymos is poliklinikos?
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 07 11, 13:14)
o aš skambinausi, tai sakė reiks ateiti grupe patvarkyti mažiukams, liepis pabaigoj ar rugpjučio pradžioj ir paskambint žadėjo. O kad nuo rugsėjo, tai man prieš metus, kai užrašinėjau į darželį sakė. Palauk kol sugriž iš atostogu ir pasiskambink... mirksiukas.gif  (turbūt mūsų vaikiukai grupiokai bus  mirksiukas.gif )

nu aišku, reiškia nuo rugsėjo, aš tikriausiai neteisingai supratau rolleyes.gif
Oi kaip smagu, radom grupiokus thumbup.gif Tai gerai, eisim tvarkyti grupę mūsų leliams biggrin.gif
Gal žinot ką nors apie auklėtojas, kokios bus paskirtos mažiukams (kokie vardai?) ir ar galima pasirinkti pas kurias vesti, nes vistiek bus ne viena grupė manau rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Pitija @ 2007 05 04, 20:34)
Mes irgi iš ten pat  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti