Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

g.gif nelabai supratau logikos, gerai atsiliepiate, bet vaikas nepritapo.....kodel jis nepritapo? gal galite smulkiau parasyti kas ne taip, nes man jau neramu unsure.gif
[/quote]

na nepritapo del to, kad buvo dar nepasirengusi eiti. rekdavo jau namuose kai prikeldavau... bet niekam pretenziju nereiskiau, nes aukletoja buvo labai gera ir visi vaikuciai mielai ejo, isskyrus manaja. siais metais jau lanko 2 savaites ir viskas gerai thumbup.gif namuose pasakoja ka ten daro o ir aukletoja gyre kad gera mergaite, tik jaunele dar verkslena kai palieku, bet vis maziau ir maziau 4u.gif
Siais metais gavom puikias aukletojas ir esame labai patenkinti kad mazutes pagaliau susitaike su ta mintim, kad i darzeli eiti reikia smile.gif
p.s. del darbo laiko jau issiaiskinau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=supermamyte69,2007 09 04, 15:07]
g.gif nelabai supratau logikos, gerai atsiliepiate, bet vaikas nepritapo.....kodel jis nepritapo? gal galite smulkiau parasyti kas ne taip, nes man jau neramu unsure.gif
[/quote]

na nepritapo del to, kad buvo dar nepasirengusi eiti. rekdavo jau namuose kai prikeldavau... bet niekam pretenziju nereiskiau, nes aukletoja buvo labai gera ir visi vaikuciai mielai ejo, isskyrus manaja. siais metais jau lanko 2 savaites ir viskas gerai thumbup.gif namuose pasakoja ka ten daro o ir aukletoja gyre kad gera mergaite, tik jaunele dar verkslena kai palieku, bet vis maziau ir maziau 4u.gif
Siais metais gavom puikias aukletojas ir esame labai patenkinti kad mazutes pagaliau susitaike su ta mintim, kad i darzeli eiti reikia smile.gif
p.s. del darbo laiko jau issiaiskinau mirksiukas.gif
[/quote]

o kokios aukletojos jums teko? Ramune? apie kuria cia jau graziai kelios mamos kalbejo? ar jus i skirtingas grupes mergaites leidziate?
o mums ryt pirma diena blink.gif
Atsakyti
o kaip jūs ėjote pirmą dieną? Tiesiai į savo grupę? Ar pas direktorę, o ji jus palydėjo? Kelintą valandą ėjote? Ar nešėte ką nors (gėlių, saldainių ar pan.) auklėtojoms ar direktorei? Pasidalinkite patirtimi šiemetinukų mamytės.
Kuo arčiau toji diena - tuo labiau panikuot imu scare.gif. O atrodė, kad esu visai rami verysad.gif . Ir nors žinau, kad gerai bus tiems mano pabiručiams darželyje, kirba kirminėlis nors ka nori daryk. O kai dar nežinau kas kaip kur, tai dar neramiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 04, 16:29)
o kaip jūs ėjote pirmą dieną? Tiesiai į savo grupę? Ar pas direktorę, o ji jus palydėjo? Kelintą valandą ėjote? Ar nešėte ką nors (gėlių, saldainių ar pan.) auklėtojoms ar direktorei? Pasidalinkite patirtimi šiemetinukų mamytės.
Kuo arčiau toji diena - tuo labiau panikuot imu scare.gif. O atrodė, kad esu visai rami verysad.gif . Ir nors žinau, kad gerai bus tiems mano pabiručiams darželyje, kirba kirminėlis nors ka nori daryk. O kai dar nežinau kas kaip kur, tai dar neramiau verysad.gif

Mes ejom tiesiai i savo grupe. aukletojai nunesem saldainiu ir kavos. su aukletoja susitarem, jei neverks tai ir miegot pasiliks. taip ir buvo tai pasiememe tik po pietu miego, viskas buvo gerai thumbup.gif kitom dienom paverke, bet dabar jau apsiprato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2007 08 28, 08:09)
Sveikos, mano grazuole irgi nuo rugsejo prades lankyti Jovareli - Bitutes grupe.
Gal turesim draugu is SM ?

Varysiu siandien susipazinti su aukletoja, gal ka padesiu pasitvarkyti, nors laiko ir neturiu, bet ko gi nepadarysi del vaiko smile.gif

QUOTE(renmis @ 2007 09 03, 13:46)
oo, tai jau radome grupioke Gretute, kaip supratau? smile.gif!! nes mano pana irgi bus pas Ramune. Mes nuo treciadienio pradedame lankyti. Labai baugu darosi kaip reaguos dukra...  g.gif

Laba diena, mamytės, mano aukselį vakar priskyrė Bitučių grupei, bet mes pradėsime eiti tik nuo gruodžio pirmos dienos. kaip supratau būsime jūsų grupiokai ax.gif . Tai labai lauksiu Jūsų žinučių, kaip jums sekasi blush2.gif Ar auklėtoja tikrai ta išgirtoji Ramunė? Ir dar prašymėlis - direktorė sakė, kad spalio pradžioje bus pirmas tėvų susirinkimas, tai gal galėtimėte čia parašyti, kada jis bus suplanuotas? labai norėčiau sudalyvauti ax.gif
Atsakyti
oi,kiek mes čia draugių ir draugų radom...Mes irgi į Bitutes eisim,nuo pirmadienio jau po truputį pradėsim.Buvau su auklėtoja pasikalbėt,man ji irgi labai patiko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2007 09 07, 06:55)
oi,kiek mes čia draugių ir draugų radom...Mes irgi į Bitutes eisim,nuo pirmadienio jau po truputį pradėsim.Buvau su auklėtoja pasikalbėt,man ji irgi labai patiko... blush2.gif

Sėmės Jums ir lauksime atsiliepimų, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2007 09 06, 17:47)
Laba diena, mamytės, mano aukselį vakar priskyrė Bitučių grupei, bet mes pradėsime eiti tik nuo gruodžio pirmos dienos. kaip supratau būsime jūsų grupiokai  ax.gif . Tai labai lauksiu Jūsų žinučių, kaip jums sekasi blush2.gif Ar auklėtoja tikrai ta išgirtoji Ramunė? Ir dar prašymėlis - direktorė sakė, kad spalio pradžioje bus pirmas tėvų susirinkimas, tai gal galėtimėte čia parašyti, kada jis bus suplanuotas? labai norėčiau sudalyvauti ax.gif

Na mums sekasi neblogai, tiek aukletoja, tiek seimininke mums patinka. Gretai kolkas darzelyje patinka, ji mielai ten lieka ir net miega pietu miegelio. Bet nemanau, kad kitos aukletojos yra kazkuo blogos, nes sutikit, kad toki darba gali dirbti tik zmogus ish pasaukimo, nes kitaip tai jokiais budais neapsimoka... O ar patinka, ar ne - cia jau priklauso nuo paciu teveliu poziurio. Yra zmoniu, kuriems niekas neitinka...

Brigita, o Gabriele kartais ne musu drauge is Yamahos mokykleles? Nes labai jau panasi nuotraukoje... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2007 09 07, 08:20)
Na mums sekasi neblogai, tiek aukletoja, tiek seimininke mums patinka. Gretai kolkas darzelyje patinka, ji mielai ten lieka ir net miega pietu miegelio. Bet nemanau, kad kitos aukletojos yra kazkuo blogos, nes sutikit, kad toki darba gali dirbti tik zmogus ish pasaukimo, nes kitaip tai jokiais budais neapsimoka... O ar patinka, ar ne - cia jau priklauso nuo paciu teveliu poziurio. Yra zmoniu, kuriems niekas neitinka...

Brigita, o Gabriele kartais ne musu drauge is Yamahos mokykleles? Nes labai jau panasi nuotraukoje...  mirksiukas.gif

Aš labai pozityviai nusiteikusi šio darželio atžvilgiu ir tikiu, kad mums taip pat viskas patiks ax.gif . Bet vistiek nerimas ima, kaip manoji sureaguos...

Meg, mes lankome Yamaha Baltupių mokykloje, tai jei Jūs ten pat lankėte, tai tikrai mes pažįstamos thumbup.gif . Kaip šaunu būtų, kad Gabrielė jau rastų pažįstamą vaiką rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos. Mes lankome darziuka nuo gupjucio 27 d.,tai musu patirtis tokia. Pirmos keturios dienos ramiai. Einam noriai.......Dukra pasilieka, mamos neiesko, neverkia, palieku iki pietu miego.Penkta diena snarglys iki keliu + temperatura. Kita savaite vel zygiuojam su noru, tik paliekant prasideda asaros, palieku iki pietu, neskubu, nes vaikas nuo pat pirmos dienos ten nieko nevalgo, tik kai pradeda dengt stalus - arasos "nevalgysiu". Va taip ratais aplink stalus jau antra savaite, o siaip butu viskas gerai.
Musu aukletoja Jolanta. Siltas, demesingas zmogus. Vaikai priima ja, nuo keliu nenulipa. Ji moka su jais sirdim pasidalinti, ir paguodzia, ir soka ir dainuoja..... thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukra jau pradejo savo pirmus zingsnius pas Bitutes. Taciau nei jai, nei man nera jokios ramybes, tik didelis nerimas ir svarstymas ka daryti.
Darzelio aplinka paliko tikrai gera isudi, aukletojos taip pat, bet neramu del kitko - del grupes draugu smile.gif Suprantu, kad kiekvienam tevui savas vakas yra pats gabiausias, graziausias ir protingiausias smile.gif, bet labai nustebau pamaciusi vaikucius vos kalbancius, su sauskelnemis.... O kai mano mergaite pradejo vakare leliukiskai (ta prasme pradejo vaidinti svepluojancia) kalbeti - tai vos neapsivoziau.

Na, paziuresiu ka si savaite parodys... bet vos uzsimenu, kad eisime i darzeli ji apsiverkai ir klausia, o ka as ten darysiu, su kuo man piesti, zaisti....
Kirba tokia mintis, kad prasytis leisti ja i vyresniu grupe, bet irgi ne iseitis, nes tada ir mokykla teks anksciau pradeti, o vyresni ir siaip skriausti gali....

Nors ir dabar maciau, kad Bituciu grupeje yra visai maziuku vaiku, kuriems iki 3 metuku dar grazu toli. Tai niekaip nesuprantu kaip ta direktore grupe formuoja, vaikai labai netolygaus issivystymo, kaip aukletojoms dirbti ir lavinti juos? Man ir sios grupes aukletojos taip gailiai paaimanavo, kad tokia netolygi grupe, beveik metai skirtumas tarp vaiku, o tokiame amziuje tai labai stipriai jauciasi.

tai stai kokiom nekokiom nuotaikomis mes dabar gyvename... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2007 09 09, 22:11)
Mano dukra jau pradejo savo pirmus zingsnius pas Bitutes. Taciau nei jai, nei man nera jokios ramybes, tik didelis nerimas ir svarstymas ka daryti.
Darzelio aplinka paliko tikrai gera isudi, aukletojos taip pat, bet neramu del kitko - del grupes draugu smile.gif Suprantu, kad kiekvienam tevui savas vakas yra pats gabiausias, graziausias ir protingiausias smile.gif, bet labai nustebau pamaciusi vaikucius vos kalbancius, su sauskelnemis.... O kai mano mergaite pradejo vakare leliukiskai (ta prasme pradejo vaidinti svepluojancia) kalbeti - tai vos neapsivoziau.

Na, paziuresiu ka si savaite parodys... bet vos uzsimenu, kad eisime i darzeli ji apsiverkai ir klausia, o ka as ten darysiu, su kuo man piesti, zaisti....
Kirba tokia mintis, kad prasytis leisti ja i vyresniu grupe, bet irgi ne iseitis, nes tada ir mokykla teks anksciau pradeti, o vyresni ir siaip skriausti gali....

Nors ir dabar maciau, kad Bituciu grupeje yra visai maziuku vaiku, kuriems iki 3 metuku dar grazu toli. Tai niekaip nesuprantu kaip ta direktore grupe formuoja, vaikai labai netolygaus issivystymo, kaip aukletojoms dirbti ir lavinti juos? Man ir sios grupes aukletojos taip gailiai paaimanavo, kad tokia netolygi grupe, beveik metai skirtumas tarp vaiku, o tokiame amziuje tai labai stipriai jauciasi.

tai stai kokiom nekokiom nuotaikomis mes dabar gyvename...  verysad.gif

Iš tiesų labai keista g.gif . Nors manoji jau seniai be pampersų ir šneka kuo puikiausiai, bet tarp tavo dukrytės ir manosios bus beveik metai skirtumas... g.gif .
Aš tai nieko prieš, kad vaikučiai grupėje bus didesni, bet kad žymiai mažesni tai turbūt nelabai norėčiau.. schmoll.gif .
Meg, o kaip Jums sekasi?
Atsakyti