Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(Drakoniene @ 2007 09 23, 20:18)
o gal ne paslaptis koks jusu sunaus vardas?  4u.gif cia as to klausiu, kuris lanko nykstuku grupe?
as tai nezinau maniske tai jau dabar verkia, kad rytoj reiks eiti i darzeli. schmoll.gif
As vistiek rytoj nueisiu ir pasiprasysiu i kita grupe. Per galva juk neduos blush2.gif .
O kaip sekasi jusu vaikuciams darzelyje?
Papildyta:
O kiek pas jus vaiku voveriuku grupeje buna?
Koks aukletojos vardas?

Voveriukų grupėje yra kokie 15-18 vaikų jau lankančių, kiti, kiek žinau, pradės lankyti nuo spalio, lapkričio smile.gif Auklėtoja Jolanta labai malonus žmogus, rūpinasi vaikučiais, juos paguodžia jeigu verkia, užima, vienžo jaučiasi, kad dirba su vaikais iš širdies biggrin.gif
Aš ja pasitikiu rolleyes.gif Kad ir girdžiu, kad man išeinant pradėjo vaikas verkti, žinau, kad juo bus pasirūpinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2007 09 23, 21:53)
Voveriukų grupėje yra kokie 15-18 vaikų jau lankančių, kiti, kiek žinau, pradės lankyti nuo spalio, lapkričio  smile.gif  Auklėtoja Jolanta labai malonus žmogus, rūpinasi vaikučiais, juos paguodžia jeigu verkia, užima, vienžo jaučiasi, kad dirba su vaikais iš širdies  biggrin.gif       
Aš ja pasitikiu  rolleyes.gif  Kad ir girdžiu, kad man išeinant pradėjo vaikas verkti, žinau, kad juo bus pasirūpinta  thumbup.gif

Tai jau mums turbut jokiu sansu ten patekti ax.gif . Bet vistiek verta turbut pabandyti? O arilgai verkia vaikas kai paliekat? Ar sedasi prie stalo valgyti? Ar jau visai dienai paliekat?
Atsakyti
QUOTE(Drakoniene @ 2007 09 24, 06:47)
Tai jau mums turbut jokiu sansu ten patekti ax.gif . Bet vistiek verta turbut pabandyti? O arilgai verkia vaikas kai paliekat? Ar sedasi prie stalo valgyti? Ar jau visai dienai paliekat?

Na bent jau auklėtoja sakė, kad neilgai rolleyes.gif Šiaip pati mačiau, kaip prieš išeinant mamai, vienas vaikas labai verkė ir niekaip nenorėjo jos paleisti, o kai tik ji išėjo, jis nuėjo mėtyti kamuolį į krepšį ir buvo linksmas lotuliukas.gif
Mes kai ateinam, tai aš nueinu su juo į grupę, sudominu jį kuom nors, pvz parodau mašiną ir sakau, eik pridėk kamuoliukų į priekabą, ir tada kai jis pradeda žaisti, tai pabėgu ax.gif
Prieš tai vakare jam pasakau, kad eisim į darželį, ir kai pavalgysi, močiutė tave pasiims, ir po to auklėtoja jam sako, kad močiutė ateis, tai ir laukia vaikas wub.gif
Šiaip sakė žaidžia, kartais prisimena mamą, po to vėl užsimiršta... ax.gif
Prie stalo sėdasi, o visai dienai dar nepalieku, pratinsim po truputėlį biggrin.gif

Kaip Jums šiandien diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2007 09 24, 14:25)
Na bent jau auklėtoja sakė, kad neilgai  rolleyes.gif  Šiaip pati mačiau, kaip prieš išeinant mamai, vienas vaikas labai verkė ir niekaip nenorėjo jos paleisti, o kai tik ji išėjo, jis nuėjo mėtyti kamuolį į krepšį ir buvo linksmas  lotuliukas.gif
Mes kai ateinam, tai aš nueinu su juo į grupę, sudominu jį kuom nors, pvz parodau mašiną ir sakau, eik pridėk kamuoliukų į priekabą, ir tada kai jis pradeda žaisti, tai pabėgu  ax.gif 
Prieš tai vakare jam pasakau, kad eisim į darželį, ir kai pavalgysi, močiutė tave pasiims, ir po to auklėtoja jam sako, kad močiutė ateis, tai ir laukia vaikas  wub.gif
Šiaip sakė žaidžia, kartais prisimena mamą, po to vėl užsimiršta... ax.gif
Prie stalo sėdasi, o visai dienai dar nepalieku, pratinsim po truputėlį  biggrin.gif

Kaip Jums šiandien diena?  4u.gif

o jus kurioj grupej? Mes buvom pasiprasyt i kita grupe, bet nieko neisejo. schmoll.gif
O gal jus ka nors aukletojai nuneset?
Atsakyti
Siandien vel palikau savo maze verkiancia. Net i kelnes pradejo daryt, ko anksciau nebudavo. Tiesiog viduriuoja
Atsakyti
QUOTE(Drakoniene @ 2007 09 25, 08:49)
Siandien vel palikau savo maze verkiancia. Net i kelnes pradejo daryt, ko anksciau nebudavo. Tiesiog viduriuoja

Jetai, kaip baisu verysad.gif . O kokioje jūs grupėje? Kokia auklėtoja?
Atsakyti
o mes Bitutėse džiaugiamės...einam jau trečia savaitė ir nė karto neverkė...Ir valgo,ir miega,ir tetos patinka... biggrin.gif o jau draugais atsidžiaugt negali,vis toookį Joną mini... 4u.gif Draugas turbūt geriausias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2007 09 25, 11:03)
Jetai, kaip baisu verysad.gif . O kokioje jūs grupėje? Kokia auklėtoja?

mes nykstuku grupeje. Man irgi baisu. Siandien ir vel verke.
Atsakyti
QUOTE(Drakoniene @ 2007 09 26, 08:22)
mes nykstuku grupeje. Man irgi baisu. Siandien ir vel verke.

Maniškis šiandien irgi verkė, pamatė, kad išeinu ir į ašaras unsure.gif
Atsakyti
"Voveriukai" musu darziuke perkrikstyti i "Drugelius" biggrin.gif
Drakoniene, jei jusu dukrytes ner sansiu pervesti i kita grupe (na tai suprantama,juk grupes jau sukomplektuotos), tai belieka kantriai laukti kol vaikas persilaus ir pripras, arba jei yra galimybe palaukti iki kitu metu (bet kox apsurdas - del vienos parses...). Zinot, jos nepriima daug vaiku, kaip supratau, bet ka darysi, pasistenkit prie dukrytes nekalbeti kokia ji bloga,baisi,oj kaip ten bus, jau pradejo ta ar ana daryt ko anksciau nedare ir t.t.
Musu vaikai dar tokio amziaus (iki 3-u m.skaitosi), kai jie "ant vienos bangos" su mama - mama liudna - ir vaikas, mamai neramu - ir vaikui, mama dziaugiasi - ir vaikas......Padekim pacios savo vaikam, jei kovoti kaip ir ner su kuo (kaip supratau direktore cia negali,o gal nenori padet).
Laikykis Drakoniene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaZ @ 2007 09 26, 18:42)
"Voveriukai" musu darziuke perkrikstyti i "Drugelius"  biggrin.gif 
Drakoniene, jei jusu dukrytes ner sansiu pervesti i kita grupe (na tai suprantama,juk grupes jau sukomplektuotos), tai belieka kantriai laukti kol vaikas persilaus ir pripras, arba jei yra galimybe palaukti iki kitu metu (bet kox apsurdas - del vienos parses...). Zinot, jos nepriima daug vaiku, kaip supratau, bet ka darysi, pasistenkit prie dukrytes nekalbeti kokia ji bloga,baisi,oj kaip ten bus, jau pradejo ta ar ana daryt ko anksciau nedare ir t.t.
Musu vaikai dar tokio amziaus (iki 3-u m.skaitosi), kai jie "ant vienos bangos" su mama - mama liudna - ir vaikas, mamai neramu - ir vaikui, mama dziaugiasi - ir vaikas......Padekim pacios savo vaikam, jei kovoti kaip ir ner su kuo (kaip supratau direktore cia negali,o gal nenori padet).
Laikykis Drakoniene  4u.gif

Aciu uz grazius zodzius ir palaikyma. Gal kaip nors pripras. Vakar jau buvau palikusi miegoti, tai sedejo gal valanda kol pati nuluzo. Bet ki atejau pasiimti tai nebeverke, ir sake kad lauke jai buvo linksma. Gal viskas susitvarkys, reik tiketis, nes man jos labai gaila, ir paciai labai sunku.
Atsakyti
[quote=Drakoniene,2007 09 27, 15:06]
Aciu uz grazius zodzius ir palaikyma. Gal kaip nors pripras. Vakar jau buvau palikusi miegoti, tai sedejo gal valanda kol pati nuluzo. Bet ki atejau pasiimti tai nebeverke, ir sake kad lauke jai buvo linksma. Gal viskas susitvarkys, reik tiketis, nes man jos labai gaila, ir paciai labai sunku.

Viskas susitvarkys, turi susitvarkyti, tikekit smile.gif Kasdien eidamos i darziuka kalbekit, kad aukletoja griezta, bet ji gera, kad myli vaikus ir jais rupinasi (neminekit jokio negatyvo, kad ir kaip ten is tikruju galvotumet, nekalbekit prie vaiko apie savo ir jos baimes, vaikai daznai isikalba ja).
Mes lankom jau ketvirta savaite. Bet is ju daugiau kaip savaite sirgom verysad.gif Prie stalo tik neseniai pradejo sest, bet ir dabar atsisedus beveik nieko nesuvalgo, o pirma savaite tikrai isgyveno stresa - naktim per miegus rekdavo "mamyte,ne,paimk mane...", dar visa savaite ka-ku nedare (ant virskinimo dave) - cia vis tas stresas verysad.gif
O siandien pirma kart palikau miego, labai, labai pergyvenu, cia kaip nukirpti bambagysle, kai buvom lyg vienas zmogus........bet stengiuosi to neparodyti vaikui - bijau kad "neuzsikrestu" tokia nuotaika ir to nepajustu blush2.gif
Stiprybes ir kantrybes
Atsakyti